Bazen aşırı ............. olabiliyorum, mesela ............

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bazen asırı duygusal olablyrm baskalarnı kendımden cok dusunecek kadar

Dampierre

Dampierre

Üye
Bazen aşırı oyuncu olabiliyorum, sabah 7 de kalkıp, akşam 12'ye kadar, assassin's creed brotherhood'u başından sonuna kadar oynayıp, arada başka oyunlara da vakit ayırabiliyorum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
bazen asırı duygusal olablyrm baskalarnı kendımden cok dusunecek kadar

maşallah. bizde de birazcık böyle bişi var heralde:ehe

----------Eklendi @ 19:27:27 ---------- Yazıldı @ 19:26:08 ----------

Bazen aşırı oyuncu olabiliyorum, sabah 7 de kalkıp, akşam 12'ye kadar, assassin's creed brotherhood'u başından sonuna kadar oynayıp, arada başka oyunlara da vakit ayırabiliyorum.

ben arada yemek yerdim böyle yaparken. :oke:

Dampierre

Dampierre

Üye
maşallah. bizde de birazcık böyle bişi var heralde:ehe

----------Eklendi @ 19:27:27 ---------- Yazıldı @ 19:26:08 ----------

ben arada yemek yerdim böyle yaparken. :oke:

Assassin's creed'in etkisiyle kahvaltı yetti o günlük.

technoshark

technoshark

Üye
bazen çok aşırı derecede agrasif olabiliyorum,mesela birşey anlatırken beni dinlemediklerinde....

Masha

Masha

Üye
Kendini birşey sanıpta durduğu yeri bilmeyen arkadaşlarıma çok sinirleniyorum hani derler ya etin ne budun ne gibi boş boş konuşurlar :)

Dampierre

Dampierre

Üye
Kendini birşey sanıpta durduğu yeri bilmeyen arkadaşlarıma çok sinirleniyorum hani derler ya etin ne budun ne gibi boş boş konuşurlar :)

Aynen, bende çok sinirleniyorum. Yatılı okulda okuyorum. Oda arkadaşım aynen söylediğin gibi, 1 yıl zor yaşadım adamla. Kendini bir şey sanıyor. Allahtan seneye başka kişiler olacak odamda.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
++ up :ehe

JayJayyy

Üye
karizmatik

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bazen aşırı derecede tahammülsüz olabiliyorum...mesela gürültü konusunda...korna sesi,çocuk ağlaması,matkap,inşaat sesleri vb şeylere... :off::off::off:

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
bazen aşırı sinirli olabiliyorum mesela bana yalan söylendiğinde :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt