teşekkürlerHayırlı olsun.![]()

skyfire yükle
gio nun olmazsa olmazı skyfire ve opera 11 ıkısınde yukle ve facebook programını android marketten ındır kesınlıkle hosuna gıder.ttabı bunu face kullanıcısı oldugunu varsayarak yazdım
çok teşekkürler arkadaşlargio nun olmazsa olmazı skyfire ve opera 11 ıkısınde yukle ve facebook programını android marketten ındır kesınlıkle hosuna gıder.ttabı bunu face kullanıcısı oldugunu varsayarak yazdım
![]()
bu arada android markete girince kontr gidiomu ?çok teşekkürler arkadaşlarbu arada android markete girince kontr gidiomu ?

yok bana cvp vrmdn yaabu soruna actıgın konuda cevap verdım![]()
![]()
gidiomu kntöryok bana cvp vrmdn yaagidiomu kntör
teşekkürler dostumhttp://www.maxicep.com/android-gene...-girince-kontor-gidomu-arkadaslar-514788.html
buradada yazmıstım fakat kopyala yapıstır yapıyım
sen telefondan ayarlardan sadece 2g yı acık et ve paket verı secenegını pasıf durumuna gecırdıkten sonra hıc bır sekılde kontorun gıtmez.aksı taktırde bazı oyun uygulamalar otomatık guncellesme yapar senın ruhun duymaz(andr.mark. e gır secenekler tuşundan ayarları bır karıstır guncellemelerı bana sormadan yapma )demeyıde unutmamak lazım
bu durumda sadece wifi ile ınternete baglanabılırsın doğal olarak markete de

Bence bi suya sokup çıkar, bakalım bişey olucaktı :P

Bence bi suya sokup çıkar, bakalım bişey olucaktı :P

teşekkürler dostumHayırlı olsun...
hehehe evt ii olrduaynen foruma bi atraksiyon gelirdi![]()
gio da test yapanlar çıkar umarım yaaelımızdekı mootorola defy olaydı yapar vıdeosunuda eklerdık![]()