Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mp3 ve Mp4 Önerileri...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tulkas
Üye
Konu Sahibi
Mp3 ve Mp4 Önerileri...
Merhaba arkadaşlar 50-80 tl arası mp3-mp4 almayı düşünüyorum...Bildiğiniz veya kullandığınız kaliteli öneriniz varmı ?*
Aklımda olanlar : Sony NWZ-B152-153
İriver E30-E50 SİZCE NASIL ?
Kingmortall
Üye
philips alabilirsin teknosada 50 lira 2 gb fiyatıda uygun sony 50 ile 80 tl arasında bulabilirsen süper bulursan banada söyle bende alam söyledigin modele baktım 4 gb hafıza var 80 tl ye sony vermezler sen en iyisi philips al
philips alabilirsin teknosada 50 lira 2 gb fiyatıda uygun sony 50 ile 80 tl arasında bulabilirsen süper bulursan banada söyle bende alam söyledigin modele baktım 4 gb hafıza var 80 tl ye sony vermezler sen en iyisi philips al
Öncelikle cevabın için teşekkürler...Keşke önerdiğin Philips'in mp3 markasınıda yazsaydın bildiğim kadarıyla philipsin tek bir mp3 çaları yok Ayretten Sony NWZ-B153 mp3'leri o fiyatta zaten bilmem baktınmı nasıl birşey olduğunda,alışveriş sitelerinde 2.eller dahada ucuz bulursam güzel,temiz alacağım
tulkas
Üye
Konu Sahibi
Biraz yardım etseniz arkadaşlar.
salih1906baba
Üye
Sony NWZ-B152/F .. bende mavisi var...
Yüksek ses mi istiyorsun kardeşim? Al bunu geç otobüsün en gürültülü kısmına bak dışarıdan ses geliyor mu
Bass mı istiyorsun kardeşim? Bass tuşuyla sana istediğini veriyor
Ergonomi mi istiyorsun kardeşim? Kulağa tam oturur, 2-3 saat kullan kulağına baskı ve ağrı yapmaz
Gösteriş mi istiyorsun kardeşim? Üzerindeki led ışık mı diyeyim, parlak-gösterişli yüzeyi mi diyeyim
Varya yapacağın en büyük hata philips almak olur. Bu arkadaşa katılmıyorum. Ben sony nwz b133 kullanıyorum ve alalı 3 yıl oluyor halen bile kullanıyorum. Kaç defa düştü çizilmedi birşeyde olmadı.Sesi gayet net ve yüksek veriyor. Haaa iriver i çok övüyorlar öyle bir imkanın varsa iriver al derim ama 50 tl ye iriver bulamazsın kii, ben en son gördüğüm modeli 130 tl idi. Birde samsung u önerebilirim samsung telefon kullanıyorum çok temiz ses veriyor. Hem samsung un mp3 ve mp4 playerlerinde DNSe teknolojisi var bu seslerin doğal çıkmasını sağlıyor. Karar senin ama ben senin yerinde olsam İriver,sony ve samsung markalarına bakardım. Hele hele philips'e sakın yanaşma.