İphone 5 Mi Galaxy s 2 Mi ??????

Sponsorlu Bağlantılar

Apple İphone 5 Mi Galaxy S II mi

• Galaxy s II

Kullanılan: 21 70.0%
  • İphone 5

Kullanılan: 9 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
evet MeeGo desteklenirse ki intel bu konuda inançlı zorla kendi desteklicek çünkü tablet piyasasında intel işlemcilerden fena para kapabilir ona inanıyor ondan dolayı nerdeyse her ay yarışma yaptı geliştiriciler için para dağıttı hatta kendi telefonunu dahi yapabilir yani destek olucak ve her türlü şuan ki tüm sistemlerden iyi çünkp tam olarak linux çekirdeği yapılmış sistemi kullanmıyor bile nerdeyse o kadar diyorum ki videoları izleydiyseniz anlarsınız demek istediğimi

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
evet MeeGo desteklenirse ki intel bu konuda inançlı zorla kendi desteklicek çünkü tablet piyasasında intel işlemcilerden fena para kapabilir ona inanıyor ondan dolayı nerdeyse her ay yarışma yaptı geliştiriciler için para dağıttı hatta kendi telefonunu dahi yapabilir yani destek olucak ve her türlü şuan ki tüm sistemlerden iyi çünkp tam olarak linux çekirdeği yapılmış sistemi kullanmıyor bile nerdeyse o kadar diyorum ki videoları izleydiyseniz anlarsınız demek istediğimi
Donanımından ziyade zaten işletim sistemi harika bence..Ha bu arada ben nedense iphone yi bir türlü sevemedim o yüzden galaxy2 diyorum

franzliszt

franzliszt

Üye
Meego da cok iyi linux tabanli acik kod kaynakli 1.2 tamamen destek verilecek sirf gelistiriciler degil

pRime.

pRime.

Üye
Android şu an ki işletim sistemlerin hepsinden daha iyi olabilir, ama en basitinden İşletim sistemi GPU'yu kullanamıyor. Sırf işlemci üzerinden işlem yaptığı için takılmalar oluyor. MeeGo desteklenirse Android falan kalmaz.

+++

----------Eklendi @ 22:04:04 ---------- Yazıldı @ 22:02:53 ----------

o zor biraz android geleceğin sistemi diye tüm uzmanlar bağırıyo sen kalkmış meego diyon

Bilmeden konuşma lütfen, hayatında meego gördün mü? Aç youtube'dan n9 incelemelerini izle. Asıl meego için deniyor geleceğin sistemi diye.

----------Eklendi @ 22:05:58 ---------- Yazıldı @ 22:04:04 ----------

Meego da cok iyi linux tabanli acik kod kaynakli 1.2 tamamen destek verilecek sirf gelistiriciler degil

Hadi hayırlısı.

OğuzcanAbi

Üye
paran olucak hepsinde alıcan
iddaa yapmaya gerek yok hepsinin + ve - yönleri var :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
doğru diyorsun

mert_1047

mert_1047

Üye
Valla kim ortalığı sallayacak bilmem ama iphone5 ipad2 gibi jailbreak çıkmazsa öksüz kalırsa iphone5 diye bişey anılıyormu bilemem:) ipad2 alanın elinde patladı:) jailbreak halayok comex çıkaracakmış yakında daha bi daha turlamadım bi komşumuzda var bana hep kızıyor diyor aldırdın jailbreak çıkacak diye hala çıkmadı:) satıp 1 alacağım diyor:) zaten iphone alanlar etikete bakmıyorlar basıp parayı alıyorlar sonra basıp parayı programları alıyorlar ben doğru dürüst kullanan bilmiyorum çok gördük jb yapıp appsync kurmadan programları gene appstore dan indiren çoğu kişi alo demek için kullanıyor iphone u

Yani Sözüm şu ki iphone kullananlar müşteri dostuymuş vs... bu olaylara takılmıyorlar bi kere hani marka olmuş insanların gözünde çıkardın mı cepten bi forsun bi havan oluyor böyle mercedes vs... gibi marka edinilmiş durumda tabi düzgün kullananlar cihazın hakkını verenlerde vardır onlar yanlış anlamasın ama genel durum böyle.

N9 a Gelince Umarım Nokia Bizi Çok Bekletmez Coming Soon Dedi Ve Gitti Eylül Civarı Gibi Çıkacak Diye Konuşuluyor Hadi Hayırlısı Olsun...

shadow_170

shadow_170

Üye
Arkadaşlar bu ne kadar saçma bi konu olmuş böyle bi kere İphone 5 in henüz hiçbirşeyi belli değil sadece ios5 belli oldu başka bi saçmalıkda sgs2 nin bütün özelliklerinide yanlış vermişsin telefon canavar gibi iphone 5 daha iyi olur olamaz şu an hiçbişey diyemeyiz ki zaten ilk önce iphone 4s çıkabilir deniyo.
Bu arada meego şu anda ne android i nede ios u geçebilir kullanım açısından güzel olmuş fakat görsel açıdan hiçbirşey sunmuyo (gerçi şaşırmamak lazım Nokia takoz gibi cihaz yapmaktan vazgeçmiyo)Görsel olarak symbiandan pek farklı gelmedi açıkcası bana.Ayrıca şu sosyal ağlar bölümü gibi bişey yapmışlar ne kadar büyütüldü o öyle halbuki aynı tarzda bi uygulama Sony Ericsson da uzun zaman öncesinden beri var (Timescape) ve inanılmaz hoş bi görünümü var ama nedense hiç bu kadar önemli görülmedi.Nokianın böyle bi özelliği var işte başkası yapınca eh iyi işte Nokia yapınca mükemmel çok iyi süper harika bişey bu denir.N9 çıkmadan önce arkadaşlar benle tartışıyodu 1.6 ghz atom işlemci olcak 12mp kamera olcak diye donanıma bak hiçde özel değil.

----------Eklendi @ 12:58:17 ---------- Yazıldı @ 12:55:29 ----------

Valla kim ortalığı sallayacak bilmem ama iphone5 ipad2 gibi jailbreak çıkmazsa öksüz kalırsa iphone5 diye bişey anılıyormu bilemem:) ipad2 alanın elinde patladı:) jailbreak halayok comex çıkaracakmış yakında daha bi daha turlamadım bi komşumuzda var bana hep kızıyor diyor aldırdın jailbreak çıkacak diye hala çıkmadı:) satıp 1 alacağım diyor:) zaten iphone alanlar etikete bakmıyorlar basıp parayı alıyorlar sonra basıp parayı programları alıyorlar ben doğru dürüst kullanan bilmiyorum çok gördük jb yapıp appsync kurmadan programları gene appstore dan indiren çoğu kişi alo demek için kullanıyor iphone u

Yani Sözüm şu ki iphone kullananlar müşteri dostuymuş vs... bu olaylara takılmıyorlar bi kere hani marka olmuş insanların gözünde çıkardın mı cepten bi forsun bi havan oluyor böyle mercedes vs... gibi marka edinilmiş durumda tabi düzgün kullananlar cihazın hakkını verenlerde vardır onlar yanlış anlamasın ama genel durum böyle.

N9 a Gelince Umarım Nokia Bizi Çok Bekletmez Coming Soon Dedi Ve Gitti Eylül Civarı Gibi Çıkacak Diye Konuşuluyor Hadi Hayırlısı Olsun...

Çok çok çok doğru söylüyosun benim tanıdıklarımdada var telefonda bi tek angry birds yüklü neden aldın diyorum cevap şu:Bunun bi havası var koydunmu masanın üstüne bi havan oluyo bak adamın iphone u var zengin bu adam diye.

Uruloki

Uruloki

Üye
Arkadaşlar bu ne kadar saçma bi konu olmuş böyle bi kere İphone 5 in henüz hiçbirşeyi belli değil sadece ios5 belli oldu başka bi saçmalıkda sgs2 nin bütün özelliklerinide yanlış vermişsin telefon canavar gibi iphone 5 daha iyi olur olamaz şu an hiçbişey diyemeyiz ki zaten ilk önce iphone 4s çıkabilir deniyo.
Bu arada meego şu anda ne android i nede ios u geçebilir kullanım açısından güzel olmuş fakat görsel açıdan hiçbirşey sunmuyo (gerçi şaşırmamak lazım Nokia takoz gibi cihaz yapmaktan vazgeçmiyo)Görsel olarak symbiandan pek farklı gelmedi açıkcası bana.Ayrıca şu sosyal ağlar bölümü gibi bişey yapmışlar ne kadar büyütüldü o öyle halbuki aynı tarzda bi uygulama Sony Ericsson da uzun zaman öncesinden beri var (Timescape) ve inanılmaz hoş bi görünümü var ama nedense hiç bu kadar önemli görülmedi.Nokianın böyle bi özelliği var işte başkası yapınca eh iyi işte Nokia yapınca mükemmel çok iyi süper harika bişey bu denir.N9 çıkmadan önce arkadaşlar benle tartışıyodu 1.6 ghz atom işlemci olcak 12mp kamera olcak diye donanıma bak hiçde özel değil.

----------Eklendi @ 12:58:17 ---------- Yazıldı @ 12:55:29 ----------

Çok çok çok doğru söylüyosun benim tanıdıklarımdada var telefonda bi tek angry birds yüklü neden aldın diyorum cevap şu:Bunun bi havası var koydunmu masanın üstüne bi havan oluyo bak adamın iphone u var zengin bu adam diye.

istersen 1.6 ghz ile çalışan cihazın hata kodlarını göndereyim sana yalan söylemedik ayrıca arayüzü herkes tarafından çok kullanışlı bulundu yani engadget ve slahgear tarzı siteler ki hep apple taraftarıdır bunlar cihaz için süper diyor şuanda dünyayı salladı neyini çekemiyorsunuz bunun

technoshark

technoshark

Üye
arkadaşlar, nasıl bir karşılaştırma olmuş anlamış değilim :) tabiki iphone5

pRime.

pRime.

Üye

Arkadaşım sen şaka mısın incelemelerde gösterilen telefonlar demo daha tüm özelliklerine erişim yok ayrıca buna rağmen cihaz kendini gösteriyor. Meego'nun neyini çekemiyosunuz anlamıyorum. Nokia siz fanboyları susturmak için daha ne kadar mükemmelleştirebilir bir arayüzü bilemiyorum. Maemo bölümüne bunları yazsanız size gülerler. Sen androide ios'a iyi diyosan senin linux'ün l'sinden haberin yok demektir. İnanılmaz bir görsellik ve hız var bu nasıl symbiana benzetilir şaşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
Android şu an ki işletim sistemlerin hepsinden daha iyi olabilir, ama en basitinden İşletim sistemi GPU'yu kullanamıyor. Sırf işlemci üzerinden işlem yaptığı için takılmalar oluyor. MeeGo desteklenirse Android falan kalmaz.
:D hiç düşünmeyin siz android çkardığı güncellemelerle bu sorunlar gayet güzel çözüm getirir. meego desteklenirse diyonuz meego desteklenince android olduu yerde mi kalacak sanıyonuz siz

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Meego piyasadaki bütün işletim sistemlerini silip geçer androidi desteklemeleri filan hiç bi işe yaramaz :) Görsellik açısından başka ne farkı var bu androidin bu kadar büyütüyosunuz 1- tane güncelleme önce çıkarıyo göklere çıkardınız.Android GPU kullanamıyor,androidin cihazların şarjıda diğer cihazlara göre daha kısa süre gidiyor hep iyi yanlarını söylemeyin biraz da gerçekçi yanlarını konuşun :)

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Meego piyasadaki bütün işletim sistemlerini silip geçer androidi desteklemeleri filan hiç bi işe yaramaz :) Görsellik açısından başka ne farkı var bu androidin bu kadar büyütüyosunuz 1- tane güncelleme önce çıkarıyo göklere çıkardınız.Android GPU kullanamıyor,androidin cihazların şarjıda diğer cihazlara göre daha kısa süre gidiyor hep iyi yanlarını söylemeyin biraz da gerçekçi yanlarını konuşun :)

Şimdiki telefonların büyük kısmı çok şarj yiyor.Androidle alakası yok.Badası da sömürüyor.Symbianı geç zaten.MeeGo'yu bu kadar yükseltmek yersiz bence videolar ve kağıt üzerindeki veriler dışında hiçbir şey yok.Güçlü görünüyor(s2 kadar olmasada) fakat teoride..Peki ya pratikde?

Uruloki

Uruloki

Üye
Şimdiki telefonların büyük kısmı çok şarj yiyor.Androidle alakası yok.Badası da sömürüyor.Symbianı geç zaten.MeeGo'yu bu kadar yükseltmek yersiz bence videolar ve kağıt üzerindeki veriler dışında hiçbir şey yok.Güçlü görünüyor(s2 kadar olmasada) fakat teoride..Peki ya pratikde?

az twitter da SGS1-2 sahiplerine bak neler yazıyor adamlar 8 saatte şarjı biten var ve adam resmi koymuş şarjın %24nü android os + %18ni android yiyor en fazla yiyen bunlar diğer programlar %10u bile geçememiş ve hatta öyle bir şey ki mugan power diye bir şirket var 3200mAh pil yaptılar SGS için telefon anca diğer günü gördü ee nerde tüm sistemler şarj yiyordu ben şimdi N8 i bırakıyım sadece telefon olarak kullanıyım 3 günü görücek ama androidler öyle değil ki misal HTC sahipleri adamlar ne çekiyorsa şarjdan çekiyor yine diyorum android kan emici bir vampir başka hiçbir şey değil

----------Eklendi @ 10:58:24 ---------- Yazıldı @ 10:55:54 ----------

ayrıca pratikte MeeGo ya örnek verirsek html5 render puanı 283 oldu ama SGS2 üzerinde android 2.3 187 puan alıyor yeter mi ayrıca videolar demişsin orda adam video oynarken sağa sola kaydırıyor onu hiçbir android cihazsa yapamazsın sistemin kafası karışır büyük bir ihtimalle cihaz aşırı ısınır

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
bla bla devam edin siz böyle yolun sonunun kapalı olduğunu sonuna varınca görürsünüz

shadow_170

shadow_170

Üye
Arkadaşlar biraz sakin olun Nokia'yı neden bu kadar savunuyosunuz anlamıyorum ayrıca ben niye çekememezlik edeyim benim açtığım konum var 4 yada 5 tane marka var orda hepsi hakkında beğenilerini yazanlar var hepsinede saygı duyarım ama Nokia farklı n9 yine idare eder denebilcek bir cihaz ama öyle abartılcak kadar kaliteli değil kusura bakmayın bundan 4-5 yıl önce sorsanız Nokia cidden kaliteliydi Samsung'un Nokiadan iyi olcağını deseniz güler geçerdim ama şu anda Samsung çift çekirdekli 1080p video çeken galaxy s2 yi çıkarmasına rağmen Nokia kendini kurtarabilcek en önemli cihazlardan biri olan n9 a nedense rakiplerine göre düşük bir donanım ve saçma bir şekilde MeeGo işletim sistemi koydu.Bakın MeeGo kötü bir işletim sistemi olmayabilir ama çok geç kaldı eskiden kimse işletim sistemi bilmezdi son yıllarda bir android furyası ortaya çıktı ve o kadar uğraşmasına rağmen ios u hala geçemedi düşününki şimdi nokianın rakibi hem ios hemde android bu iki işletim sistemini geçmesi çok zor.

Uruloki

Uruloki

Üye
offf o kadar yazdım yine yazıyorum N900 neden o zaan şuan ki tüm android çift çekirdek cihazları geçiyor ya da bazılarının oynatamadığını oyunu oynatıyor esas siz bir android furyasına kapılmışsınız yeter ya hiçbir şey bilmeden resmen atıyorsunuz mesela 1080p olayı ufacık lensle ki N8 de ki lens iki katı SGS2 o kadar pikseli ufacık yere sığdıyor ama pikseller üst üsdt giriyor netlik gidiyor fakat N9 da ise ki yine büyük bir lens var N8 kadar olmasa bile 720p çözünürlük var ve lens daha büyük pikseller tam oturur bu demek ve shadow sen SE cisin vivaz da sürekli netleme vardı N9 dada var bu demek olur ki video çok net çıkacak eee o zaman berbat bir görüntü sunan 1080p mi yoksa net olan 720p mi ayrıca gsmarena da SGS2 ve N8 in video karşılaştırması var hangisi net görürsünüz ayıp yahu hiçbir teknik bilgiye sahip olmadan atın anca çift çekirdekde çift çekirdek diye tutturmuşsunuz bir furya gidiyorsunuz ki kaldı ki android windosw ve ya linux gibi eşit kullanamıyır o çift çekirdeği anca zorlanınca kullanıyor sizede boşuna şarj yiyen cihazlar kalıyor

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşlar biraz sakin olun Nokia'yı neden bu kadar savunuyosunuz anlamıyorum ayrıca ben niye çekememezlik edeyim benim açtığım konum var 4 yada 5 tane marka var orda hepsi hakkında beğenilerini yazanlar var hepsinede saygı duyarım ama Nokia farklı n9 yine idare eder denebilcek bir cihaz ama öyle abartılcak kadar kaliteli değil kusura bakmayın bundan 4-5 yıl önce sorsanız Nokia cidden kaliteliydi Samsung'un Nokiadan iyi olcağını deseniz güler geçerdim ama şu anda Samsung çift çekirdekli 1080p video çeken galaxy s2 yi çıkarmasına rağmen Nokia kendini kurtarabilcek en önemli cihazlardan biri olan n9 a nedense rakiplerine göre düşük bir donanım ve saçma bir şekilde MeeGo işletim sistemi koydu.Bakın MeeGo kötü bir işletim sistemi olmayabilir ama çok geç kaldı eskiden kimse işletim sistemi bilmezdi son yıllarda bir android furyası ortaya çıktı ve o kadar uğraşmasına rağmen ios u hala geçemedi düşününki şimdi nokianın rakibi hem ios hemde android bu iki işletim sistemini geçmesi çok zor.

Dediğim gibi. Linux'ün l'sinden haberiniz yok!!

Utku

Utku

Üye
galaxys2:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt