bboyQ7
Üye
Hmm.. Teşekkürler öneri için..
Ne demek Taş attıkta elimizmi yoruldu

Hmm.. Teşekkürler öneri için..

kendıne yenı bır hayat ısmarla vardı murat toktamısoglunun kısısel gelısım kıtabı
ama benım aklımda hala kalms kac sene önce okudum cok guzeldı
onun dısında ask kıtabı roman falan okumam ben .d
ayrıca senın knu dısında kalcak ama dünyanın ılk günü beyazıt akman 'nın kıtabı tarıhı sevıyosan oku derım fatıhın hayatını roman tadında anlatyo
severek okudugm nadır roman belkıde
----------Eklendi @ 21:55:24 ---------- Yazıldı @ 21:48:09 ----------
veeee bir cıft yürek kıtabı kesın oku
aborjınlerın hayatını anlatmıs
gercek hayat hıkayesını aktarms kıtaba yazar aborjınler arasında bıkac hafta gecırıp nelere sahıt oldugunu dusunce gücüyle ıyılestrdıklerını kırıkları
daha bır sürü sey
bu ktap kesınlkle kütüphanende bulunsun derım asla pısman olmazsn okuyunca vay be dyceksn emın ol![]()

Tarih okumadım seveceğimi de sanmam
Son dediğini duymuştum bu Aborjin olayını Avustralyanın yerlileri miydi neydi
Olasılıksız'ı aldım bugün ona başladım çok güzel gerçekten bende onu tavsiye ederim
'Bir çift yürek'. Elimdeki bitsin de dediğini dikkate alacağım teşekkürler.![]()
ben olasılıksızı bıtıremedım ne yalan söyleym her sayfada yenı bır karakter yenı bır olay kafam karıstı bıde ısımlerı yabancı gerı dönuyorum tekrar bu kımdı dye
yarım bıraktm
evet avustralyalı
oku kesınlıkle
bende tarıhıde kesın oku koskoca cıldı ben 2 gunde btrdm yazar cok guzel surukleyıcı yazms cunku
tarıh kıtabı gbı deıl
hatta facenden arattr dünyanın ılk gunu dıye yorumları oku![]()

"Aşkın gözyaşları Mevlana Tebrizli Şems", Serinin devamı olan " Tennure ve ateş " Sayın yazar Sinan YAGMUR akıcı bir dille aşkı,dostlugu,birbirini tamamlamayı,iki deryanın buluşmasını anlatmış.çok begendim.
Hasan SABBAH'ı,haşhaşileri ve onların sahte cennetini,alamut kalesini anlatan "alamut kalesi" isimli kitap da favorilerim arasındadır,Soner yalçın'dan "efendi" yi de tavsiye ederim.![]()
Gözyaşı Hikayeleri
Çok başarılı bir eser.Kesinlikle tavsiye ederim
Sitesinden örnek hikayeleri okuyup karar verebilirsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama ilk şu Olasılıksız bitsin sonra ."Aşkın gözyaşları Mevlana Tebrizli Şems", Serinin devamı olan " Tennure ve ateş " Sayın yazar Sinan YAGMUR akıcı bir dille aşkı,dostlugu,birbirini tamamlamayı,iki deryanın buluşmasını anlatmış.çok begendim.
Hasan SABBAH'ı,haşhaşileri ve onların sahte cennetini,alamut kalesini anlatan "alamut kalesi" isimli kitap da favorilerim arasındadır,Soner yalçın'dan "efendi" yi de tavsiye ederim.![]()
Bu da listeme girdi. Teşekkürler liste kabardı 
evet kesınlıkle

Saygıdeğer kardeşimin, Diline dişine kurban oldugum diye başlayan dizelerini okuyunca acizane aklıma geldi,kusurumuz olursa şimdiden affola;
Ferhat şirin'in aşkından yanıp tutuşurken,
devrin amasya valisi ;şu şirin denilen ugruna dağlar delinen dünya güzelini buyur edinde birde biz görelim der ve şirini valinin huzuruna getirirler;
aman yarabbi şirin çirkin bir kız,kara,kuru,cılız pek de güzel olmayan bir kız oldugunu görünce,vali ferhata der ki , oglum ferhat bu mu ugruna dağları deldiğin kız,çirkin bişeymiş bu deyince ferhat o meşhur sözünü söyler; Vali bey siz amasya valisi gözüyle bakıyorsunuz şirin'ime birde benim gözümle bakıver bakalım;dünya güzeli ay parçam o benim der.......Son söz: İnsan ruh ikizini buldugu zaman diline,dişine,terine kurban olur,hayran olur...Mevlana ile şems'in dostlugu da bu manaya çok benzer...ne kadar da huzur dolu...Allah tüm kardeşlerime ruh ikizini bulup dünya da iken de cennet te yaşamayı nasip etsin diye dua etmek geldi içimden.![]()

Saygıdeğer kardeşimin, Diline dişine kurban oldugum diye başlayan dizelerini okuyunca acizane aklıma geldi,kusurumuz olursa şimdiden affola;
Ferhat şirin'in aşkından yanıp tutuşurken,
devrin amasya valisi ;şu şirin denilen ugruna dağlar delinen dünya güzelini buyur edinde birde biz görelim der ve şirini valinin huzuruna getirirler;
aman yarabbi şirin çirkin bir kız,kara,kuru,cılız pek de güzel olmayan bir kız oldugunu görünce,vali ferhata der ki , oglum ferhat bu mu ugruna dağları deldiğin kız,çirkin bişeymiş bu deyince ferhat o meşhur sözünü söyler; Vali bey siz amasya valisi gözüyle bakıyorsunuz şirin'ime birde benim gözümle bakıver bakalım;dünya güzeli ay parçam o benim der.......Son söz: İnsan ruh ikizini buldugu zaman diline,dişine,terine kurban olur,hayran olur...Mevlana ile şems'in dostlugu da bu manaya çok benzer...ne kadar da huzur dolu...Allah tüm kardeşlerime ruh ikizini bulup dünya da iken de cennet te yaşamayı nasip etsin diye dua etmek geldi içimden.![]()
Dijital bilgisayar değil, o konusuBeyaz Diş'İ okudum zamanında .
Diğerlerini okumadım ancak
Dijital Bilgisayar'I da yazdım listeme![]()
Kitabın adı Dijital Kale
Ama Dirilişide okumanı tavsiye ederim (: