5800 Xm mi yoksa İpod Touch + İdarettenlik bir telefon mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen yardım edinnn ! ! !
1) Android telefon da alabilirim aynı şekilde tabi internet ve uygulamaları oyunları bol olcak ona göre yani alabilirim 700 TL ye kadar çıkabilirim bunda (aceyi düşündüm)
2)İpod Touch 4.Nesil 8 gb veya 3.nesil 16 gb alabilirim.
3)ya da hiç bulaşmayayım :)

ONG_bag

ONG_bag

Üye
bence ıpod + idareli tel
ıpod da sadece wifi olan ortam da net e girersin ama android telde paket aldın mı işin daha kolay olur bide o yönden bak

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Ya peki ipodda 3g ile 4g arasındaki fark çok fazla mı ?
3g alırsam belki 16veya 32 gbda alabilirim yani belki de daha az para ile 8gb alırım 4g almaktansa ?

ONG_bag

ONG_bag

Üye
Fark var tabiki benim arkadaşımda 4.nesil var ve cidden tasarım ve donanım olrak 3.e fark atıyor.Aslında bndede 5800 var bnde senin gibi düşünüyorum ne yapsam acaba ama 3 nesil alıyosan 16 gb al

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Fark var tabiki benim arkadaşımda 4.nesil var ve cidden tasarım ve donanım olrak 3.e fark atıyor.Aslında bndede 5800 var bnde senin gibi düşünüyorum ne yapsam acaba ama 3 nesil alıyosan 16 gb al
Yani tabiki 3. nesil alcaksam aynı paraya hafızası daha yüksek alırım 32 de olabilir
aşırı hızlı olması aslında çok önemli değil benim için. Yeterli hız da olsun uygulama desteği sorunsuz olsun (zaten iphonenun en büyük kozu bu app store)
Yani 4. nesilde açabilceğim her uygulamayı, oyunu 3. nesildede açabilcek miyim ? Hız kamera gibi özellikler dışında başka ne farkı var ?

ONG_bag

ONG_bag

Üye
4. nesilde retina ekran var 3. nesilde yok bide ram 4. de daha yüksek heralde başka fark yok bence iyi bilen birine danışmak lazım

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
4. nesilde retina ekran var 3. nesilde yok bide ram 4. de daha yüksek heralde başka fark yok bence iyi bilen birine danışmak lazım
Başka yok mu ?
Ya benim amacım internet ve oyun,uygulamalar sadece. Facetime kullancağımı zannetmiyorum :S Kameraya çok fazla gerek yok benim için.
Yani 4. nesilde oynayabileceğim her oyunu 2g veya 3g de oynayabilecekmiyim ?

ONG_bag

ONG_bag

Üye
Evet oynayabilirsinn

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Evet oynayabilirsinn
Peki aynısı androidler için de geçerli midir ?
Beklesem de galaxy ace gibi bir telefon alsam (çoğu kişi app storedaki çoğu uygulama ve oyunun android markette olduğunu söylüyor gerçeği veya kolpası.)
Yine htc hd veya galaxy s gibi açabilir mi ?

ONG_bag

ONG_bag

Üye
android konusunda bir bilgim yok üzgünüm

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Peki aynısı androidler için de geçerli midir ?
Beklesem de galaxy ace gibi bir telefon alsam (çoğu kişi app storedaki çoğu uygulama ve oyunun android markette olduğunu söylüyor gerçeği veya kolpası.)
Yine htc hd veya galaxy s gibi açabilir mi ?

Bu dediğin oyununa göre değişir.Ama galaxy s in açtığı oyunu ace açmayabilir.Çünkü galaxy s ve desire hd , ace'e göre daha güçlü makinalar.

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Bu dediğin oyununa göre değişir.Ama galaxy s in açtığı oyunu ace açmayabilir.Çünkü galaxy s ve desire hd , ace'e göre daha güçlü makinalar.

Aynısı ipodlar için de geçerli mi ? 2G VS 3G VS 4G açısından ?
Ya arkadaşlar çok fazla para veresim yok açıkcası ilk başta kulaklığım bozulduğu için boşuna orjinal alcağıma 25-50 tl arası
mp3 alayım diye düşündüm sonra da 2g veya 3g ipod alırım biraz daha para katarım diye düşündüm sonra da mesele 4g ye kadar geldi :S Lütfen yardım edin 2g alsam ne fark eder ekran kalitesi ve hız dışında müzik,video,internet,uygulama,oyun değişiklik yaşanır mı ?

emreilhans

emreilhans

Üye
5 ay olmuş hacı daha almadınmı :D :D
valla bi ilk sayfayı bide bu sayfaya baktım bütçen ne kadar ?
eğer 450 filan ise veya daha az ipod+ telefon . bende öyle yaptım 5800 verdim ipod aldım ipod verdim iphone 3gs aldım 3gs vercem 4 alcam inş 3-4 güne :D :D
bence sen ipod al 3.veya 4. nesil artı bide sonynin bi telefonunu al kamera filan hepsi muazzam özellikle kamera bak :D bkz:c510
c510=250 tl
ipod touch=220 tl
=470 tl :)

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
5 ay olmuş hacı daha almadınmı :D :D
valla bi ilk sayfayı bide bu sayfaya baktım bütçen ne kadar ?
eğer 450 filan ise veya daha az ipod+ telefon . bende öyle yaptım 5800 verdim ipod aldım ipod verdim iphone 3gs aldım 3gs vercem 4 alcam inş 3-4 güne :D :D
bence sen ipod al 3.veya 4. nesil artı bide sonynin bi telefonunu al kamera filan hepsi muazzam özellikle kamera bak :D bkz:c510
c510=250 tl
ipod touch=220 tl
=470 tl :)
Kusura bakmayın sizler de kardeşim yordum sizi gerçekten ama zaten ilk sayfada görmüşündür okul kapanınca yaz için hediye olarak alcaklar.Daha var yani .D
Sen de bayağı değiştirme yapmışsın ama öyle yapmak istemiyorum :S 5800 kalabilir ben de eğer 220tl ise ipod :D
Nerde 220 ? :D
(JB yapmayı düşünüyorum ondan dolayı garanti gidiyomuş 0 alasım biraz az ama bozuk çıkma ihtimalini de sevmiyorum :angry: 220 tl 0 ise hemen nerde olduğunu söyle yarın gidip aldırayım :D ) ama doğubank tarzı bir yer deme :D

emreilhans

emreilhans

Üye
yook 0 değil kardeşim 2.el etme :D bende 2.el almıştım çok temiz işte site üzerinden tekrr sattım :)
garatiyi kafana takma bişey oldumu restore et yolla :D
ama sen bnce 2.el al yani temizinden araştır bulursun :))

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
yook 0 değil kardeşim 2.el etme :D bende 2.el almıştım çok temiz işte site üzerinden tekrr sattım :)
garatiyi kafana takma bişey oldumu restore et yolla :D
ama sen bnce 2.el al yani temizinden araştır bulursun :))

Nedense hiç güvenemiyorum sitelere ama alırsam yine de elden almayı düşünüyorum kadıköyde adını unuttum ama bi yer vardı yazıcıoğlu diye orda satılır diye tahmin ediyorum.
5800 da hack metodunda falan hard format atıp garantiyi etkilemekten kurtarabiliyormuşsun ama ipod touch için geçerli mi aynısı çoğu kişi garantiyi unut diyor :S
Bir de 2. el alırsam hırsızlık gibi durumlardan başım belaya girer mi ? Nasılsa bir telefon değil yani.
Seni de biraz fazla soruyo tutuyorum kardeşim ama kusuruma bakma :ehe Çok fazla düşündüm bu konuyu aklım çok karıştı :allalla:
2G alsam nasıl olur belki 2g 8gb iphone bulabilirsem öyle yaparım fiyatına göre tabi :)

emreilhans

emreilhans

Üye
kesinlikle 2g alma boşver :D :D millet 3gs lerini satıyor 4 alıyor sen 2g arıyon :D
yav sen ipod'u al jb yap kullan hacı boşver ya :)
istanbulda satan çok var git elden incele al :)
bide şunu dipnot olarak düşeyim 3.nesilin 8gb lik modeli yok bunu bil hea 8gb lik 2.nesildir yazılana inanma :)
olsun tut bişey olmaz :)
bide dostum cihaz kolay kolay bozulmuyorki :) ben aldım jb yaptım 3-5 ay kullndım hiçbi bişey olmaz olmadı valla :)
ama sen ssen ol 4.veya3. nesil al ios4 de biraz sıkıntı çıkarabiliyor 2.nesliller mesela ana ekrana resim koyunca kilidi açtında kasıyor yani git3.nesil > al :)
JB siz apple olmaz gidip bi uygulamaya 5-6-7 dolar veriilmez :D gerek yok jb yap + bide ceyda faktörü var :)
:bigstar:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle 2g alma boşver :D :D millet 3gs lerini satıyor 4 alıyor sen 2g arıyon :D
yav sen ipod'u al jb yap kullan hacı boşver ya :)
istanbulda satan çok var git elden incele al :)
bide şunu dipnot olarak düşeyim 3.nesilin 8gb lik modeli yok bunu bil hea 8gb lik 2.nesildir yazılana inanma :)
olsun tut bişey olmaz :)
bide dostum cihaz kolay kolay bozulmuyorki :) ben aldım jb yaptım 3-5 ay kullndım hiçbi bişey olmaz olmadı valla :)
ama sen ssen ol 4.veya3. nesil al ios4 de biraz sıkıntı çıkarabiliyor 2.nesliller mesela ana ekrana resim koyunca kilidi açtında kasıyor yani git3.nesil > al :)
JB siz apple olmaz gidip bi uygulamaya 5-6-7 dolar veriilmez :D gerek yok jb yap + bide ceyda faktörü var :)
:bigstar:
O zaman dediğin gibiyse parama göre bulabilirsem 3g 16 gb bulamaz 3g 8b(2g ile aynı diyorsun zaten) alcam 0 bulursam daha iyi orda direkt jb yaptırırım teknosadan baktım 399 tl :S Biraz pahalı geldi o nedenle 2. ellere de bakcam :)
Ceyda faktörü derken :hmmm Survivor Ceyda :ehe :ehe :ehe

emreilhans

emreilhans

Üye
:D yok jb yapınca cydia diye bi market gibi bişey geliyor.
dostum iphone alacaksan 3gs den altını alma zaten 3gs de yaşlandı ama o kadar paran yok 3.veya4.nesil iTouch al iphone 3g 2g kasıyor kasıyr touch 4 al !

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
:D yok jb yapınca cydia diye bi market gibi bişey geliyor.
dostum iphone alacaksan 3gs den altını alma zaten 3gs de yaşlandı ama o kadar paran yok 3.veya4.nesil iTouch al iphone 3g 2g kasıyor kasıyr touch 4 al !

Touch 4 için yeterli param yok kardeşim. 450 TLden açıyor kapıları 0 tabiki 2. elide en fazla 100 TL falan indirim yapar daha demiin de sordum her oyunu uygulamayı çalıştırıyor mu 3g evet dediniz ondan dolayı 3gye yöneldim hem daha ucuz hem bana uygun.
Şu internette izlediğim videolardaki tüm oyunları oynnayabilecekmiyim gangstar pes 2011 savaş oyunları ....
Ayrıca jbden sonra app storeu da kullanabileceğim ama dimi ? Nasıl farkı var cydia nın app storeden ?