Silinmeyen ve pc yi tıkayan dosya :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fat312

fat312

Üye
    Konu Sahibi
Silinmeyen ve pc yi tıkayan dosya :S
Masaüstümde silemediğim bi klasör var . Pc açılınca görev yöneticisi açıyorum cpu kullanımı normallerde ama o klasöre girmeye çalıştığım zaman cpu kullanımı %100 e vuruyo. Pc tıkanıyo başlat menüsünü açıp ordan pc yi falan kapatabiliyorum sadece. Ne mantık niye o klasör pc yi tıkıyo anlamadım . Virüs de yok . Nasıl silicem ben bunu :S yardım edermisiniz ?

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Masaüstümde silemediğim bi klasör var . Pc açılınca görev yöneticisi açıyorum cpu kullanımı normallerde ama o klasöre girmeye çalıştığım zaman cpu kullanımı %100 e vuruyo. Pc tıkanıyo başlat menüsünü açıp ordan pc yi falan kapatabiliyorum sadece. Ne mantık niye o klasör pc yi tıkıyo anlamadım . Virüs de yok . Nasıl silicem ben bunu :S yardım edermisiniz ?

Sadece bu klasörde yapıyor ve silinmiyor ise o zaman yüklediğiniz bir program bunu engelliyor olabilir ve donmaya sebebiyet verebilir. Bundan ayrı olarak masaüstünde ki herşeyin ve klasörlerin çalışmasını sağlayan Explorer.exe'de hata var ise bu gibi problemler olabilir. Yani bu Sistem hatasına işarettir ve eğer Windows İşletim Sistemi CD'si mevcut ise bunu sürücüye takın, Sisteminizi onarın. Ayrıca şu son zamanlar da ne gibi programlar yüklediğinize bakın ve Sistemden yüksek değerde bellek kullanan programlar var ise silin.

Tuneup veya WinOptimizer programlarından herhangi birini temin edin ve Sisteminizi optimize ederek silinmeyen dosyaları silin.

fat312

fat312

Üye
    Konu Sahibi
hiçbir program yüklemedim . internetten dosya indirdim adam rar dosyasının içine bide mp3 atmış pronun yanına . klasörü sildim o mp3 ve klasör kaldı dokunamıyorum bile cpu %100 oluyor. sistemi geri yüklemeyle denedim o da olmadı . sistemim de fazla bellek kullanan pro da yok . w7 dvd si var elimde ilk olarak onu deneyip sonucu yazarım . teşekkürler

cozturk

cozturk

Üye
Sistem geri yükleme nasıl olmuyor????...sistemi geri yüklediğin zaman klasör'ün silinmesi gerek.......

fat312

fat312

Üye
    Konu Sahibi
silinmedi . w7 ile onardım yine olmadı . silmeye çalışınca sürekli siliniyor deyip bekliyor. cpu %100 oluyo. donuyo pc oturumu kapat deyip tekrar açıyorum . o dsyaya dokunmazsam cpu normal anlamadım gitti :S

mangdaşire

mangdaşire

Üye
unlocker programını kur onunla silmeyi dene.3-4 gün önce bende de benzer bi sorun olmuştu.bi klasör vardı silinmiyodu,onunla sildim.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Eğer önerdiğim programlar işe yaramadıysa o zaman muhtemelen bu MP3 dosyası, Trojan Horse Generic türü bir zararlı yazılım... Bunun tek çaresi Antivirus ve Trojan Killer programıdır. Onun için Kaspersky Antivirus ve Trojan Killer programını temin edin ve bunlar ile Sistem taraması yapın. Eğer o dosya Virus olarak zararlı yazılım olarak görülürse, Antivirus tarafından karantinaya alınacak ve silinecektir.

fat312

fat312

Üye
    Konu Sahibi
ben o programı unutmuşum çok sağol :D klasörü kullanan bi pro varsa kesin silinir hemen deniyorum

----------Eklendi @ 18:20:11 ---------- Yazıldı @ 18:19:23 ----------

pc mühendisi arkadaşım dosya temiz çıkıyor .

----------Eklendi @ 18:25:52 ---------- Yazıldı @ 18:20:11 ----------

arkadaşlar çok teşekkürler . sorun halloldu nasıl oluyosa explorer.exe o klasör üsütnde 3 tane işlem yürütüyordu . İşlemleri unlockerla sonlandırınca silebildim . tekrar çok teşekkürler:)

u_cosar

u_cosar

Üye
cmd konutları ile silmeye çalışsan nasıl olur acaba:?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt