nokıanın ruhuna fatıha gule gule syambıan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
Bence telefonlarınıza duygusal olarak bağlanmaktan vazgeçin, markalara da öyle.. Nokia yıllarca dandik cihazlara yüksek paralar alarak dünya devi oldu. Aranızda 1,2 milyara 6600 alanlar yok muydu? Hiçbir özelliği ve estetiği de olmayan bir cihaza o kadar parayı bayılmıştı herkes (ben yarı fiyatına doğubanktan almıştım:ehe).. ha şimdi de diğer markalar yüksek fiyatlarla kan emmeye devam ediyor.. hepsinin amacı para kazanmak.. düşünün ya, bir telefon bir Led TV ile aynı fiyat.. Allahtan reva mı sizce? ama en azından şimdiki cihazlar (özellikle androidler) bekleneni veriyor kullanıcıya.. android cihazınızı yanınıza almadan evden çıkmak kabus gibi gelmiyor mu size de? kendinizi çıplak gibi hissetmiyor musunuz? şu bir gerçek ki biz manyaklık derecesinde tüketen bir toplumuz.. üç ayda bir telefon değiştiren ve 2 aylık maaşını telefona harcayan insanlar tanıyorum.. mantıklı mı?? boşverin bu tarz tartışmaları.. bugün galaxy s2 var onu beğeniyosunuz yarın iphone 5 çıkar belki de s2'nin yüzüne bakmazsınız, öbür gün başka bişe çıkar ve bu böyle gideeer.. Nokia batarmış batmazmış bana ne, babamın şirketi mi? Ha batsın diye de dua etmem o ayrı.. beğendiğiniz ya da sahip olduğunuz cihazla hayatın tadını maximum çıkarmaya bakın.. gerisi booşşş..

güzel demişsin

xinsurer

xinsurer

Üye
Eyvallah :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: mert_1047
xinsurer

xinsurer

Üye
Gerek yok bence de.. hayatın tadını çıkaralım, batan batar, çıkan çıkar bize ne.. bugün nokia batar yarın samsung'un batmayacağını kim garanti edebilir? iş dünyasının iletişim devi blackberry üreticisi Rim'in bile koltuğu sallandı bi ara.. ne oldum dememeli kimse..

• Beğen
Tepkiler: Yigit315
PureFood

PureFood

Üye
Bence telefonlarınıza duygusal olarak bağlanmaktan vazgeçin, markalara da öyle.. Nokia yıllarca dandik cihazlara yüksek paralar alarak dünya devi oldu. Aranızda 1,2 milyara 6600 alanlar yok muydu? Hiçbir özelliği ve estetiği de olmayan bir cihaza o kadar parayı bayılmıştı herkes (ben yarı fiyatına doğubanktan almıştım:ehe).. ha şimdi de diğer markalar yüksek fiyatlarla kan emmeye devam ediyor.. hepsinin amacı para kazanmak.. düşünün ya, bir telefon bir Led TV ile aynı fiyat.. Allahtan reva mı sizce? ama en azından şimdiki cihazlar (özellikle androidler) bekleneni veriyor kullanıcıya.. android cihazınızı yanınıza almadan evden çıkmak kabus gibi gelmiyor mu size de? kendinizi çıplak gibi hissetmiyor musunuz? şu bir gerçek ki biz manyaklık derecesinde tüketen bir toplumuz.. üç ayda bir telefon değiştiren ve 2 aylık maaşını telefona harcayan insanlar tanıyorum.. mantıklı mı?? boşverin bu tarz tartışmaları.. bugün galaxy s2 var onu beğeniyosunuz yarın iphone 5 çıkar belki de s2'nin yüzüne bakmazsınız, öbür gün başka bişe çıkar ve bu böyle gideeer.. Nokia batarmış batmazmış bana ne, babamın şirketi mi? Ha batsın diye de dua etmem o ayrı.. beğendiğiniz ya da sahip olduğunuz cihazla hayatın tadını maximum çıkarmaya bakın.. gerisi booşşş..

İyi demişsin arkadaşım tebrik ederim.

61semih

61semih

Üye

sorunda bu işte siz hala donanıma takıyorsunuz ya linux cihaz ne donanımından bahsediyorsunuz gidin maemo bölümğne sorun özellikle saruman a lg 2x in açamadığı oyunları N900 de açtın mı diye gör cevabı o zaman android ise kan emiyor derken hep güçlü sistemler gerektiriyor şimdi diceksin gio ne iş diye mesela ama SGS2 nin açtığı o oyunu açabilcek mi hayır değil mi mesela şuan bile çoğu oyun şuan ki en iyi android cihazlarda oynanmıyor örnek olarakda htc desire artık bazı oyunları açamayor ama N900 2 senelik sistemi daha kötü ee ne anladım o işten nasıl oldu bu o zaman mesela şöyle örnerk veriyim çift çekirdek donanım söyleniyorsunuz SGS2 nin html5 render puanı kaç 187 N9 un 283 ne iş pc tarayıcılarını geçti u puanla yeni sürüm çıkardı adamlar durumu düzeltmek için eee hani çift çekirdek emin olun SGS2 de linux olsa o zaman gerçek performans neymiş görürsünüz birde n) videolarını izleyin o video oynarken nasıl adam geçiş yapıyor görün

eveet hala cıkmamıs olan n9 ve n900 ıkı telefonu var heralde bunlara n8 ıde eklesek3 telefon 3ucde bın lıranın ustune c5 03 ler kervanı orta segmenttede bır tane alınabılecek telefonu yok ya rakıplerının? bukadar baglanılmaz bır telefon markasına acın artık gozlerınızı.yıllardır sanbyan nın hantallıgından takılmalarından donmalarından bıkmadınızmı yahu.aynı gorsellerı felan hesaba hatmıyorum bıle zaten.

• Beğen
Tepkiler: murat3702
nexpow

nexpow

Üye
istatikler ortada boşverin android 1.:d:

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Nokia gerçekten o kadar bozdu mu ya kimse tavsiye etmiyor?? hem forumlarda olsun hem de çevremdeki kişiler olsun hiç memnun değiller. Ben de telefon alacaktım eledim Nokia'yı.

xinsurer

xinsurer

Üye
Nokia gerçekten o kadar bozdu mu ya kimse tavsiye etmiyor?? hem forumlarda olsun hem de çevremdeki kişiler olsun hiç memnun değiller. Ben de telefon alacaktım eledim Nokia'yı.

Nokia ne zaman symbian hantallığından kurtulur, kaliteli malzeme ile orta ve üst segmentte android tabanlı bol çeşitli cihazlar sürer piyasaya, işte o zaman tercih edilebilir belki. Günümüz ortamında sadece alo deyip, sms alıp gönderen kullanıcıların tercihi olma yolunda ilerliyor. Bu da Nokia'yı kurtarır mı? Bence hayır..

nexpow

nexpow

Üye
nokianın eskiden rakibi yoktu sürekli kendini tekrarlıyodu artık rakipleri çok nokia android ve ios cıktıkdan sonra cok kan kaybetti symbian onlara yarışamıyor bırakması lazımdı öyle yaptılar ama durum ortada ya toparlar yada iyice batar

mustafasen

mustafasen

Üye
arkadaslar çok sıtelerde dolastım nokıa batmak uzereye varan açıklamalar var kı ınsallah batar ve şu lanetlı flashları olan olur olmadık kasılmalarla telefon resetleten hatta formatlatan ve bızı her defasında kasarak psıkolojıkmen maglup eden heveslerımızı kursagımızda bırakan mukemmel kalıte deyıp aptalca uygulama ve oyun sunan dahası kendınden baskasını begenmeyen bır marka olan bu nokıanın bu gunlerını gormek benım gıbı nokıadan bayagı darbe yemıs nıcelerını sevındırmıstır hele su samsungun o muhtesem ınsanı pilot yapan telefonu yokmu galaksy s2 den bahsedıyorum telefonu gordum tıtredım valla bu telefon ınsanı astronot yapar uzaya çıkartır hoşş geldın sefalar getırdın bızım gıbı hastalarada umut oldun ıyıkı varsın galaksy s2 bır çok uylasılmazın yolunu açacaksın ve androıdlerın atası olarak belkı en az 5 sene fenomen olarak bu camıada kalacaksın.....(forum dkı su nokıa bılmem kaçmı galaksy mı dıye baslık açan arkadslarıma seslenıyorum artık açmayınya bu suna benzıyor şahin mi mercedes mı bu kadar extrem ornekler vererek kıyaslamalar yapmayalım)androıd kullanıp androıde katkı saglayan bınlerce arkadasımıda gonulden kutluyorum duygu ve dusuncelerınızıde buradan beklıyorum.. (h)(h)(h)

android sana ne getirdi symbian senden ne götürdü.android de ne varsa synbian dan kopya. nokialar daki özellik daha fazla 1ghz altındaki androıd bir ise yaramıyor.o halde neyini seviyorsunuz Androidin

xinsurer

xinsurer

Üye
1ghz altındaki android işe yaramıyor derken neye dayanarak bunu söylüyorsun? Samsung Galaxy Gio 800mhz cpu ve her işe yarıyor, en kral symbianı cebinden çıkarır.. alışkanlıklarına bağlı kalmana saygı duyuyorum ama güneş balçıkla sıvanmaz.. gerçekleri değiştiremezsin..

• Beğen
Tepkiler: murat3702 ve 61semih
61semih

61semih

Üye
1ghz altındaki android işe yaramıyor derken neye dayanarak bunu söylüyorsun? Samsung Galaxy Gio 800mhz cpu ve her işe yarıyor, en kral symbianı cebinden çıkarır.. alışkanlıklarına bağlı kalmana saygı duyuyorum ama güneş balçıkla sıvanmaz.. gerçekleri değiştiremezsin..

malum halkımız muhafazakar yenılıklere pek acık degıl.anlayıs ve saygı gosterıyoruz fakat bılıp bılmeden de ahkam kesmemek lazım android ın sanbyandan daha fazla donanım gerektırdıgını bızde bılıyoruz fakat 600mhz android e yetıyor. zaten 800mhz ıslemcılı bır android lı telefonu 450 500 tl ye alabılıyoruz. ya c5 03 ler ne alemde daha dogrusu bu fıyat aralıgındakı sanbyanlı telefonların performansı nasıl bılıyoruz cunku kullandık.

xinsurer

xinsurer

Üye
Nokia galaxy gio ayarında bir telefon yapsa emin olun üzerine 800-900 TL'nin altında etiket koymaz.. nokianın tarzı bu.. eh bu kadar da fanatiği oldukça bir süre daha batmadan gider :)

----------Eklendi @ 00:25:12 ---------- Yazıldı @ 00:22:06 ----------

HTC wildfire da fena cihaz değil ve sadece 528 mhz işlemciye sahip.. android için bu bile yetebiliyor.. tabi 800 olunca cihaz bir başka oluyor..

nexpow

nexpow

Üye
android sana ne getirdi symbian senden ne götürdü.android de ne varsa synbian dan kopya. nokialar daki özellik daha fazla 1ghz altındaki androıd bir ise yaramıyor.o halde neyini seviyorsunuz Androidin

kullandınmı android cihaz yok ne konuşuyosun ozaman 800 mhz işlemci var telefonumda 278 mb ram sizin amiraliniz olan n8 e b tutupta 640 mhz 256 b ram koymuşlar ne işe yarıyo sizin nokia'ınız android telefon kullanda gör ayrıca neresini kopya symbiandan adamlar linuxdan kopya yapmışlar symbianın özelligi androidden cok diosun güldürme beni adamlar androidde olan bircok özellige hayran symbianna anna cıkacak bizdede olacak bu özelik diyorlar hiçbirşey bildihin yok konuşma

sanal-dahi

sanal-dahi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar konuyu açmamdaki sebep ılk once nokıanın şımarık ve lakayıt tutumu yuzunden verdıgımız mılyarlarca lıranın bır hevese kurban gıtmesı bu nedemek soyle açıklık getıreyım nokıanın butun syambı9an serılerını takıp edıp alıp kullanan bırıyım ancak su gunumuzdekı ısletım sıstemlerıne bakıp bır yenuılık getırmıyor ve hatta bunla kalmayıp ısrarla syambıan ısletım sıstemı uzerın de ufak bır degıssıklık yaparak buyuk paralara hala ınsanları tutsak edıyor benım kısace demek ıstedıgım bu ve hala can yakmaya devam edıyor bırde utanmadan nokıa ovı dıye somuru duzenı kurmus herseyı kendı tarafına yontmaya çalısıyor ama androıd lınuks uzerınden kısa zamanda baya yol kat ettı bırde googleyı arkasına aldıkı baya ıyı oldu yazılımları hızlandı ve hergun bır yenılık çıkıyor bırde bu ısletım sıstemını kullanan telelefonlar androıdın yazılımından yararlanarak daha fazla donanımla ve ucuz fıyata karsımıza çıkıyorlar ancak nokıa hala ısrarla basıt flash yazılımlarla sadece donanım olarak 3 bes mega pıksel daha fazla kamera koydum dıyerek ınsanları cezbetmeye çaısıyor ve mılyar degerınde olmayan telefonlarını satmaya çalısıyor yazık yanı yazık n8 e bakıyorsun telefonda androıd olsun valla tadından yenmez tabırı tam ısabet olur sımdı n9 çıkarıyor ancak yıne husan nokıa bu burnu buyuk edebıyatından vazgeçıp serbest rootu olan androıde geçmelıdır zaman kaybetmeden tum yorum yapan ıster karsı gorus olsun ısterse destekleyen olsun tum arkadaslarıma tesekkur edıyorum yorumlarınzı takıp edecegım çunku buna ıhtıyacım var:bigstar:

xinsurer

xinsurer

Üye
arkadaslar konuyu açmamdaki sebep ılk once nokıanın şımarık ve lakayıt tutumu yuzunden verdıgımız mılyarlarca lıranın bır hevese kurban gıtmesı bu nedemek soyle açıklık getıreyım nokıanın butun syambı9an serılerını takıp edıp alıp kullanan bırıyım ancak su gunumuzdekı ısletım sıstemlerıne bakıp bır yenuılık getırmıyor ve hatta bunla kalmayıp ısrarla syambıan ısletım sıstemı uzerın de ufak bır degıssıklık yaparak buyuk paralara hala ınsanları tutsak edıyor

Nokia'nın Symbianda ısrar etmesinin nedeni Symbian'ı satın almış olmasıdır.. ancak dediğin gibi ne yazık ki günün gelişen koşullarına göre güncelleyip geliştiremedi.. bakalım nereye kadar gidecek..

nexpow

nexpow

Üye
Nokia'nın Symbianda ısrar etmesinin nedeni Symbian'ı satın almış olmasıdır.. ancak dediğin gibi ne yazık ki günün gelişen koşullarına göre güncelleyip geliştiremedi.. bakalım nereye kadar gidecek..

evet adamlar symbianı satın aldılar okadar para verdiler bi çırpıda silmeleri zarara ugratır

ozggurr

ozggurr

Üye
o kadar android android diyorsunuz, yok ucuyor yok kaciyor, bir yardim konusu actim, tik yok... ayni konuyu symbian'da acsaydim simdiye bana ozel mesaj mi dersin, mail mi dersin on kere yardim gelmisti... sen astronot olacagina yolda kalmis adama don bir bak ne derdi var, bir el at yardimci ol...
yok androidmis yok atasiymis, yok hastaymis da astronot olacakmis... laf laf laf...

o kadar androidciyseniz icraat bekliyorum... hemen yardim edin de cozelim su sorunu!

bos bos basliklar acip laf kalabaligi yapacaginiza faydaniz olsun androidci arkadaslariniza kardesim, su alttaki konuya acil yardim lazim:

http://www.maxicep.com/android-gene...elefona-aktarabiliriz-acil-yardim-513310.html

nexpow

nexpow

Üye
o kadar android android diyorsunuz, yok ucuyor yok kaciyor, bir yardim konusu actim, tik yok... ayni konuyu symbian'da acsaydim simdiye bana ozel mesaj mi dersin, mail mi dersin on kere yardim gelmisti... sen astronot olacagina yolda kalmis adama don bir bak ne derdi var, bir el at yardimci ol...
yok androidmis yok atasiymis, yok hastaymis da astronot olacakmis... laf laf laf...

o kadar androidciyseniz icraat bekliyorum... hemen yardim edin de cozelim su sorunu!

bos bos basliklar acip laf kalabaligi yapacaginiza faydaniz olsun androidci arkadaslariniza kardesim, su alttaki konuya acil yardim lazim:

http://www.maxicep.com/android-gene...elefona-aktarabiliriz-acil-yardim-513310.html

belkide adamını göre yardım ediyorlardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt