5800 nasıl bozabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technoblue

technoblue

Üye
ya aslında fazla uğraşmana gerek yok bozmak için. bi kaç gün sık sık mesaj yaz ekranı sersemleşmeye başlıyo zaten. dokunmatiği bozuldu dersin sorana da..

LimePie

LimePie

Üye
arkadaş doğru diyor birine ver dursun onda kayboldu bir yere koymuştum ama bulamadım de biraz mantıklı :bigstar:

umut681

umut681

Üye
telefonu açın vidasıyla beraber siyah bir çip göreceksiniz ona bir damla çamşır suyu damlatın sonra kurulayın telefon iptal.Servis bile anlamaz temiz yaparsanız:D

mardok

mardok

Üye
üst ekranı çıkar kasa ile üst ekranı tutan bir film var o kasadan çıkarırsan dokunmatik bozulur servis kullanıcı hatası der(benimki dememişti :D ) o zaman gider
sonra 60-70 tl verirsin yaparlar sana kalmış

fireman87

fireman87

Üye
Suya batır çıkar, tuvalette düüştü dersin ama yemez, bardağıma kolumu çarptım su döküldü felan de.

zibidi39

zibidi39

Üye
aılenle boktan bı sebep yuzunden kavga et sonra duvara fırlat

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
5800 la biraz uras o kendiliginden bozulur bu kadar seyle urasmA! ! !..... xD

-starkiller-

-starkiller-

Üye
telefonu açın vidasıyla beraber siyah bir çip göreceksiniz ona bir damla çamşır suyu damlatın sonra kurulayın telefon iptal.Servis bile anlamaz temiz yaparsanız:D

arkadaş haklı ama ben çamaşır suyu değil de kola damlatmıştım servis bile anlamadı :D

bthn_997

bthn_997

Üye

güzel yöntem :d:

mr_problem

mr_problem

Üye
En basitini söylüyorum güncelleme yaparken tam güncelleme yüklenirken fişi çek bir daha açılmaz telefonun..:D:D

pcwolf

pcwolf

Üye
Sen o telefonu bile bile bozacaksın sana sözde telefon alacaklar, hadi alsınlar da ondan ne hayır görecen sana en yakın insanları kandırarak birşey alacan...
Telefonu değiştirirler sen başka model istersin yine konu açarsın.

Critical_Error

Critical_Error

Üye
valla arkadaşım bulamayanlar var bence yapma yetinmeyi bilmelisin...

nsoftg

nsoftg

Üye
en garanti yöntem sıvı teması...

fnldstntn

Üye
Sat ve çalındığını veya kaybolduğunu söyle veya tualete düşürüp üzerine sifonu çek...:ehe

coldman41

coldman41

Üye
telefona çok aşırı yüklen.ne bileyim 40 tane program yükle ve hepsini tek tek aç,sonunda resetleyecektir.ya da garanti dışı kalması için nfe ile saçma sapan bi yazılım hazırla,yazılımı atarken elektrikler kesilsin veya bir şekilde baglantı kopsun,veya yazılımı attıktan sonra eger saçmalık ayarını tutturduysan telefon açılmasın mesela.çünkü servis,özel yazılım atılmış telefona garanti dışı diyor.bunun haricinde arkadaşınla gezerken köpek peşlesin,sende telefonu köpegin kafasına at,telefonun içi dışına çıksın.veya arkadaşınla gezerken yüksek bi yere çıkın ve yukarıdan atıp telefonun dayanıklılıgını deneyin.yumrukla güç denemesi yapın.veya bunları begenmediysen daha yaratıcı fikirler de düşünebilirsin :D
on numara fikirler :)

alahattincin

Üye
:))))) tuvalete git ve onu deliğine düşür :)))) artık fareler kullanır :)

DPool

DPool

Üye
Aileni ikna etmeye çalış.Ne derdin var telefonu bozuyosun :).Diyelim telefonu bozdun.Ama ailen sana yeni telefon almayı kabul etmedi diyelim.Kalırsın öyle 1200 a :ehe

jog50

Üye
5800 bozmaya çalışmana gerek yok zaten doğuştan arızalı bı telefon benımkı kendı kendıne bozuldu servis falan yapamıyo zaten :D

lolaman

lolaman

Üye
Telefona bıçagı sok sonra düştü ve patladı de :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
5800 bozmaya çalışmana gerek yok zaten doğuştan arızalı bı telefon benımkı kendı kendıne bozuldu servis falan yapamıyo zaten :D

sen bu arkadaşla telefonu değiş bozmana gerek kalmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt