LG Optimus Black almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buket2

buket2

Üye
bende arkadaşlara katılıyor ve optimus black'ı kesinlikle tavsiye ediyorum. şarj konusunda %50 tasarruflu yalnız dikkan etmen gereken nokta uygulamaları kapatmaya dikkat et...onlar pili doğal olarak çabuk tüketebiliyor. ayrıca sadece optimus blackte olan nova display ekrandan, uygulamaları ücretsiz indirebileceğin google marketten, tasarımından memnun kalacağına eminim...

ozifb

Üye
sana tavsiye samsung ace harika cep telefonu oyun ve performorman için harika bir tel
:evet::evet:

fireman87

fireman87

Üye
Ace'ye para veren varmı hala aramızda ?:ehe

technoblue

technoblue

Üye
samsung ace ile optimus black arasında karşılaştırma yapmak pek mantıklı değil bence. samsung bile karşılaştırma yaparken galaxy s ile karşılaştırıyor optimus black'i ve o anda optimus black'in android 2.2 froyo işletim sistemi, nova display ekran, 2mp ön kamera ve daha kibar tasarım gibi farkları ortaya çıkıyor. en büyük fark ise optimus black'in çok daha uygun olan fiyatı oluyor. fiyatı ve özellikleri karşılaştırıldığında piyasadaki en iyi smartphone'lardan biri oluyor optimus black.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0, nonamex ve technoshark
technoshark

technoshark

Üye
samsung ace ile optimus black arasında karşılaştırma yapmak pek mantıklı değil bence. samsung bile karşılaştırma yaparken galaxy s ile karşılaştırıyor optimus black'i ve o anda optimus black'in android 2.2 froyo işletim sistemi, nova display ekran, 2mp ön kamera ve daha kibar tasarım gibi farkları ortaya çıkıyor. en büyük fark ise optimus black'in çok daha uygun olan fiyatı oluyor. fiyatı ve özellikleri karşılaştırıldığında piyasadaki en iyi smartphone'lardan biri oluyor optimus black.

:oke: katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: nonamex

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Android 2.2 ile geliyormuş, Android 2.3'e yükseltilebiliyor mu acaba ? :allalla:

----------Eklendi @ 19:36:39 ---------- Yazıldı @ 18:34:56 ----------

Cevap yok mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt