Sertifika için imei no verilen "opda.net.cn" sitesi ne kadar güvenilir?

Sponsorlu Bağlantılar

hdr...

hdr...

Üye
kimse sorun yaşamamış.ayrıca adam bizim imeileri çalmaktansa gider 50 $ a istemediğiniz kadar sağlam imei no su alır.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ya hiç birşey olmaz arkadaşlar benim neredeyse 5 aya yakın oldu tel hala sapasaglam.:d:

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
benimde 3 ay oldu fakat şu anda kullanmıyorum sertifika. telefonu hackledim. inş. ileride birşey yaşamayız.

kerim063

Üye
benimkini klonladılar bile opda sitesi haberiniz olsun..

zat_yedea

Üye
slm alykum kardeşim tlf klonladılar demişsinn ciddimisn ya?

sanane1438

Üye
arkadaşlar bendeyeni aldım sınırsız program vs kulanıyorum bakalım artık inş bişey olmaz programlar gayet sağlıklı :)

Rap3g

Üye
yaw arkadaşım öyle bişey olması söz konusu bile olmaz 3 yıldır opda sertifika dağıtıyor ve 1 tek kişinin şikayeti olmamış varsayalım ki kopyaladılar salakmı bu adamlar çalışan bi telefonun kini kopyalasınlar yada daha kötüsü kopyaladılar diyelim hurdaya çıkmış 10 ytl ver bi tel al onun me numrasını kopyalat tefefonuna garantiye gerek kalmaz bunun için ezilmeye büzülmeye değmez
:D:D BB5 nokialara bile imei yazılmıyor en dandiklere n8 e mi yazdırcaz imei biraz kendinizi bilinde konuşun.

gcakay

Üye
imeisiz olmuyormu bu sertifika işlemi arkadaşlar

ray20

Üye
Ben şimdi siteye dandik bi telefon imei si verdim, programda yine o dandiki mi vericem yoksa normal kullandığım telefonumu?

kartoncu

kartoncu

Üye
Arkadaşlar, hepinize selamlar.

Şuan moralim çok bozuk, az önce telefonuma "Yasal Takip" adı altında bir SMS geldi.
Telefonumun imei numarası klonlanmış ve 30 gün içinde operatörlere kapatılacağından bahsediliyor.
Bu SMS'i okuyunca başımdan kaynar sular döküldü, çok fena oldum.

Yaklaşık 1,5 ay önce, Opda.Cn adresinden sertrifika almıştım. Alırken de "Aman, ben ne yapıyorum, ya imei numaramı çalarlarlsa?" diye de düşünmüştüm.
Hani derler ya, aklıma gelen başıma gelir, bizimkisi de o hesap oldu.

Neyse ki, telefonum faturalı, lakin faturası bana ait değil. TK ile yaptığım görüşme sonrası, TK'daki yetkili bana bir adet GSM numarasına telefonumu açabileceklerini( gerekli evrakı yolladıktan sonra) belirttiler.

Bende bu durumu sizlerle paylaşmak istedim. Sizden ricam, benim başka bir alternatifim var mı? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Hepinize şimdiden teşekkürler,

jeki01

jeki01

Üye
2 seneden beri 5 telefona sertifika aldim bu siteden, hic sorun cikmadi.

Yurt disinda da, Turkiye de de.

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
ben 2 telefonumada yaptım bir şey olmadı. zaten arkadaşların dediği gibi nokia garantisi her şeyi çözüyor yap gitsin :D

--------------- Ekleme ---------------

delight19

Üye
OPDA.NET.CN SİTESİ GÜVENİLİRMİ? ELLERİNE GEÇEN İMEİ NUMARALARINI KLONLAMA İHTİMALLERİ VARMI?

arkadaşlar nokia ve kvk müşteri hizmetlerini aradım.
imei numaramın 2. şahışların eline geçmesi durumunda klonlama mümkün olabileceğini söylediler yani profesyonel kişiler tarafından sadece imei no sunu bilmek bile yeterliymiş bende sertifika alacaktım ama böyle bir durum söz konusuyken imei no yu bir çin sitesine vermek ne kadar güvenilir?

arkadaşlar bu opdamıdır nedir buna inanmayın telefonun imei sini istiyor sonrada size yalandan sertifika veriyor benim başıma geldi benim bir 5800 xm cep telefonum vardı siteye üye oldum sertifika için imei numaramı istedi bende sizin gibi inandım verdim aradan 2 gün geçti sertifikayı verdi... ama bundan 1ila 1.5 ay içinde telefonumun imei numarası klonlanmıştır diye bena mesaj geldi bende nokıa danışma hattını aradım evet dedi imei numaranız klonlanmış dedi peki nasıl geri açarsınız dedim sadece sizin belirlediğiniz bir numara için açarız dediler artık açil bir işim çıksa hemen başka bir hat takamıyorum lütfen dikkat edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allah belesını versin o ooopppppdddaaannnıııınnn şerefsizler

resubection

Üye
evet ardadaşın dediği doğru benimde 5800xm vardı klonladılar açtırmak için canım çıktı aman derim sakın opdaya falan imei vermeyin

özproman

özproman

Üye
Made in PRC... pis-rezil-çinli :aha:

merhamet123456

merhamet123456

Üye
bende telefonumun imeisini opda ya gönderdm ama sonradan vazgeçtim dosyalar daha bana gelmeden delete yazarak ordaki imeimi sildim bir sorun olurmu sizce?

oleytoo

oleytoo

Üye
bende telefonumun imeisini opda ya gönderdm ama sonradan vazgeçtim dosyalar daha bana gelmeden delete yazarak ordaki imeimi sildim bir sorun olurmu sizce?
kardeş keşke vermişken alsaymışsn sertifikanı bana hemen geldi sertifika anında indirdim ve hemen ardından delete deyip sildim işallah silenlerde sorun olmuyodur