İphone 5 Mi Galaxy s 2 Mi ??????

Sponsorlu Bağlantılar

Apple İphone 5 Mi Galaxy S II mi

• Galaxy s II

Kullanılan: 21 70.0%
  • İphone 5

Kullanılan: 9 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 Mi Galaxy s 2 Mi ??????
ARKADAŞLAR GEÇEN KONUDA iphone 4 Mü DEdİyDik :D ŞİMDİ İKİSİNİN ÖZELLİKLERİNİ SÖLEYELİM:

İphoNe 5:
>4 inç ekran
>Artık Appstore Die Bişi yok Paket Olarak gelio
>1.5 Ghz İşlemci
>64 Gb Başka Yoqqq :D
>4g [3g]nin üstü
>KIRILMAZ ÇİZİLMEZ EKRAN
Eed şimdi Gs2
>4.8 inç ekran
>Android MArket
>1.2 GhZ işlemci
>1 gb Dahili
>4g WaR,
>AMOLED EKRAN

BİRAZ KÖTÜ Bİ BİLGİ VERDİK HERALDE AMA İPHONE 5 Şİmdilik bunlar bilinio gs2 ile karşılastırmak için aynı özellikleri söledik :D :D :D

NEYSE KARSILASTIRALIM:
4.8inç Gs2------------->4.inç Ekran..................Gs2
ANdroid MArket Gs2---------->Paket Halinde.............Gs2
Gs2 1.2 Ghz---------->İphone 1.5 Ghz..................İphone 5
1 gb Dahili[Arttırılır]------------>64 gb..................İphone 5
4g gs2---------------------->4g..........................Berabere
AMOLED EKRAN-------------->Cizilmez Kırılmaz [Ekranın Ne tür olacagı belli değil]...........???? Belli değil

İphone 5:3 Galaxy s II:3:naughty: Fiyatlar:D

Gs2:1500-1650 TL Civari İphone 5:Americada 1450 dolar olcakmıs yani:2330 Tl Sadece aMekada Türkiyede 2500 den Sunarlar :D Yani Fİyatlar Arasında Fark Var Hadi Galaxy s in ÖZelikleri Karşılatırmada En fazla 1 farkla kaybeter ama fiyat arası 1ooo tL oqiii Sizin YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

[BU ÖZELLİKLER BÜYÜK İHTİMAL OLACAK yani kesin bilgi değilll]

----------Eklendi @ 11:15:21 ---------- Yazıldı @ 11:13:13 ----------

BUNLAR KESİN BİLGİ DEĞİLDİR...İphonenin ve gs2 nin özllikleri o kdr değil uani

OğuzcanAbi

Üye
kesin degil iste
galaxy s2 cift cekirdek ;)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
S2 den yanayım yine çünkü S2 nin işlemcisi çift çekirdekli ayrıca ekran daha büyük ve daha karizmatik duruyo.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Aferin size BEndensiniz haa:D iphoncular anca artistcilik yapıo İphone sIrf markası için 1 milyar koyuyo üstüne kar yapıyo :D

mert_1047

mert_1047

Üye
S2 nin ekran bilgisi yanlış olmuş 4.8 değil 4.3 inç olacaktı 4.8 olsa zaten mini tablet e girer :) bkz. Dell Streak

İphone 5 2330 a geliyorsa tr ye gelince en az 3000 üstü olur

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
Galaxy-s-2- Al Derim. Daha Dehşet Bir Telefon.

52mrt1905

Üye
gs2

OğuzcanAbi

Üye
yuh be iphone 5 diyorlar kimse heycanlammıyor bile samsung ne telefon yapmış be

Uruloki

Uruloki

Üye
valla yine saçma bir karşılaştırma sistem özelliklerine bakarak karşılaştırma olmaz bak baklım işletim sistemi ne yapıyor hangisi daha verimli ve kullanıcı dostu sadece saçma bir değerlendirme ve iphone 5 in sadece işlemci belli o kadar o da apple a5 çift çekirdek 1.2 ghz işlemci ki büyük bir ihtimalle 1 ghz çalışacak bir işlemci bu

OğuzcanAbi

Üye
bencede bu karşılaştırma saçma

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kendinizi kandırmayın Apple İphone 5 ile zirveye oynayacak yeniden.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar daha iphone 5in bunlar tahmin zaten ben iphonenin tam bilgilerini vereydim s2 ninde verecektim :d s2 nin incelemesine bakın bi :d

----------Eklendi @ 13:03:47 ---------- Yazıldı @ 13:03:00 ----------

EED ZİRVEYE ONUCAM 3000TL Yİ AŞAR ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ ZATEN BEN EN AZ 2500 DEDİYDİM :oke:

----------Eklendi @ 13:04:05 ---------- Yazıldı @ 13:03:47 ----------

ZİRVEYE OYNUCAGI KESİN :d

OğuzcanAbi

Üye
o kadar emin olma kardeş sgs 3 çıkarsa zirve diye birşey kalmaz .d

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
EED :D ZİRVE EN AŞAĞIDA OLUR ONUN OLDUGU SEWİYEDE :d

franzliszt

franzliszt

Üye
Aferin size BEndensiniz haa:D iphoncular anca artistcilik yapıo İphone sIrf markası için 1 milyar koyuyo üstüne kar yapıyo :D

kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş aynı hesaptasınız , para ile ilgili değil iphone seçimleri verdiği performans ile ilgili,yoksa adam basar parayı alır samsung galaxys 2 yi , ama neden almıyor kalitesi iphone kadar yüksek değil güncellemeler iphone kadar sık değil ,destek sınırlı,android ne kadar hızlı çalışsada anlık takılmalar yaşanıyor , ama iphone da bu oran ''sıfır'', ekran olarakda şuan bir numaralar inç başına 326piksel denk düşüyor ve en parlak ekran , halen ışığını kısarak karalama videoları dönüyor ama teşhir cihazını görenlerin ağzı 3 metre açılıyor siz bir 720p izleyin ekranında tanımazsınız amoled falan filan , malzemesi çelik ve 20 kat güçlendirilmiş cam.
herkez biliyorki iphone daki gibi oyunlar ne androide geliyor neden iphone kadar akıcı yada gelişmiş grafiklere sahip oluyor bana yalancı diyen aynı oyunları alsınlar eline cihazları açsınlar (sgx 535 kullanımı inanılmaz iphone4 ün , deneyin needfor speed hot pursuityada androide daha yakın gangster miamı , yada asphault 6 ) , bir cihazın çift çekirdek olması çok güzel ama bu yanıltmasın ios nin kullandığı sistem çok hızlı (tamamen hıza yönelik) bu yüzden akıcılıkda inanılmaz, aynı örneği i7 kullanan macbook yada herhangi bir i7 kullanan laptop üstündende değerlendirebiliriz (muhtemel windows yüklü) , işte bu yüzden mac yada iphone kullanıcıları çok para veriyorlar performans ve kullanılabilirlik almak için . unutmayalımki , şuan kayıt stüdyolarında(cd kayıt) , ciddi sunum yapılan konferanslarda, büyük dj partilerinde (halka yönelik açık konserlerde) bilgisayarlar hep mac dir , cd stüdyolarında , oyun oluşturan firmalar 'rockstar game '-mesela' hep mac kullanırlar neden bir sorun ? hava atmak içinmi ? adam gibi performans içinmi . ben çok markacılığa karşıyım ama bir firma birşeyleri başarıyorsa taktirde etmek gerekir , milleti kazıklar o ayrı bir durum . google a neden mac yazarsanız anlaşılır konu .

şimdi meseleye gelelim ;
ios 5 beta sunuldu özellikler süper deneniyorda googla a yazıp inceleyebilirsiniz ,türkçe incelemeside var ama iphone 5 ortada yok daha
a5 işlemci kullanılacak muhtemel olarakda piyasada bir alanda en iyi cihaz çıkacak(ekran olabilir ,incelik olabilir ;bilinmiyor ama piyasaya damga vuracak oval camlardan bahsediliyordu)
daha piyasada olmayan bir cihaz (ki özellikleri bile açıklanmamış ) karşılaştırılamaz , ne zaman birinin eline düşer ozaman o kişi değerlendirir...
bazen android kullanıcıları görüyorum iphone a takılan , pahalı ios ama kesinlikle çok daha yüksek performanslı . androdin ramini doldurun bak ne oluyor tüm cihaz kitlerniyor ios ise sadece o programı kitliyor cihaz stabil kalıyor hemen başka program açabiliyorsun. . . iphonenunda sorunları var tabiki ama tüm olay hava değil yani pro kullanıcılarda iphone tercih ederler,dünyadan haberi olmayan(teknoloji anlamında) manken kızlarda sırf hava için alabilir.

----------Eklendi @ 15:09:20 ---------- Yazıldı @ 15:07:37 ----------

fun damgası yicez bilgi vericez diye (h)

• Beğen
Tepkiler: levasinay
Uruloki

Uruloki

Üye
fan damgasını çoktan yedin ki hakan abi sen ben diyorum linux vs mac os he nasıl onu karşılaştır birde ve bence gerçekten iphone 5 ya piyasayı fena sallıyacak bir olacak ya da bunu yapamazsa apple yavaş yavaş bitirir projeyi çünkü ios kullanımı azalnaya başladı tahmini rakamlara göre geleceğin işletim sistemlerinde android birinci(ki olamazsa yuh derim çünkü 5 tane dünya devi çalışıyor ama hala tek başına olan nokia yayı geçemediler ayıp ya) wp7 ise 2.ci olacak deniliyor yani ios un temelden değişiklere ihtiyacı lazım bence ve bunu ios 5 de yapacaklar sanırsam şunu eklemek istiyorum biraz abartımı olur bilmem ama toshiba 4" 1280*720 kullanılacak iphone 5 te bence tabi

franzliszt

franzliszt

Üye
Olabilir hasan apple bu her yaptigi cihazda illaki bir sansasyon olacak bu 1280.720 olayini bende duydum ama bakalim nasil sigar 3.5 ekrana retinadanda fazla olur eskiye nazaran

pRime.

pRime.

Üye
Ne android ne ios, geleceğin sitemi eğer desteklenirse meego olacak.

nonamex

Üye
o zor biraz android geleceğin sistemi diye tüm uzmanlar bağırıyo sen kalkmış meego diyon

Android şu an ki işletim sistemlerin hepsinden daha iyi olabilir, ama en basitinden İşletim sistemi GPU'yu kullanamıyor. Sırf işlemci üzerinden işlem yaptığı için takılmalar oluyor. MeeGo desteklenirse Android falan kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt