Uruloki
Üye
Bence telefonlarınıza duygusal olarak bağlanmaktan vazgeçin, markalara da öyle.. Nokia yıllarca dandik cihazlara yüksek paralar alarak dünya devi oldu. Aranızda 1,2 milyara 6600 alanlar yok muydu? Hiçbir özelliği ve estetiği de olmayan bir cihaza o kadar parayı bayılmıştı herkes (ben yarı fiyatına doğubanktan almıştım).. ha şimdi de diğer markalar yüksek fiyatlarla kan emmeye devam ediyor.. hepsinin amacı para kazanmak.. düşünün ya, bir telefon bir Led TV ile aynı fiyat.. Allahtan reva mı sizce? ama en azından şimdiki cihazlar (özellikle androidler) bekleneni veriyor kullanıcıya.. android cihazınızı yanınıza almadan evden çıkmak kabus gibi gelmiyor mu size de? kendinizi çıplak gibi hissetmiyor musunuz? şu bir gerçek ki biz manyaklık derecesinde tüketen bir toplumuz.. üç ayda bir telefon değiştiren ve 2 aylık maaşını telefona harcayan insanlar tanıyorum.. mantıklı mı?? boşverin bu tarz tartışmaları.. bugün galaxy s2 var onu beğeniyosunuz yarın iphone 5 çıkar belki de s2'nin yüzüne bakmazsınız, öbür gün başka bişe çıkar ve bu böyle gideeer.. Nokia batarmış batmazmış bana ne, babamın şirketi mi? Ha batsın diye de dua etmem o ayrı.. beğendiğiniz ya da sahip olduğunuz cihazla hayatın tadını maximum çıkarmaya bakın.. gerisi booşşş..
güzel demişsin
).. ha şimdi de diğer markalar yüksek fiyatlarla kan emmeye devam ediyor.. hepsinin amacı para kazanmak.. düşünün ya, bir telefon bir Led TV ile aynı fiyat.. Allahtan reva mı sizce? ama en azından şimdiki cihazlar (özellikle androidler) bekleneni veriyor kullanıcıya.. android cihazınızı yanınıza almadan evden çıkmak kabus gibi gelmiyor mu size de? kendinizi çıplak gibi hissetmiyor musunuz? şu bir gerçek ki biz manyaklık derecesinde tüketen bir toplumuz.. üç ayda bir telefon değiştiren ve 2 aylık maaşını telefona harcayan insanlar tanıyorum.. mantıklı mı?? boşverin bu tarz tartışmaları.. bugün galaxy s2 var onu beğeniyosunuz yarın iphone 5 çıkar belki de s2'nin yüzüne bakmazsınız, öbür gün başka bişe çıkar ve bu böyle gideeer.. Nokia batarmış batmazmış bana ne, babamın şirketi mi? Ha batsın diye de dua etmem o ayrı.. beğendiğiniz ya da sahip olduğunuz cihazla hayatın tadını maximum çıkarmaya bakın.. gerisi booşşş..