Gerçekleştirilen Buluşmalar ... İstanbul Buluşması ... ( 25 Haziran Cumartesi - Saat:12:00 )

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Güzeel :eller:

• Beğen
Tepkiler: Necmati

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
25 Haziran 2011 LYS-3 Saat 10 ile 12 arası

Buluşmaya belli bir yaş grubunun gelmesi için böyle bir gün iyi seçim olabilir ama mezun olarak ben bu sınava gireceğimden bu noktaları atlayarak gün ve saat seçmişsiniz. Neyse sağlık olsun. Gelemiyorum.

Eve gidip giyinip yanınıza gelmem 3'ü bulur o saatten sonra hiçbir şey anlamam o yüzden yine de gelemiyorum.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Liste Güncellendi......

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Güzel ...
Liste de 11 kişi mevcut . Buluşma için ideal bir sayı . Güzel bir buluşma olacağına inanıyorum . :)

• Beğen
Tepkiler: Necmati
technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşlar Kadıköy Dedinizde... Şöyle bir durum oradan beni alsanız :D dolgona arkadaş gelemiyeceğini söyledii.. kadıköy metrobüsün oraya geleyim ordan nasıl gelicem bir tarif etseniz...

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Kadıköy Dedinizde... Şöyle bir durum oradan beni alsanız :D dolgona arkadaş gelemiyeceğini söyledii.. kadıköy metrobüsün oraya geleyim ordan nasıl gelicem bir tarif etseniz...

1 kisi eksildimi simdi yer konusunu Minoo'ya sorun

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
pınar hanı bensız gtmycektn :angry:
ekti benı:dry:

minoo

minoo

Üye

Sen metrobüs ile mi geleceksin? Uzunçayır'da ineceksin yani?
O zaman indiğin yerde bir köprü olacak. Yaya üst geçidi. Oradan karşıya geç, Kadıköy minibüsüne bin ve son durakta in. Yanlış tarafa geçme sakın. Sor Kadıköy istikameti bu taraf mı diye. Son durakta in. Zaten denizin yanında duraklar. Oradan da iskeleyi sor. Kadıköy - Eminönü Vapur İskelesi önünde bekle.

----------Eklendi @ 20:22:55 ---------- Yazıldı @ 20:21:58 ----------

pınar hanı bensız gtmycektn :angry:
ekti benı:dry:

:op::op: Birazdan babama soracağım yarın kaçta gidiyoruz diye. Demiştim ya yazlığa gidiyoruz diye. Eğer sabahtan gideceksek ben gelemiyorum malesef. Ama akşam gideceksek gelirim.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi

Sen metrobüs ile mi geleceksin? Uzunçayır'da ineceksin yani?
O zaman indiğin yerde bir köprü olacak. Yaya üst geçidi. Oradan karşıya geç, Kadıköy minibüsüne bin ve son durakta in. Yanlış tarafa geçme sakın. Sor Kadıköy istikameti bu taraf mı diye. Son durakta in. Zaten denizin yanında duraklar. Oradan da iskeleyi sor. Kadıköy - Eminönü Vapur İskelesi önünde bekle.

----------Eklendi @ 20:22:55 ---------- Yazıldı @ 20:21:58 ----------

:op::op: Birazdan babama soracağım yarın kaçta gidiyoruz diye. Demiştim ya yazlığa gidiyoruz diye. Eğer sabahtan gideceksek ben gelemiyorum malesef. Ama akşam gideceksek gelirim.
al buyur bide burdan yak :hmmm

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:ehe: :op:

technoshark

technoshark

Üye
Eminönü - Kadıköy İskelesinin Önünden Alıcaksanız... tamam ben orada beklerim ....

numaralarınızı alsam :D bırakmayın beni orada :))

pelın_

heyy kımler gelıyokı bugun
:)

technoshark

technoshark

Üye
ben geliyorum pelin_ beni iskelede unutmayın :):bigstar:

pelın_

asıl sız benı unutmayın:D

technoshark

technoshark

Üye