Huawei İDEOS X5 inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler abi beni tek korkutan tarafı servisinin kvk olması bozulursa yanarım :allalla: ama yinede almayı düşünüyorum :ehe

KVK'lı olmasından korkan tek sen varsın herhalde :D .. KVK olmasaydı bu ülkeye adımını atamazdı bu fiyatla..
Asarlardı beni Çin malını övüyorsun diye :ehe

bu arada huaweinin sitesine girip baktım da,ideos x5 haricindeki cihazların alınacak yanı yok.birtek ideos x5 iyi.

Huawei İDEOS x6 (U900) var.. ama daha Türkiye'ye gelmemiş.. gelsede kimse almaz.. kaba gibi.. 4.1" ekran..

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
ya bunu şimdi renkleri 262 mi 16 milyon mu arkadaşlar ?:allalla:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
İnceleme için teşekkürler bende almayı düşünüyorum fakat nereye sorduysam bulamadım media markt teknosa vb. nerden bulabilirim

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi
İnceleme için teşekkürler bende almayı düşünüyorum fakat nereye sorduysam bulamadım media markt teknosa vb. nerden bulabilirim

buradan sipariş verebilirsiniz.. ve ya size en yakın TİM (Turkcell İletişim Merkezi)'nden istetebilirsiniz..

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bilgi için teşekkürler dostum alacak olduğumda TİM den istetirim.

Jetlak

Üye
yakında(kasımda) huawei glory çıkacak sabredin 1.4ghz işlemcili bir telefon olacak üstelik görüntülü görüşmesi de olacak

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
16m değilse öldürseler almam 16m renk var diye sevinmiştim :ağlarım: senin için farketmeyebilir ama benim için çok önemli kardeşim

----------Eklendi @ 07:25:03 ---------- Yazıldı @ 07:20:43 ----------

KVK'lı olmasından korkan tek sen varsın herhalde :D .. KVK olmasaydı bu ülkeye adımını atamazdı bu fiyatla..
Asarlardı beni Çin malını övüyorsun diye :ehe
?? Kvk'dan korkan tek ben mi varım :allalla: http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-magduruyum-512146.html bu arkadaşlar sadece bir kaçı benim yazımıda oku :oke:

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi
yakında(kasımda) huawei glory çıkacak sabredin 1.4ghz işlemcili bir telefon olacak üstelik görüntülü görüşmesi de olacak

Süper Telefonmuş.. SGS2 ile I-phone birleşimi gibi..

16m değilse öldürseler almam 16m renk var diye sevinmiştim :ağlarım: senin için farketmeyebilir ama benim için çok önemli kardeşim

?? Kvk'dan korkan tek ben mi varım :allalla: http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-magduruyum-512146.html bu arkadaşlar sadece bir kaçı benim yazımıda oku :oke:

Senin Kararın.. Ben KVK'dan çok memnunum.. Ama KVK mağduru kişilerde var..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Süper Telefonmuş.. SGS2 ile I-phone birleşimi gibi..

Senin Kararın.. Ben KVK'dan çok memnunum.. Ama KVK mağduru kişilerde var..

SII ve iPhone karışımı mı olmuş?
A)Evet
B)Hayır
:ehe:ehe:ehe

forzaçarşı

Üye
yazı için çok saol bende oyun yükledim ama bazı sorunlarla karşılaştım.mesela assasin creed ve brother in arms yükledim.ekranda karanlık olarak gözüküyor.oyun yüklemede mi bi hata var yoksa başka bi ayar değişikliğimi var.bi de oyun indirdiğin linkleri verebilirmisin şindiden teşekkürler

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi
yazı için çok saol bende oyun yükledim ama bazı sorunlarla karşılaştım.mesela assasin creed ve brother in arms yükledim.ekranda karanlık olarak gözüküyor.oyun yüklemede mi bi hata var yoksa başka bi ayar değişikliğimi var.bi de oyun indirdiğin linkleri verebilirmisin şindiden teşekkürler

Dersler yoğun olduğundan Telefonlarla Uğraşamıyorum.. Yardımcı olamıycam..
Oyunları burdan indirebilirsin: Android Oyun

dayannight

dayannight

Üye
Kingmortall

Kingmortall

Üye
tam olarak adını duymadım ben almam şahsen samsung alınırım bunun yerine (h)

nonamex

Üye
Nokia böyle bir telefon çıkarsa fiyatı 1500 liradan aşağı olmazdı. Bu Huawei'ye kanım ısındı bayağı..

• Beğen
Tepkiler: coacoa ve Elektr0
elmas14

elmas14

Üye
evet tasarım olarak benziyor ayrıca donanımıyla iphoneyi ezer huawei glory tabi x5 değil

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu . Başıktada gördüğün gibi X5 Modeli üzerine açılmış fakat sende glory modeli diyosun gece gece güldürdün beni :d::d:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
ya renkleri neden 16m değil ki böyle bi telefon tasarla ve 265k renk koy ne kadar saçma tam karar vermiştim yine kafam karıştı :allalla:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
ya renkleri neden 16m değil ki böyle bi telefon tasarla ve 265k renk koy ne kadar saçma tam karar vermiştim yine kafam karıştı :allalla:

Benimde kafamı karıştırdı ama ekran kalitesi nasıl 16m gibiyse sorun yokta görmeden konuşamıcam

Ocean258

Ocean258

Üye
guzel telefon aslında ısmı burda ısım yapmadıgı ıcın pek tercıh edemıyor ınsanlar.. ben olsam bende almam :)) ama fıyatına gorede ıyı bı telefona benzıo

Üst Alt