Sony Ericsson Xperia X8 orjinal rom'a dönme?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yattaradinho

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Xperia X8 orjinal rom'a dönme?
Arkadaşlar ben Xperia X8 kullanıcısıyım. Telefonuma Android'in 2.3 sürümünü yüklemek istiyorum fakat bir sorum olacak. 2.3'ü yükledikten sonra telefonumu orjinal 2.1'e veya 1.6'ya geri yükleme şansım varmı?(Yabancı forumlardan orjinal rom dosyasını budum)

yattaradinho

Üye
    Konu Sahibi
Bilen yok heralde?

resul_1748

Üye
Bilen yok heralde?
Arkadaşım konuyu hala merak ediyorsan şöyle anlatayım. Hiç rom falan indirmene gerek yok 2.1 e dönmek için. Sony Ericsson PC Companion programını açıp Support Zone bölümüne giriyorsun.Daha sonra Burdan telefonunu güncelleştire tıklıyorsun (bu ana kadar yapılan işlemlerde telefon bağlı değil.) Daha sonra telefonunu onar diye bir seçenek çıkacak oraya tıklayıp bekliyorsun. Önüne model listesi gelecek oradan telefon modelini seçip telefonunu kapatıyorsun.Telefon kapandıktan sonra 5 saniye bekleyip geri tuşuna basılı tutarak USB kablosuyla pcye bağlıyorsun.Program cihazı otomatik olarak görüp içindeki rom yerine orjinal romu kuracaktır... Umarım yardımcı olmuştur...

• Beğen
Tepkiler: billyblue

billyblue

Üye
Arkadasim nasil yadimci oldun bilemezsin! Ustasin sen Teseekur ederim!!!!
Arkadaşım konuyu hala merak ediyorsan şöyle anlatayım. Hiç rom falan indirmene gerek yok 2.1 e dönmek için. Sony Ericsson PC Companion programını açıp Support Zone bölümüne giriyorsun.Daha sonra Burdan telefonunu güncelleştire tıklıyorsun (bu ana kadar yapılan işlemlerde telefon bağlı değil.) Daha sonra telefonunu onar diye bir seçenek çıkacak oraya tıklayıp bekliyorsun. Önüne model listesi gelecek oradan telefon modelini seçip telefonunu kapatıyorsun.Telefon kapandıktan sonra 5 saniye bekleyip geri tuşuna basılı tutarak USB kablosuyla pcye bağlıyorsun.Program cihazı otomatik olarak görüp içindeki rom yerine orjinal romu kuracaktır... Umarım yardımcı olmuştur...

dj-61

dj-61

Üye
evet aynen öyle,, bende 2.3 yüklemek istiyorum ama sony kullndığı rom arıyorum, şu an xperia mini için güncelleme yapılmıştı 2.3 diye biliyorum, o rom olabilir sanırım, bakınıyorum ama bulamıyorum. fikri olan, sony güncelleme vermiyor 2.1 canımı sıkmaya başladı kısıtlamaları yüzünden.. biri bu konuda yardımcı olursa cok sevinirim..
[email protected] lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt