Yeni başlayanlar (soru)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
Yeni başlayanlar (soru)
herkese merhaba. Ben daha yeni c7 kullanıcıyım. Eğer hani cevap verirseniz hem bana hem diğer yeni c7 kullanıcılarına yardımcı olursunuz.
Forumda yeniler için rehber gibi bir şey bulamadım.( Eğer varda bulamamışssam özür dilerim, link verilip konu silinirse çok iyi olur.Bide hani yeni aldığım için konsuulanlardanda pek bişey anlamıyorum o yüzden ''forumda var işte be ''demezseniz çok iyi olur.)

-C7 ve N8 de aynı uygulamalar hiç bir değişiklik yapmadan çalışır mı?
-uygulamalar sertifikalı sertifikasız nasıl bir fark var. sertifikasız olursa çalışmaz mı ?
-telefonu yeni almış biri olarak ne gibi uygulamalar önerirsiniz hani şarjın ne kadar kaldığını gösteren uygulamalar,ekran koruyucuları, gerekli olan uygulamalar gibi yani kısaca sizin kullandığınız uygulamalar neler ( telefonu aşırı kasmayacak şekilde)

pasha14

pasha14

Üye
1- C7 ve N8deki uygulamalar aynıdır aralarında fark yoktur.
2-Sertifikalı olan oyunlar direk olarak yüklenebilir sertifikasız olanlar ise , yani ''unsigned'' olan uygulamalar sizin opda veya başka bir siteden sertifika alarak imzalayıp telefonunuza kurabileceğiniz uygulamalardır. Veya hack yaparak unsigned , signed derdinden kurtulabilirsiniz.
3- Nokia battery monitor şarj'ın ne kadar kaldığını gösteren bi uygulamadır bunu tavsiye ediyorum. Shazam : Dinletilen şarkının ismini bulan bi uygulama bu da çok işe yarıyor.
Oyun olarak ; Assasins Cread , Asphalt 5 , Angry birds , Fruit ninja bunlar benim favori oyunlarım. :)

• Beğen
Tepkiler: RedColt
mcnpl4

mcnpl4

Üye
şuan pek fırsatım yok link atamayacağım ama bi kaç öneride bulunmak isterim yinede. sertifika çoğu programda sorun çıkartır ama program sertifikalama yöntemleri var ben opda dan sertifika aldım.yeni olduun için anlamazsın belki ama inan işim var az da ılsayardımc olayım dedim. zaten anlatırlar arkadaslar. program olarak favorite apps var 15 kısayol ejleyebiliyorsun widgeta çok kullanışlı. kullanım kolaylığı açısından spb mobile a kesin bak derim 10 ev ekranı oluşurabilirsin ve menüsü çok seri uygulamalar menüsünde hic kasma yapmaz. son olarakta opera mobile 11 cok iyi bir tarayıcı. m.opera.com dan ücretsiz indirebilirsin..

• Beğen
uribaju

uribaju

Üye
herkese merhaba. Ben daha yeni c7 kullanıcıyım. Eğer hani cevap verirseniz hem bana hem diğer yeni c7 kullanıcılarına yardımcı olursunuz.
Forumda yeniler için rehber gibi bir şey bulamadım.( Eğer varda bulamamışssam özür dilerim, link verilip konu silinirse çok iyi olur.Bide hani yeni aldığım için konsuulanlardanda pek bişey anlamıyorum o yüzden ''forumda var işte be ''demezseniz çok iyi olur.)

-C7 ve N8 de aynı uygulamalar hiç bir değişiklik yapmadan çalışır mı?
-uygulamalar sertifikalı sertifikasız nasıl bir fark var. sertifikasız olursa çalışmaz mı ?
-telefonu yeni almış biri olarak ne gibi uygulamalar önerirsiniz hani şarjın ne kadar kaldığını gösteren uygulamalar,ekran koruyucuları, gerekli olan uygulamalar gibi yani kısaca sizin kullandığınız uygulamalar neler ( telefonu aşırı kasmayacak şekilde)
Öncelikle hoşgeldin aramıza iyi seçim güle güle kullan :)
-İkisi de aynı işlemciye sahip çalışır :oke:
-Sertifikasız çalışmaz.Telefona cfw atman lazım.Yada Opta sitesinden sertifika alman lazım(pek tavsiye edemiyorum)
-Ekran koruyucu telefonun orjinalindekini kullanmanı öneririm tasarruf açısından.Öncelikle QT bileşinini telefonuna yüklemeni öneririm.Bazıları sorun çıkartıyor ve ovi magazayı acamıyorsun.Ona dikkat et.Forumda vardır toplu qt dosyaları.Çünkü bazı uygulama veya oyunlar Qt tabanında yazılmıştır.Onları açman için Qt bileşeni dosyalarını yüklemen gerekir.Uygulama olarak da Xplore,Opera 11,Music Stopper,Youtube Downloader,Ovi Haritalar,
Camera Pro,SoundHound,Mp3Tag,PocketLock,DataCounter,Netquin MGuard , Ramblow bunları yüklemeni öneririm.
Oyun olarak ise Need FOr the Speed,Spiderman,Settlers,Dalton,Avatar,Pes2009,HeroOfSparta,GtRacing,Doodle Jump bunları yükleebilirsin belki aklıma gelmeyenleride vardır.Kasma da olmaz merak etme.:oke:

• Beğen
RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
cevapalar için teşekkürler. Peki sertifika işlemini yaptıktan sonra forumda bulduğum herhangi bir uygulamayı telefonuma atsam sorunsuz çalıştırır demi? Bir de sertifika garantiyi götürmüyor değil yada telefona herhangi bir zarar vermiyor. (yapabilecek arkadaşlar varsa yeni başlayanlar için bir rehber açsa çok güzel olabilir sadece kendim için demiyorum ama en azından forumda konu kalabalığıda olmaz.)

pasha14

pasha14

Üye
cevapalar için teşekkürler. Peki sertifika işlemini yaptıktan sonra forumda bulduğum herhangi bir uygulamayı telefonuma atsam sorunsuz çalıştırır demi? Bir de sertifika garantiyi götürmüyor değil yada telefona herhangi bir zarar vermiyor. (yapabilecek arkadaşlar varsa yeni başlayanlar için bir rehber açsa çok güzel olabilir sadece kendim için demiyorum ama en azından forumda konu kalabalığıda olmaz.)

Hayır. Unsigned uygulamaları indirip bilgisayarında imzalayacaksın çok kolay bir işlem imzaladıktan sonra , telefonuna atacaksın. Sertifika asla garanti dışı bırakmaz telefonunuza zarar vermez.

• Beğen
RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
Hayır. Unsigned uygulamaları indirip bilgisayarında imzalayacaksın çok kolay bir işlem imzaladıktan sonra , telefonuna atacaksın. Sertifika asla garanti dışı bırakmaz telefonunuza zarar vermez.

Teşekkürler :)

52mrt1905

Üye
her tülü soruna yardım edilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt