Valla kim ortalığı sallayacak bilmem ama iphone5 ipad2 gibi jailbreak çıkmazsa öksüz kalırsa iphone5 diye bişey anılıyormu bilemem

ipad2 alanın elinde patladı

jailbreak halayok comex çıkaracakmış yakında daha bi daha turlamadım bi komşumuzda var bana hep kızıyor diyor aldırdın jailbreak çıkacak diye hala çıkmadı

satıp 1 alacağım diyor

zaten iphone alanlar etikete bakmıyorlar basıp parayı alıyorlar sonra basıp parayı programları alıyorlar ben doğru dürüst kullanan bilmiyorum çok gördük jb yapıp appsync kurmadan programları gene appstore dan indiren çoğu kişi alo demek için kullanıyor iphone u
Yani Sözüm şu ki iphone kullananlar müşteri dostuymuş vs... bu olaylara takılmıyorlar bi kere hani marka olmuş insanların gözünde çıkardın mı cepten bi forsun bi havan oluyor böyle mercedes vs... gibi marka edinilmiş durumda tabi düzgün kullananlar cihazın hakkını verenlerde vardır onlar yanlış anlamasın ama genel durum böyle.
N9 a Gelince Umarım Nokia Bizi Çok Bekletmez Coming Soon Dedi Ve Gitti Eylül Civarı Gibi Çıkacak Diye Konuşuluyor Hadi Hayırlısı Olsun...