5800 Xm mi yoksa İpod Touch + İdarettenlik bir telefon mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

emreilhans

emreilhans

Üye
ya cydia da appstorede olan şeyler yok yani mesela iphonede olmayan şeyleri ekleyebiliyosun şöyle mesela aramalrı tek tek silmek mesela bluetotth eklemek vsvsvsvs bu yani cydiadan bunlara yapabiliyosun.
3g al ancak oyun film de filan bi sorun çıkartmaz ancak ios4 yükleyeceksin oda seni yoracak bunu demek istiyorum kasar menüye filan girerken resim koyarsan kasar kinetic scrollda filan kasar kısım kısım bu ani yoksa git al 3g yi ama oda 550 lira filan iphone3g itouch 3 de 300 filan 4 de ucuz bulursan al

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
ya cydia da appstorede olan şeyler yok yani mesela iphonede olmayan şeyleri ekleyebiliyosun şöyle mesela aramalrı tek tek silmek mesela bluetotth eklemek vsvsvsvs bu yani cydiadan bunlara yapabiliyosun.
3g al ancak oyun film de filan bi sorun çıkartmaz ancak ios4 yükleyeceksin oda seni yoracak bunu demek istiyorum kasar menüye filan girerken resim koyarsan kasar kinetic scrollda filan kasar kısım kısım bu ani yoksa git al 3g yi ama oda 550 lira filan iphone3g itouch 3 de 300 filan 4 de ucuz bulursan al
Yani jb yapınca uygulama konusunda hiçbir sıkıntı çekmicem.
3g önermiyor musun peki şimdi touch 3g ?
Oyun film falan demişsin ama ios4 niye yüklemeye çalşıayim ki 3g ye ?

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus me alabılırsın bence onada bı bak android 2.2 li telefon kullanımıda guzel tavsıye ederım..

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus me alabılırsın bence onada bı bak android 2.2 li telefon kullanımıda guzel tavsıye ederım..
Kardeşim android aslında gerçekten çok iyi bir platform iosa en büyük rakiplerden biri ama android kullanımı biraz zor geldi bana :S O yüzden de iosa daha çok yöneldim eğer android alcaksam da samsung ace alcaktım

emreilhans

emreilhans

Üye
dostum 3g 3gs ve itouch3 ün altı bi cihaz yani ...
çoğu oyun, program ve tweak(cydia uygulamalrı) ios4 istiyor artık yani olmazsa olmaz yükleyeceksin
ben iphone 3g diyorum itouch3 değil hea bak karışmasın :D yani git iTOUCH3 VEYA 4 AL GERİSİNİ BİZ HALLEDERİZ FORUMCA JB FİLAN YANİ..
jb büyük bir nimet onsuz appleye ben apple demem :oke::oke::oke:

52mrt1905

Üye
ipod 4. nesil alıcaksan doğubanka bak 8gb 400lira ama ben olsam 400 liraya nokia c5 03 alırdım 600 mhz işlemci 5 mp kamera var itunesle falan uğraşmasıın hiç zaten symbian kullanmassın hiç zorluk çekmessin

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
ipod 4. nesil alıcaksan doğubanka bak 8gb 400lira ama ben olsam 400 liraya nokia c5 03 alırdım 600 mhz işlemci 5 mp kamera var itunesle falan uğraşmasıın hiç zaten symbian kullanmassın hiç zorluk çekmessin
Yok kardeş 3.nesil alcam da symbianda hiç güzel uygulama yok :S 5800 gibi o da :S
Beni de korkutan itunes olayı S:

----------Eklendi @ 19:11:58 ---------- Yazıldı @ 18:25:12 ----------

Arkadaşlar yeni açılan bir mağazada her üründe %50 indirim yapılcakmış (darty) bir günlüğüne ve orda da akrabam var ordan fiyatını öğrenip almak istiyorum.Eğer 3g teknosadaki fiyatı gibiyse (399) ordan alırım daha iyi değil mi ? 2. el almak yerine ?

----------Eklendi @ 20:38:48 ---------- Yazıldı @ 19:11:58 ----------

dostum 3g 3gs ve itouch3 ün altı bi cihaz yani ...
çoğu oyun, program ve tweak(cydia uygulamalrı) ios4 istiyor artık yani olmazsa olmaz yükleyeceksin
ben iphone 3g diyorum itouch3 değil hea bak karışmasın :D yani git iTOUCH3 VEYA 4 AL GERİSİNİ BİZ HALLEDERİZ FORUMCA JB FİLAN YANİ..
jb büyük bir nimet onsuz appleye ben apple demem :oke::oke::oke:
Kardeşim senin cevabı da görememişim kusura bakma :) ios4 istiyor da ben şöyle söylim sana iphonu alamam kesinlikle ipod touch 3g veya 4g alcam hatta 3g diyeyim ona göre yorum yapalım :S Biraz kafam karıştı :allalla:

ONG_bag

ONG_bag

Üye
Ben karar verdim önümüzdeki ay ıpod 4 alıcam yanına da idarelik bi tel .artık jb ye yardımcı olursunuz arkadaşlar

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Ben karar verdim önümüzdeki ay ıpod 4 alıcam yanına da idarelik bi tel .artık jb ye yardımcı olursunuz arkadaşlar
Biraz bütçemi aşıyor 4. nesil dediğim gibi mağazada bulursam %50 indirimle alabilirim ancak.
Bir de 5. nesil hakkında dedikodular dolaşıyor ama o çıkınca bunların fiyatlarında bayağı bir azalma olur dimi ?

emreilhans

emreilhans

Üye
5.nesl çıkacak o artık aşina yani iphone5 elmi tanıtılır bilemem
3g 4g diyince kafam karıştı ondan dolayı işin içine iphoneyi soktum 3-4 desen :)
ok git al dostum ipod'u 3.nesil am a bak 8.ggb olmaz onlar tkrr söyliyeyim
itunes den korkma cihaz sonuçta iphone değil unlock sorunu yok versiyonla ilgili bişey geldiğinde reddersin diğerlerinide zaten az uğraş kolay :oke:
evet tabi jailbreakda yadımcı oluruz :)

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
5.nesl çıkacak o artık aşina yani iphone5 elmi tanıtılır bilemem
3g 4g diyince kafam karıştı ondan dolayı işin içine iphoneyi soktum 3-4 desen :)
ok git al dostum ipod'u 3.nesil am a bak 8.ggb olmaz onlar tkrr söyliyeyim
itunes den korkma cihaz sonuçta iphone değil unlock sorunu yok versiyonla ilgili bişey geldiğinde reddersin diğerlerinide zaten az uğraş kolay :oke:
evet tabi jailbreakda yadımcı oluruz :)
Eğer 8 gb alırsam nolur ki dediğiniz gibi 2g le aynı ama ben de bütçeme göre almak zorundayım belki de dediğim gibi hiç almam ama kafaya koydum bunu :D

ONG_bag

ONG_bag

Üye
ben önümüzdeki ay kesin ıpod 4.gen alıcam 8 gb yetmezmi fazla uygulama yüklemem zatennn

emreilhans

emreilhans

Üye
valla yetmez siz siz olun 16sından aşağısını almayın :D bi fifa 11 zaten 900mb :D :D apple oolcak ve içine uygulama atmican pehh! saçma :D
bak 2g alırsan şöyle olur sen menü arkasına fotoğraf koyduğun zamaaaan kilidi açdıktan sonra menüye dalarken kasar canını sıkar belli bir zaman sonra :)
ama yinede sen bilirsin. bu sadece bir örnek :)
saygılar:bigstar::bigstar:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
valla yetmez siz siz olun 16sından aşağısını almayın :D bi fifa 11 zaten 900mb :D :D apple oolcak ve içine uygulama atmican pehh! saçma :D
bak 2g alırsan şöyle olur sen menü arkasına fotoğraf koyduğun zamaaaan kilidi açdıktan sonra menüye dalarken kasar canını sıkar belli bir zaman sonra :)
ama yinede sen bilirsin. bu sadece bir örnek :)
saygılar:bigstar::bigstar:
Peki 3g 16 gb fiyatları nasıl ? 0 ve 2. el

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Peki aynısı androidler için de geçerli midir ?
Beklesem de galaxy ace gibi bir telefon alsam (çoğu kişi app storedaki çoğu uygulama ve oyunun android markette olduğunu söylüyor gerçeği veya kolpası.)
Yine htc hd veya galaxy s gibi açabilir mi ?

Öncelikle ''kolpası'' diye bir durum yok; çünkü Google Market'teki tüm içerikler özgündür. :oke:
Ayrıca evet açabilir; en az 1 GHz'lik işlemci hızına sahip olan tüm smartphone'lar oyunları ve uygulamaları rahatlıkla açacaktır.:oke:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle ''kolpası'' diye bir durum yok; çünkü Google Market'teki tüm içerikler özgündür. :oke:
Ayrıca evet açabilir; en az 1 GHz'lik işlemci hızına sahip olan tüm smartphone'lar oyunları ve uygulamaları rahatlıkla açacaktır.:oke:
HD oynatma da sorun yaşar ama dimi ?

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Bir de acenin işlemci 800 MHZ ee nasıl olcak ?
İpodun işlemcisi kaç mhz ? Bayağı fazladır heralde o kadar kaliteli oyunları var :D

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Lütfen yardım edinnn.Konuyu hortlattım biraz ama daha değişik bir düşüncem de var.
5800 iyi kötü internet işimi görüyor bence eksikliği uygulama ve oyunlar. Dün exper easypad gördüm. Diğer tabletlere göre makul fiyatta. Önerir misiniz ? Flash sitelerin hepsini açabiliyormuş ama çoğu kişi android 2.2 kullanmasından şikayetçi. Bilginiz var mı ?