htc wildfire oyun yardimi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
htc wildfire oyun yardimi...
merhaba arkadaslar bu HTC wildfire a gore oyun yok mu ya pes yukledim bu oyun diger cihazlara goredir dedi rf yukledim onu da acmadi Ben bu telefonda hic guzel oyun oynayamicak miyim lutfen bi yardim edin nerden oyun bulurum ne yapmaliyim....

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
oyunun cihazınızdaki android sürümü ve cihazın çözünürlüğüne uygun olmasına dikkat edeceksiniz..
burdan bulabilirsiniz:

OğuzcanAbi

Üye
oyunun cihazınızdaki android sürümü ve cihazın çözünürlüğüne uygun olmasına dikkat edeceksiniz..
burdan bulabilirsiniz:

:nono: burdada var kardes

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
valla android de yeni oldugum icin pek bilmiyorum surum 2.2.1 yaziyo ekrani da 240*320 bu Tele gore uyumlu oyunlar hangileridir....bilenler link olarak verirse cok minnettar olurum

xinsurer

xinsurer

Üye
valla android de yeni oldugum icin pek bilmiyorum surum 2.2.1 yaziyo ekrani da 240*320 bu Tele gore uyumlu oyunlar hangileridir....bilenler link olarak verirse cok minnettar olurum

Bu özelliklere göre Galaxy Mini'de çalışan oyunları açıyor olmalı.. denedin mi?

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
pesi denedim ama acmadi hemde wildfire a gore olani indirip 50mb lik dosyayi WiFi ile indirmistim...

xinsurer

xinsurer

Üye
wildfire a gore olanı yüklediğin halde çalışmadıysa cihazda sorun olabilir mi diye düşünüyor insan :hmmm

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ama tum programlari ve bazi oyunlari aciyor sadece pes,nfs shift,asphalt gibi guzel oyunlari acmiyor....diger wildfire kullanicilarinda boyle bi problem varmi yoksa bi bende mi var

Kemal07

Üye
bende aynı problem var oyun yok piyasada

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
evet kaliteli oyunlari pes vs desteklemiyormus.....

ESESTEBAN

Üye
arkadaşlar android markette var
oyun
sadece ben burdaki oyunu kurmyaı bilmiyorum indirilen dosya açılıp içinden başka bir dosyaı m telefona atılıyor ültfen banada yardım

hasan.zan

Üye
Sitedeki oyunların çoğunu oynatıyor pes'i de oynatıyor. hiç bir sorun yok

muratixxx

Üye
pes 2011 de kaç defa kupa aldım arkadaşlar telefon kaldırıyor sadece girişte biraz hassas dokunma gerektiriyor onun dışında hiçbir sıkıntı yok

bytllh66

Üye
Bitane araba yarsi yok mu bu tlf göre :(((

kovboy_cak

Üye
insan karar veremiyor bu tlf alinmalimi

dasdas23

Üye
Telefonu bende en sonunda camdan atacam bi ise yaramiyo ne jar oyunlari calistiriyoo ne apk cozum ne yardim.... edin ne bicim android telefon bu kimseye tavsiye etmiyorum

kometci

Üye
Arkadasaslar Ben pes I oynuyorum ama nfs ile asesincireci acmuyo aspalt 5 IDE oynuyorum ama 5 para etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...