Samsung S5660 GIO Cep Telefon Hk.!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elmas14

elmas14

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5660 GIO Cep Telefon Hk.!
Tmm'dır arkadaşlar Artık Gerek Kalmadı Konuyu Kapatabilirsiniz :) .

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sana tavsiyem telefonu aldığında dış görüntüsünü iyice incele özellikle ekranına bak çizik falan var mı diye. Eğer dış görüntüde sorun yoksa direk al. Sonra içinde eğer seni rahatsız eden uygulama oyun resim müzik vb. olsa da olmasa da bence direk hard format'ı çak telefon ilk alındığı günkü haline dönsün. Rahat rahat kullan. Zaten telefon çıkalı uzun yıllar olmadığı için çok döküntü gio'larla karşılaşmazsın.2011 Mart çıkışlı bir telefon yani.
Son olarak fiyat konusunda 350-400 civarına çıkman gerekebilir.

OğuzcanAbi

Üye
2. el piyasına hiç girme bence az bekle biriktir
0 al :oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefon yeni çıktıgı için bence iki ihtimal var;
1.si (herkezin aklına gelen) telefon az kullanılmıstır ve adam zor durumda kalmıstır satmıstır vs. cihaz iyi durumdadır.
2.si ise telefon hasar görmüstür ve bu yüzden kısa bir süre içinde 2. ele düsmüstür.Cihaz düsürülmüstür,agır çizik almıstır vs.
Telefonu bence 2. alma Gio çok pahalı bir telefon degil 500-550 maks. bi fiyatı var.Ama sundugu özellikler harika bu konuda tavsiye ederim.İkinci el bir Gio saglam durumda ise en az 400 lira olur ve 400 liraya iyi durumda daha iyi ikinci el modeller bulunabilir.
Ama yinede karar senin telefonun dıs görünümünü iyi incele ekranda çizik olup olmadıgını iyi anla döndüre döndüre bak yansıma olmasın :oke:

elmas14

elmas14

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkürler dediklerinizi dikkate alacağım :))

El~PisToLeRo== 400 civarında 2. el olarak daha iyi önerebileceğin modeller nelerdir ? beni aydınlatırsan sevinirim :))

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Wave ve Wave 2 bulmak mümkün olabilir o fiyata hatta temiz bir Ace veya X6 da iyi birer seçenek.
Sitelerden ve piyasayı arastırarak çok iyi modeller bulunabilir.C7 / C6-01 gibi modeller de ikinci ele düstüyse bu fiyat aralıgında bulunabilir.
Ama sana tavsiyem bütçeni zorlayarak sıfır bir Gio alman...

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Gio yeni çıktığı için sağlam 2.el bulman zor olur bencede.Biraz da şans işi fakat çoğu ağır hasarlı olabilir.Benim önerim de biraz zorlayıp 0 alman yönünde teertemiz..

fenomenozgur

Üye
kardeş bende istediğin telefon yani galaxy gio modeli var 2 yada 3 ay anca oldu alalı teknosadan aldım ürünü memnunum ama bende telefon hastalıgı oldugu için satım baska bı telefon almayı dusunuyorum eger 375 tl istiyorum telefona gercek anlamda memnun kalırsın ayrıca telefon kaskolu calınır yada kaza ile bişey olursa telefonu bana ulasıp gonderebılırız telefonu yardımcı olurum eger dusunursen 0530 373 38 53 numaralı telefondan ulasabılırsın bana.

----------Eklendi @ 20:18:01 ---------- Yazıldı @ 20:16:07 ----------

Ben Başlıkta bahsettiğim telefonu yani samsung S5660 GIO almayı planlıyorum fakat intertten baktığım fiyatlar benim bütçemi aşıyor :( . Bende almışken sağlam birşey almak istediğim için 2 el bi Samsung gio almayı planlıyorum şimdi bir kaç sorum var bilgili arkadaşlar yarım ederlerse çok mutlu olurum :))

1) 2. el gio alırken hangi özelliklerini kontrol edip almalıyım,hangi yerine daha titiz bakmalıyım ??hangi denemeleri yaparak telefonu satın almalıyım??

2) Bütçem 300-320 TL arasında ; alacağım modelin 2. el fiyatı yaklaşık olarak ne kadar olabilir ??

3)Son olarakta aldığım telefon 2. el olduğu için yavaşlama,donma,özelliklerinde herhangi bir sorun olabilir mi ??

telefonun ilk sahibi alıp çok hoyratça kullanmıştır,gereksiz uygulamaları yükleyip telefonu taribi caizse leşini çıkartmıştır; eğerki böyle bir telefona denk gelirsem nasıl anlarım ?? özelliklerini tam anlamıyla kullanmak istiyorum.

Telefonu aldığımda önceki sahibinden kalıntılar kalma ihtimali varmı ?? örneğin oyun,uygulama yüklemiştir, bu tür bir şeyle karşılaşırsam hard format işimi çözer mi ??

Uzun oldu ama arkadaşlar okuyup bana yardımcı olursanız çok makbûle gececek :) .

Yardım edenlere şimdiden teşekkürler ediyorum..

ayrıca telefon ilk aldıgım gibi ne çizik nede baska bi sorun hiç bi kusuru yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...