Farklı Kitap Önerileri... Kitapçılar İçeri. :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kendıne yenı bır hayat ısmarla vardı murat toktamısoglunun kısısel gelısım kıtabı
ama benım aklımda hala kalms kac sene önce okudum cok guzeldı

onun dısında ask kıtabı roman falan okumam ben .d

ayrıca senın knu dısında kalcak ama dünyanın ılk günü beyazıt akman 'nın kıtabı tarıhı sevıyosan oku derım fatıhın hayatını roman tadında anlatyo
severek okudugm nadır roman belkıde

----------Eklendi @ 21:55:24 ---------- Yazıldı @ 21:48:09 ----------

veeee bir cıft yürek kıtabı kesın oku
aborjınlerın hayatını anlatmıs
gercek hayat hıkayesını aktarms kıtaba yazar aborjınler arasında bıkac hafta gecırıp nelere sahıt oldugunu dusunce gücüyle ıyılestrdıklerını kırıkları
daha bır sürü sey
bu ktap kesınlkle kütüphanende bulunsun derım asla pısman olmazsn okuyunca vay be dyceksn emın ol :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392 ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
kendıne yenı bır hayat ısmarla vardı murat toktamısoglunun kısısel gelısım kıtabı
ama benım aklımda hala kalms kac sene önce okudum cok guzeldı

onun dısında ask kıtabı roman falan okumam ben .d

ayrıca senın knu dısında kalcak ama dünyanın ılk günü beyazıt akman 'nın kıtabı tarıhı sevıyosan oku derım fatıhın hayatını roman tadında anlatyo
severek okudugm nadır roman belkıde

----------Eklendi @ 21:55:24 ---------- Yazıldı @ 21:48:09 ----------

veeee bir cıft yürek kıtabı kesın oku
aborjınlerın hayatını anlatmıs
gercek hayat hıkayesını aktarms kıtaba yazar aborjınler arasında bıkac hafta gecırıp nelere sahıt oldugunu dusunce gücüyle ıyılestrdıklerını kırıkları
daha bır sürü sey
bu ktap kesınlkle kütüphanende bulunsun derım asla pısman olmazsn okuyunca vay be dyceksn emın ol :oke:

Tarih okumadım seveceğimi de sanmam :)

Son dediğini duymuştum bu Aborjin olayını Avustralyanın yerlileri miydi neydi :)
Olasılıksız'ı aldım bugün ona başladım çok güzel gerçekten bende onu tavsiye ederim :)
'Bir çift yürek'. Elimdeki bitsin de dediğini dikkate alacağım teşekkürler. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ben olasılıksızı bıtıremedım ne yalan söyleym her sayfada yenı bır karakter yenı bır olay kafam karıstı bıde ısımlerı yabancı gerı dönuyorum tekrar bu kımdı dye
yarım bıraktm
evet avustralyalı
oku kesınlıkle :)
bende tarıhıde kesın oku koskoca cıldı ben 2 gunde btrdm yazar cok guzel surukleyıcı yazms cunku
tarıh kıtabı gbı deıl
hatta facenden arattr dünyanın ılk gunu dıye yorumları oku :)
Tarih okumadım seveceğimi de sanmam :)

Son dediğini duymuştum bu Aborjin olayını Avustralyanın yerlileri miydi neydi :)
Olasılıksız'ı aldım bugün ona başladım çok güzel gerçekten bende onu tavsiye ederim :)
'Bir çift yürek'. Elimdeki bitsin de dediğini dikkate alacağım teşekkürler. :oke:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
ben olasılıksızı bıtıremedım ne yalan söyleym her sayfada yenı bır karakter yenı bır olay kafam karıstı bıde ısımlerı yabancı gerı dönuyorum tekrar bu kımdı dye
yarım bıraktm
evet avustralyalı
oku kesınlıkle :)
bende tarıhıde kesın oku koskoca cıldı ben 2 gunde btrdm yazar cok guzel surukleyıcı yazms cunku
tarıh kıtabı gbı deıl
hatta facenden arattr dünyanın ılk gunu dıye yorumları oku :)

Hmm. Aynen hikayeler değişik ama başa dönüyor tekrar parça parça ayrı ayrı verilmiş ben çok beğendim :)
Okuycam tamam kesin :)
Önce Aborjinlere bakayım da bi sonra onu da düşünebilirim .
Tekrar teşekkürler. :sarıl:

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
rica ederım :)

• Beğen
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Gözyaşı Hikayeleri
Çok başarılı bir eser.Kesinlikle tavsiye ederim :oke:

Sitesinden örnek hikayeleri okuyup karar verebilirsin.

• Beğen

ht00

Üye
"Aşkın gözyaşları Mevlana Tebrizli Şems", Serinin devamı olan " Tennure ve ateş " Sayın yazar Sinan YAGMUR akıcı bir dille aşkı,dostlugu,birbirini tamamlamayı,iki deryanın buluşmasını anlatmış.çok begendim.
Hasan SABBAH'ı,haşhaşileri ve onların sahte cennetini,alamut kalesini anlatan "alamut kalesi" isimli kitap da favorilerim arasındadır,Soner yalçın'dan "efendi" yi de tavsiye ederim.:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
evet kesınlıkle
"Aşkın gözyaşları Mevlana Tebrizli Şems", Serinin devamı olan " Tennure ve ateş " Sayın yazar Sinan YAGMUR akıcı bir dille aşkı,dostlugu,birbirini tamamlamayı,iki deryanın buluşmasını anlatmış.çok begendim.
Hasan SABBAH'ı,haşhaşileri ve onların sahte cennetini,alamut kalesini anlatan "alamut kalesi" isimli kitap da favorilerim arasındadır,Soner yalçın'dan "efendi" yi de tavsiye ederim.:bigstar:

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Gözyaşı Hikayeleri
Çok başarılı bir eser.Kesinlikle tavsiye ederim :oke:

Sitesinden örnek hikayeleri okuyup karar verebilirsin.

Hmm beğendim.. Baya öneri kitap oldu listemde hangisini okuyacağımı şaşırdım :) Ama ilk şu Olasılıksız bitsin sonra .

----------Eklendi @ 22:43:44 ---------- Yazıldı @ 22:42:46 ----------

Tennure ve Ateş :oke: Bu da listeme girdi. Teşekkürler liste kabardı :D

ht00

Üye
evet kesınlıkle

Saygıdeğer kardeşimin, Diline dişine kurban oldugum diye başlayan dizelerini okuyunca acizane aklıma geldi,kusurumuz olursa şimdiden affola;
Ferhat şirin'in aşkından yanıp tutuşurken,
devrin amasya valisi ;şu şirin denilen ugruna dağlar delinen dünya güzelini buyur edinde birde biz görelim der ve şirini valinin huzuruna getirirler;
aman yarabbi şirin çirkin bir kız,kara,kuru,cılız pek de güzel olmayan bir kız oldugunu görünce,vali ferhata der ki , oglum ferhat bu mu ugruna dağları deldiğin kız,çirkin bişeymiş bu deyince ferhat o meşhur sözünü söyler; Vali bey siz amasya valisi gözüyle bakıyorsunuz şirin'ime birde benim gözümle bakıver bakalım;dünya güzeli ay parçam o benim der.......Son söz: İnsan ruh ikizini buldugu zaman diline,dişine,terine kurban olur,hayran olur...Mevlana ile şems'in dostlugu da bu manaya çok benzer...ne kadar da huzur dolu...Allah tüm kardeşlerime ruh ikizini bulup dünya da iken de cennet te yaşamayı nasip etsin diye dua etmek geldi içimden.:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Saygıdeğer kardeşimin, Diline dişine kurban oldugum diye başlayan dizelerini okuyunca acizane aklıma geldi,kusurumuz olursa şimdiden affola;
devrin amasya valisi ;şu şirin denilen ugruna dağlar delinen dünya güzelini buyur edinde birde biz görelim der ve şirini valinin huzuruna getirirler;
aman yarabbi şirin çirkin bir kız,kara,kuru,cılız pek de güzel olmayan bir kız oldugunu görünce,vali ferhata der ki , oglum ferhat bu mu ugruna dağları deldiğin kız,çirkin bişeymiş bu deyince ferhat o meşhur sözünü söyler; Vali bey siz amasya valisi gözüyle bakıyorsunuz şirin'ime birde benim gözümle bakıver bakalım;dünya güzeli ay parçam o benim der.......Son söz: İnsan ruh ikizini buldugu zaman diline,dişine,terine kurban olur,hayran olur...Mevlana ile şems'in dostlugu da bu manaya çok benzer...ne kadar da huzur dolu...Allah tüm kardeşlerime ruh ikizini bulup dünya da iken de cennet te yaşamayı nasip etsin diye dua etmek geldi içimden.:bigstar:

Çok güzel... Amin inşallah :)

• Beğen
-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Aşk istiyorsan: Vadideki Zambak.
Aksiyon macera garip bir hayat öyküsü için: Suç ve Ceza
Köpek dövüşü vs meraklı isen: Beyaz Diş
Lise anıları vs için: Lise Defteri
Dijital Bilgisayar vs ilgili isen: Dijital Kale

Çanakkale destanını merak ediyorsan: DİRİLİŞ !

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Silinen Üye 166392
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
tesekkür ederım ımzama yaptgn yorum ıcın cok guzel yazmssn
bu arada yıldızın sarkısı o .)

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Beyaz Diş'İ okudum zamanında .
Diğerlerini okumadım ancak :D
Dijital Bilgisayar'I da yazdım listeme :D

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
beyaz diş başlayıp bitirmediğim tek kitap

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Beyaz Diş'İ okudum zamanında .
Diğerlerini okumadım ancak :D
Dijital Bilgisayar'I da yazdım listeme :D
Dijital bilgisayar değil, o konusu :) Kitabın adı Dijital Kale :) Ama Dirilişide okumanı tavsiye ederim (:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve minoo
minoo

minoo

Üye
Polisiye gerilim sevenler için tek tavsiyem Tess Gerritsen kitapları. Kadın mükemmel ötesi yazıyor.
Serisini okuyun özellikle. Bak, seriyi sırasıyla veriyorum. İncele istersen.
1 - http://www.maxicep.com/kitap/tess-gerritsen-cerrah-361929.html
2 - http://www.maxicep.com/kitap/tess-gerritsen-cirak-355896.html
3 - http://www.maxicep.com/kitap/gunahkar-tess-gerritsen-243898.html
4 - http://www.maxicep.com/kitap-ozetleri/ikiz-bedenler-tess-gerritsen-341818.html
5 - http://www.maxicep.com/kitap/tess-gerritsen-silinis-463816.html

Ve 6. kitap da Türkçe'ye çevrildi.
6 - http://www.maxicep.com/kitap/mefisto-kulubu-polisiye-gerilim-yazan-tess-gerritsen-143319.html

Ben 5'ini okudum. Harika ötesi bir şeydi yahu anlatamıyorum bile. En yakın zamanda son çevrilen kitabı da alacağım.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392, PureFood, -LiveYourLife- ve 1 kişi daha

pelın_

hah ben okuycamm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt