nokıanın ruhuna fatıha gule gule syambıan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanal-dahi

sanal-dahi

Üye
    Konu Sahibi
nokıanın ruhuna fatıha gule gule syambıan
arkadaslar çok sıtelerde dolastım nokıa batmak uzereye varan açıklamalar var kı ınsallah batar ve şu lanetlı flashları olan olur olmadık kasılmalarla telefon resetleten hatta formatlatan ve bızı her defasında kasarak psıkolojıkmen maglup eden heveslerımızı kursagımızda bırakan mukemmel kalıte deyıp aptalca uygulama ve oyun sunan dahası kendınden baskasını begenmeyen bır marka olan bu nokıanın bu gunlerını gormek benım gıbı nokıadan bayagı darbe yemıs nıcelerını sevındırmıstır hele su samsungun o muhtesem ınsanı pilot yapan telefonu yokmu galaksy s2 den bahsedıyorum telefonu gordum tıtredım valla bu telefon ınsanı astronot yapar uzaya çıkartır hoşş geldın sefalar getırdın bızım gıbı hastalarada umut oldun ıyıkı varsın galaksy s2 bır çok uylasılmazın yolunu açacaksın ve androıdlerın atası olarak belkı en az 5 sene fenomen olarak bu camıada kalacaksın.....(forum dkı su nokıa bılmem kaçmı galaksy mı dıye baslık açan arkadslarıma seslenıyorum artık açmayınya bu suna benzıyor şahin mi mercedes mı bu kadar extrem ornekler vererek kıyaslamalar yapmayalım)androıd kullanıp androıde katkı saglayan bınlerce arkadasımıda gonulden kutluyorum duygu ve dusuncelerınızıde buradan beklıyorum.. (h)(h)(h)

PureFood

PureFood

Üye
Bu kadar fanatiklik olmaz inşallah batarmış :nono: Ne bu ya. Uzun zaman Nokia kullanmışsın gibi geliyor, şimdi niye bu kadar yeriyorsun ? Görende Samsung size şirketinden hisse veriyor sancak. Ayrıca Şahin vs. Mercedes demişin Nokia şahin Samsung Mercedes ise ben bişey diyemiyorum.. Nokia piyasayı sallayacak yine N9'da da haberin yok sanırım...

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
nexpow

nexpow

Üye
n9 galaxy s2 kafa tutamaz ayrıca böyle şeyler yapmak hiç dogru degil istemiyosan symbian kullanma bizlerde symbiandan geçtik androide .şuan android lider symbiandan üstün fakat bi zamanlar mükembelli bizde onu kullanıyoduk bu kadar fanatiklik gereksiz bişey

enaa_881

enaa_881

Üye
tamam arkadaş biraz abartmış olyıda seninki fanatiklik değil yani n9 sallayacağıyla ilgili

PureFood

PureFood

Üye
Ben mi fanatiklik yaptım ??
Adam Nokia batar inşallah diyor siz konuyu okumadan yorum yapıyorsunuz !
Kimin fanatiklik yaptığı belli.
N9 çıksın o zaman görüşürüz.

enaa_881

enaa_881

Üye
konuyu gayet iyi okudum
zaten belirttim arkadaş biraz abartmış diye
kardeş sende hala fanatiklik yapıyosun n9 çıksın görüşürüz diye
ve nexpow arkadaşa da katılıyorum

nexpow

nexpow

Üye
Ben mi fanatiklik yaptım ??
Adam Nokia batar inşallah diyor siz konuyu okumadan yorum yapıyorsunuz !
Kimin fanatiklik yaptığı belli.
N9 çıksın o zaman görüşürüz.

cıkmasına gerek yokki özellikleri belli internetten bak ha anladımki konuyu açan arkadaşdan bir farkın yok

technoshark

technoshark

Üye
Nokianın android le ilişkisi varmış ama... eğerki öyle ise tutulabilir :D yoksa bence daha tutulamaz :S

nexpow

nexpow

Üye
katıl aga gözünü sevim :d::d::d:

sh0ck

sh0ck

Üye
Bu kadar fanatiklik olmaz inşallah batarmış :nono: Ne bu ya. Uzun zaman Nokia kullanmışsın gibi geliyor, şimdi niye bu kadar yeriyorsun ? Görende Samsung size şirketinden hisse veriyor sancak. Ayrıca Şahin vs. Mercedes demişin Nokia şahin Samsung Mercedes ise ben bişey diyemiyorum.. Nokia piyasayı sallayacak yine N9'da da haberin yok sanırım...

Nokia'nın ilk ve son MeGoo'lusu N9 Olacak kardeş;

Fanlık yapmaya gerek yok demişssin, Peki o zaman N9 çıksın o zaman görürüm sizi niye dedin ? Tarafını belli ettin. :)

Artı olarak; Nokia veya Samsung.. Kim neyi sallarsa sallasın, Biz müşterilerin ceblerinden çıkacak parayı istedikleri kesin. Gerisi Teferruat.

Ve Bişey daha, Sen Nokia kullanıcısısın, Nokia N9 çıkarsa sana beleşe yollarmı sanıyorsun ki ?

Hiç yoksa imzamı oku ders al.

Bu arada, HTC'den memnunmusun diye soran arkadaşlara diyeyim; PDA'nın ne olduğunu Android ile öğrendim. Evet avuç içine sığıyor, ama tıpkı bir bilgisayar gibi Boot Menüsü, Recovery'si var. Ve kesinlikle, Nokia ancak avucunu yalar WP 7 ile..

İyiki Nokia'yı bırakmışım NOKTA.

• Beğen
Tepkiler: murat3702
61semih

61semih

Üye
ben fanatıgım ne var bunda ayıpmı ? ha nokıa ınsallah batar demıyorum tabıkı batacagına daha guzel telefonlar cıkarsın rekabet artsın bızımde yanı android çilerınde aklını celebılecek telefonlar cıkarsın ısterım.fakat yakın zamanda bu olacakmıs gıbı gorunmuyor.n9 n9 dıyorlar hıcbır numarası yok ha sımdıye kadarkı nokıalar arasıında en ıyısı olabılır fakat apple nın veya samsungun s2 ıle yaptıgı atagı nokıanın yapması gerekıyordu.sanbyandan ve dusuk donanımlı,iç malzemelerının dandık plastıkten vazgecmesı ve samsungun yolunda gıtmesı lazım.

enaa_881

enaa_881

Üye
Nokia'nın ilk ve son MeGoo'lusu N9 Olacak kardeş;

Fanlık yapmaya gerek yok demişssin, Peki o zaman N9 çıksın o zaman görürüm sizi niye dedin ? Tarafını belli ettin. :)

Artı olarak; Nokia veya Samsung.. Kim neyi sallarsa sallasın, Biz müşterilerin ceblerinden çıkacak parayı istedikleri kesin. Gerisi Teferruat.

Ve Bişey daha, Sen Nokia kullanıcısısın, Nokia N9 çıkarsa sana beleşe yollarmı sanıyorsun ki ?

Hiç yoksa imzamı oku ders al.

Bu arada, HTC'den memnunmusun diye soran arkadaşlara diyeyim; PDA'nın ne olduğunu Android ile öğrendim. Evet avuç içine sığıyor, ama tıpkı bir bilgisayar gibi Boot Menüsü, Recovery'si var. Ve kesinlikle, Nokia ancak avucunu yalar WP 7 ile..

İyiki Nokia'yı bırakmışım NOKTA.

bende bi ara senin telefonu almaya niyetlenmiştim ama sonradan vazgeçtim inşallah S2 alacam yakında

ben fanatıgım ne var bunda ayıpmı ? ha nokıa ınsallah batar demıyorum tabıkı batacagına daha guzel telefonlar cıkarsın rekabet artsın bızımde yanı android çilerınde aklını celebılecek telefonlar cıkarsın ısterım.fakat yakın zamanda bu olacakmıs gıbı gorunmuyor.n9 n9 dıyorlar hıcbır numarası yok ha sımdıye kadarkı nokıalar arasıında en ıyısı olabılır fakat apple nın veya samsungun s2 ıle yaptıgı atagı nokıanın yapması gerekıyordu.sanbyandan ve dusuk donanımlı,iç malzemelerının dandık plastıkten vazgecmesı ve samsungun yolunda gıtmesı lazım.

bunlara da katılıyorum
nokia nın tek kurtuluş yolunun android olacağını düşünüyorum ama iş işten geçmeden androide geçerse
ha bende android fanatiğiyim :evet::evet:

• Beğen
Tepkiler: murat3702
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tartışma adâbından çıkmazsa iyi olur.

Uruloki

Uruloki

Üye
konuyu son mesajlar kısmında gördüm ne yazmışlar diye bakmak istedim bayağı kapışmışsınız artık böyle konuları sadece android bölümlerine açıyorsunuz bu güzel bu ara da N9 SGS2 ye kafa tutamaz diyorsunuz ya gsmarena da dünlük hit te kaça katlamış görün engadget slashgear gibi apple fanı siteler bile cihaza bayıldı siz onda ki LİNUX u görmüyorsunuz kan emici android i solda sıfır bırakır

• Beğen
Tepkiler: PureFood
enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş o kadar hit e ulaşması normal telefon yeni çıktı ve herkes nasıl bişey olduğunu merak ediyor
evet telefonun tasarımını bende beğendim ancak andoridin daha iyi olduğunu düşünüyorum

61semih

61semih

Üye
konuyu son mesajlar kısmında gördüm ne yazmışlar diye bakmak istedim bayağı kapışmışsınız artık böyle konuları sadece android bölümlerine açıyorsunuz bu güzel bu ara da N9 SGS2 ye kafa tutamaz diyorsunuz ya gsmarena da dünlük hit te kaça katlamış görün engadget slashgear gibi apple fanı siteler bile cihaza bayıldı siz onda ki LİNUX u görmüyorsunuz kan emici android i solda sıfır bırakır

androidın benden kan felan emdıgı yok emenede raslamadım :D rakamlar ortada n9 nokıa nın en iyi telefonu olacagı kesın.gs2 nın rakıbıde degıl zaten arada fıyat farkı var n9 a haksızlık yapmamak lazım ama nokıa yı elestırmek gerek bence cunku gs2 gıbı telefonlara yakın donanımlı telefonlar uretmıyor uretemıyor degıl uretmıyor.

• Beğen
Tepkiler: aagkn
Uruloki

Uruloki

Üye
androidın benden kan felan emdıgı yok emenede raslamadım :D rakamlar ortada n9 nokıa nın en iyi telefonu olacagı kesın.gs2 nın rakıbıde degıl zaten arada fıyat farkı var n9 a haksızlık yapmamak lazım ama nokıa yı elestırmek gerek bence cunku gs2 gıbı telefonlara yakın donanımlı telefonlar uretmıyor uretemıyor degıl uretmıyor.

sorunda bu işte siz hala donanıma takıyorsunuz ya linux cihaz ne donanımından bahsediyorsunuz gidin maemo bölümğne sorun özellikle saruman a lg 2x in açamadığı oyunları N900 de açtın mı diye gör cevabı o zaman android ise kan emiyor derken hep güçlü sistemler gerektiriyor şimdi diceksin gio ne iş diye mesela ama SGS2 nin açtığı o oyunu açabilcek mi hayır değil mi mesela şuan bile çoğu oyun şuan ki en iyi android cihazlarda oynanmıyor örnek olarakda htc desire artık bazı oyunları açamayor ama N900 2 senelik sistemi daha kötü ee ne anladım o işten nasıl oldu bu o zaman mesela şöyle örnerk veriyim çift çekirdek donanım söyleniyorsunuz SGS2 nin html5 render puanı kaç 187 N9 un 283 ne iş pc tarayıcılarını geçti u puanla yeni sürüm çıkardı adamlar durumu düzeltmek için eee hani çift çekirdek emin olun SGS2 de linux olsa o zaman gerçek performans neymiş görürsünüz birde n) videolarını izleyin o video oynarken nasıl adam geçiş yapıyor görün

----------Eklendi @ 19:52:20 ---------- Yazıldı @ 19:50:04 ----------

kardeş o kadar hit e ulaşması normal telefon yeni çıktı ve herkes nasıl bişey olduğunu merak ediyor
evet telefonun tasarımını bende beğendim ancak andoridin daha iyi olduğunu düşünüyorum

valla tasarımı beni ilgilendirmiyor aynı zamanda SGS2 de yeni herkes baktı o şuana kadar yaptığı hit SGS2 38bin N9 107bin duyurulduğu zaman twitter overload oldu youtube da günün en çok izlenen videosu reklam filmiydi şuanda 1milyonu geçti izlenme sayısı millet bu cihazı bekliyordu

• Beğen
Tepkiler: PureFood
xinsurer

xinsurer

Üye
Bence telefonlarınıza duygusal olarak bağlanmaktan vazgeçin, markalara da öyle.. Nokia yıllarca dandik cihazlara yüksek paralar alarak dünya devi oldu. Aranızda 1,2 milyara 6600 alanlar yok muydu? Hiçbir özelliği ve estetiği de olmayan bir cihaza o kadar parayı bayılmıştı herkes (ben yarı fiyatına doğubanktan almıştım:ehe).. ha şimdi de diğer markalar yüksek fiyatlarla kan emmeye devam ediyor.. hepsinin amacı para kazanmak.. düşünün ya, bir telefon bir Led TV ile aynı fiyat.. Allahtan reva mı sizce? ama en azından şimdiki cihazlar (özellikle androidler) bekleneni veriyor kullanıcıya.. android cihazınızı yanınıza almadan evden çıkmak kabus gibi gelmiyor mu size de? kendinizi çıplak gibi hissetmiyor musunuz? şu bir gerçek ki biz manyaklık derecesinde tüketen bir toplumuz.. üç ayda bir telefon değiştiren ve 2 aylık maaşını telefona harcayan insanlar tanıyorum.. mantıklı mı?? boşverin bu tarz tartışmaları.. bugün galaxy s2 var onu beğeniyosunuz yarın iphone 5 çıkar belki de s2'nin yüzüne bakmazsınız, öbür gün başka bişe çıkar ve bu böyle gideeer.. Nokia batarmış batmazmış bana ne, babamın şirketi mi? Ha batsın diye de dua etmem o ayrı.. beğendiğiniz ya da sahip olduğunuz cihazla hayatın tadını maximum çıkarmaya bakın.. gerisi booşşş..

• Beğen
Tepkiler: aagkn
sh0ck

sh0ck

Üye
Bence telefonlarınıza duygusal olarak bağlanmaktan vazgeçin, markalara da öyle.. Nokia yıllarca dandik cihazlara yüksek paralar alarak dünya devi oldu. Aranızda 1,2 milyara 6600 alanlar yok muydu? Hiçbir özelliği ve estetiği de olmayan bir cihaza o kadar parayı bayılmıştı herkes (ben yarı fiyatına doğubanktan almıştım:ehe).. ha şimdi de diğer markalar yüksek fiyatlarla kan emmeye devam ediyor.. hepsinin amacı para kazanmak.. düşünün ya, bir telefon bir Led TV ile aynı fiyat.. Allahtan reva mı sizce? ama en azından şimdiki cihazlar (özellikle androidler) bekleneni veriyor kullanıcıya.. android cihazınızı yanınıza almadan evden çıkmak kabus gibi gelmiyor mu size de? kendinizi çıplak gibi hissetmiyor musunuz? şu bir gerçek ki biz manyaklık derecesinde tüketen bir toplumuz.. üç ayda bir telefon değiştiren ve 2 aylık maaşını telefona harcayan insanlar tanıyorum.. mantıklı mı?? boşverin bu tarz tartışmaları.. bugün galaxy s2 var onu beğeniyosunuz yarın iphone 5 çıkar belki de s2'nin yüzüne bakmazsınız, öbür gün başka bişe çıkar ve bu böyle gideeer.. Nokia batarmış batmazmış bana ne, babamın şirketi mi? Ha batsın diye de dua etmem o ayrı.. beğendiğiniz ya da sahip olduğunuz cihazla hayatın tadını maximum çıkarmaya bakın.. gerisi booşşş..

İşte bu'dur. :).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt