Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Burak

Üye
hakketen abi yha sendede baya telefon oldu yha :D

----------Eklendi @ 02:42:31 ---------- Yazıldı @ 02:41:42 ----------

aynen katılıyom sana

sende fan çokmuş ya iyilerinden versene bana 2,3 tane :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

Evet. :D Zaten sürekli sağlam çalışan cihazdan şüphe ederim. :D Şahsen bir Türk olarak aldığım cihazlar sorun çıkarttımı yumruklayıp sorunun geçmesini beklemekten çok zevk alırım. :d:

Ben öğrenirim, nedir ne değildir. Sıkma canını.

evet bende aynı taktiği yaparım ama ben yumruklamam direk duvara çarparim

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
öyle daha zevkli oluyor

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

5800 a da ole yaptımda duvara bir fırlattım 30 gün teknik servis :D

ama benim çarptığim sağlam çıkmıyor var gücümle çarpıyorum direk paramparça oluyor duvar olmazsa yere çarpıyorum

SilentOne

SilentOne

Üye

ama benim çarptığim sağlam çıkmıyor var gücümle çarpıyorum direk paramparça oluyor duvar olmazsa yere çarpıyorum

sen bndende betermişssin :d:

----------Eklendi @ 02:49:11 ---------- Yazıldı @ 02:48:40 ----------

Hediye gelmişti zaten yurt dışından; zaten arkadaşım kullanıyordu benden çok. :D Nakit gerekti, sattım paşam.

Annem Adana'da çalıştığı için burada yerleşiğiz. Üniversiteyi Kars'ta okuyorum sadece.

karsta ne okuyon veterinerlik mi ?

Burak

Üye

benim telefonlarımı babam aldı hep kırarsam bida almaz :D

bozulunca yaptırıyorda, kasten kırarsam bida tel. Yok sana der. Sonra kıyamaz gider alır gelir bi telefon :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

Hediye gelmişti zaten yurt dışından; zaten arkadaşım kullanıyordu benden çok. :D Nakit gerekti, sattım paşam.

Annem Adana'da çalıştığı için burada yerleşiğiz. Üniversiteyi Kars'ta okuyorum sadece.

anladım

----------Eklendi @ 02:50:46 ---------- Yazıldı @ 02:49:49 ----------

bozulunca yaptırıyorda, kasten kırarsam bida tel. Yok sana der. Sonra kıyamaz gider alır gelir bi telefon :D

kendi paramla aldığım için sorun yok

Burak

Üye

anladım abi.
Keşke banada hediye telefon gelse :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

sen bndende betermişssin :d:

----------Eklendi @ 02:49:11 ---------- Yazıldı @ 02:48:40 ----------

karsta ne okuyon veterinerlik mi ?

o şekilde 2 tane kırdım 1 tanesinide arkadaşlar zor aldılar elimden

SilentOne

SilentOne

Üye

baya yufka yürekliymiş baban :D

Burak

Üye

Veterinerlik okuduğumu düşündüren ne sana merak ettim? :hmmm :D Siyaset Bilimi okuyorum güzel kardeşim.

siyaset :naughty:
abi kaldıralım forumdaki siyaset yasağını. Siyaset meydanı falan yaparız tartışırız :ehe

Üst Alt