OğuzcanAbi
Üye
tabi canım cazibe ne dayanamıyorlar![]()
![]()
tabi

oğuzcan reyis kurmuş katılalım diolar

tabi canım cazibe ne dayanamıyorlar![]()
![]()

Tabi olum turuncu turuncu
bekliyorum8) 4 gözle
bana kanka olsada olur gezcek
Sanada kankasını ayarlarız ozaman
android olunca bide kurucusu ben olunca
![]()
çekiyo
Tabi olum turuncu turuncuçekiyo

oguz reis![]()
yesinler len havanı
![]()

Bilmiyorum hacı şuan , belkı olmaz hatta ama 2-3 gune netleşecek hersey.ilişkisi var gorursen şaşırma
senin şanslı yengemiz kim acaba![]()

www.maxicep.com/cep-telefonlari-gen...-sizce-hangisi-iyidir-514477.html#post3572425
konuya bakın
adam nokia yahudi malı almayın diyor![]()

Bilmiyorum hacı şuan , belkı olmaz hatta ama 2-3 gune netleşecek hersey.ilişkisi var gorursen şaşırma![]()
tamam hacı kankası fln varsa söyle 
Telefondan anlamayıpda bişey iddaa edenlere ayar oluyorum.www.maxicep.com/cep-telefonlari-gen...-sizce-hangisi-iyidir-514477.html#post3572425
konuya bakın
adam nokia yahudi malı almayın diyor![]()

Telefondan anlamayıpda bişey iddaa edenlere ayar oluyorum.

Telefondan anlamayıpda bişey iddaa edenlere ayar oluyorum.
hey allahım ne insanlar var![]()

bakarız once ben bi ayarlıyımda :tamam hacı kankası fln varsa söyle
![]()

bakarız once ben bi ayarlıyımda :![]()

Sanki biz bayılıyoruz yahudilere adama bak.Verecen onun eline aselsan marka.kullansındursun.hey allahım ne insanlar var
----------Eklendi @ 00:31:24 ---------- Yazıldı @ 00:30:38 ----------
adamın gecerlı sebebıde yok. Sadece yahudi malı almayın dıyor![]()
merhaba maxicep sıradaki şarkı baraj yolu mahallesinde oturmakta olan ahmet, mehmet ve veliye gelsin.

hoşgeldin abiİyi akşamlar sevgili maxicep üyeleri, saatlerimiz 00:30 u gösterirken taratıcılarınız MaxiCep Teknoloji Portalı u gösteriyor. Güzel bir pazar gününün ilk saatlerine müslüm gürsesle devam ediyoruz. Gelen sms isteklerini okuyalım biraz
Eveeeet müslüm baba söylüyor, sevdikçe sayende günahkar oldum. 95.3 radyo maxicep![]()

sms istekleri için maxicep yazıp bir boşluk bırakın, mesajınızı 9999'a gönderin.
Hoşbulduk