sanal-dahi
Üye
nokıanın ruhuna fatıha gule gule syambıan
arkadaslar çok sıtelerde dolastım nokıa batmak uzereye varan açıklamalar var kı ınsallah batar ve şu lanetlı flashları olan olur olmadık kasılmalarla telefon resetleten hatta formatlatan ve bızı her defasında kasarak psıkolojıkmen maglup eden heveslerımızı kursagımızda bırakan mukemmel kalıte deyıp aptalca uygulama ve oyun sunan dahası kendınden baskasını begenmeyen bır marka olan bu nokıanın bu gunlerını gormek benım gıbı nokıadan bayagı darbe yemıs nıcelerını sevındırmıstır hele su samsungun o muhtesem ınsanı pilot yapan telefonu yokmu galaksy s2 den bahsedıyorum telefonu gordum tıtredım valla bu telefon ınsanı astronot yapar uzaya çıkartır hoşş geldın sefalar getırdın bızım gıbı hastalarada umut oldun ıyıkı varsın galaksy s2 bır çok uylasılmazın yolunu açacaksın ve androıdlerın atası olarak belkı en az 5 sene fenomen olarak bu camıada kalacaksın.....(forum dkı su nokıa bılmem kaçmı galaksy mı dıye baslık açan arkadslarıma seslenıyorum artık açmayınya bu suna benzıyor şahin mi mercedes mı bu kadar extrem ornekler vererek kıyaslamalar yapmayalım)androıd kullanıp androıde katkı saglayan bınlerce arkadasımıda gonulden kutluyorum duygu ve dusuncelerınızıde buradan beklıyorum.. 

Ne bu ya. Uzun zaman Nokia kullanmışsın gibi geliyor, şimdi niye bu kadar yeriyorsun ? Görende Samsung size şirketinden hisse veriyor sancak. Ayrıca Şahin vs. Mercedes demişin Nokia şahin Samsung Mercedes ise ben bişey diyemiyorum.. Nokia piyasayı sallayacak yine N9'da da haberin yok sanırım...
yoksa bence daha tutulamaz :S

).. ha şimdi de diğer markalar yüksek fiyatlarla kan emmeye devam ediyor.. hepsinin amacı para kazanmak.. düşünün ya, bir telefon bir Led TV ile aynı fiyat.. Allahtan reva mı sizce? ama en azından şimdiki cihazlar (özellikle androidler) bekleneni veriyor kullanıcıya.. android cihazınızı yanınıza almadan evden çıkmak kabus gibi gelmiyor mu size de? kendinizi çıplak gibi hissetmiyor musunuz? şu bir gerçek ki biz manyaklık derecesinde tüketen bir toplumuz.. üç ayda bir telefon değiştiren ve 2 aylık maaşını telefona harcayan insanlar tanıyorum.. mantıklı mı?? boşverin bu tarz tartışmaları.. bugün galaxy s2 var onu beğeniyosunuz yarın iphone 5 çıkar belki de s2'nin yüzüne bakmazsınız, öbür gün başka bişe çıkar ve bu böyle gideeer.. Nokia batarmış batmazmış bana ne, babamın şirketi mi? Ha batsın diye de dua etmem o ayrı.. beğendiğiniz ya da sahip olduğunuz cihazla hayatın tadını maximum çıkarmaya bakın.. gerisi booşşş..