5800 nasıl bozabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zafercan93

Üye
    Konu Sahibi
5800 nasıl bozabilirim?
bazı sorunları var telefonum ve değiştirmek istiyorum. ailem de boşa değiştirdiğimi anlamasın diye bozmak istiyorum. servisin bile yapamayacağı bir sorun nasıl yaratırım?

OğuzcanAbi

Üye
vur duvara ama şimdi bu çok saçma olmuş :D
Ama yazık yani bulamayanlar var :bye2:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
balkondayken akrep elini ısırsın ve telefon yere düşsün. (umarım hatırlayanlar olur)
x6'da işe yaramış dı heralde :):ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
telefona çok aşırı yüklen.ne bileyim 40 tane program yükle ve hepsini tek tek aç,sonunda resetleyecektir.ya da garanti dışı kalması için nfe ile saçma sapan bi yazılım hazırla,yazılımı atarken elektrikler kesilsin veya bir şekilde baglantı kopsun,veya yazılımı attıktan sonra eger saçmalık ayarını tutturduysan telefon açılmasın mesela.çünkü servis,özel yazılım atılmış telefona garanti dışı diyor.bunun haricinde arkadaşınla gezerken köpek peşlesin,sende telefonu köpegin kafasına at,telefonun içi dışına çıksın.veya arkadaşınla gezerken yüksek bi yere çıkın ve yukarıdan atıp telefonun dayanıklılıgını deneyin.yumrukla güç denemesi yapın.veya bunları begenmediysen daha yaratıcı fikirler de düşünebilirsin :D

Dampierre

Dampierre

Üye
vur duvara ama şimdi bu çok saçma olmuş :D
Ama yazık yani bulamayanlar var :bye2:

Aynen katılıyorum, yazık telefona bulamayanlar var. Ailen ile konuş halledersin bence, mesela ben n73 kullanıyordum, 1 gün içinde ikna edebildim, hemde hiç sıcak bakmıyorlardı yeni telefona, malum her herde psp'de oyun oynadığım için psp'ye kısıtlama getirmişlerdi, bundada oyun oynayacağımı bildikleri halde ikna ettim. Bozmaktan çok daha mantıklı bir çözüm yolu en azından. Ama illa bozcam diyosan balkona koy, akrep ısırsın falan :D

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
tanıdık telefoncu varsa bozuk batarya al onu tak. "Bakın açılmıyor.Ölmüş bu ölmüş.Miladı doldu bunun" de.

• Beğen
Tepkiler: Arisklaus ve lord80

geceyry

Üye
telefonu nu git bir yere sat. Sonra parasıni gariban insanlara yardim amacı ile dağıt. Üstünü başını dağıt. Gaspa uğradığını ve telefonu nu çaldırdigini soyle

• Beğen
Tepkiler: Dtn
ve78el

ve78el

Üye
bundan basit ne var nfe ile yazılım atarken kes elektrikleri
çöp olasıya kadar yap olur biter. ama bunu servis yapabilir :D bika fizksel işlemden de geçir hafaften

nalcam22

nalcam22

Üye
xxx sitelere gir virüs bulaşsın sürekli reset atıo de

sawyer32

sawyer32

Üye
bazı sorunları var telefonum ve değiştirmek istiyorum. ailem de boşa değiştirdiğimi anlamasın diye bozmak istiyorum. servisin bile yapamayacağı bir sorun nasıl yaratırım?

Normal insanlar nasıl tamir edebilirim diye sorar ya neyse :ehe
Diğer ark.ların dedikleri doğru bunları özetleyeyim de sen benden oku :D

1-)Duvara at,Yere düşür
2-)Hatalı CFW at
3-)Aileni ikna et
4-)Bu özel benim yöntemim: :D

Tuvalet suyuna düşür ve 15 sn orda kaldıktan sonra al :D yanlışlıkla düştü dersin..
ama birine vermen veya satman sonra kaybettim demen daha mantıklı... :hmmm

nalcam22

nalcam22

Üye
arkadaş googlede ekran ışıklarını kontrol etme programı die ışığı yanıp sönene ayarla ekran bozuk de

kral_1235

Üye
arkadaşım tuvalete felan düşürme kullancıı hatası dıolarmıs bazı uyecanlar oyle dıo bazılarıda tuvalete dusurmeyı tavsıye edıo hangısıne ınancaz ?? :S

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşım tuvalete felan düşürme kullancıı hatası dıolarmıs bazı uyecanlar oyle dıo bazılarıda tuvalete dusurmeyı tavsıye edıo hangısıne ınancaz ?? :S
adam telefonu bozmak istiyor,neden düşürmesin ki? :ehe

kral_1235

Üye
ben düşürdüm bakalım ekran bozuldu gönderdım garantı kullanıcı hatası derlerse o adamın kınede yazık olcak ondan :D :D :evet:

seyfo_enkaz

Üye
ya kardeşim yazık günah niye zarar veriyosun telefona git sat gizlice aldır yenisini

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Batarya ile telefon arasına küçük kagıt parçası koy telefon açılmasın.Servise vermeye degmez büyük hasar var de (h)
Bozmaya gerek yeni aldıktan sonra itiraf edersin dursun yerinde...

bthn_997

bthn_997

Üye
telefonunu kaybet. evet kardeş ciddiyim ben 3120classic telefonumu kaybettim aldıktan 6 ay sonra başvurmadığımız yer kalmadı. telefonu bulamıyolar. ilgilenmiyorlar bile :D
ver telefonu arkadaşına 2 hafta onda dursun yeni telefon alınca al telefonunu arkadaşından napıyorsan yap :D

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Yaz geldi güzel kardeşim okul derdin felan yok gir güzel bi işe kendi harçlıgını çıkar ordan istedigin telefonu al. Ailene yüklenme

• Beğen
Tepkiler: ysn_46_91_
V/RS

V/RS

Üye
bende 3220 vardı e250 istiydum sabah kalkmak için alarmı kuruodum mesela gece gizlice telefonu kapatıyodum her gece ve şikayet edyiodum ne biçim bi telefon bu ya bozuldu faln filan diye diye aldılar sonunda e250 yi :D

asigsasi

asigsasi

Üye
paran çok heralde takas yap aileni ikna et ve kalan parayıda taksit yaptır c7 al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt