Vodafone AylıkCepnet Uluslararası Gprs Dolaşımı Ücreti???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone AylıkCepnet Uluslararası Gprs Dolaşımı Ücreti???
Bugün tatile gitmeden önce tatilde bilgisayarıma aktararak kullanmak için vodafonedan aylık 8tl ye sınırsız internet paketi aldım. Maxicep forumda dolaşırken bir üyenin şu yorumu dikkatimi çekti:

eğer avea da genç avealı isen ilk ay ücretsiz 100 mb veriyor sonraki aylar 100 mb sadece 4tl şahsen kullanıyorum... üztelik vodafonun bu yeni paketinde uluslar arası gprs dolaşımlarda ücrete tabi tutuyor bilginize

Gerçekten uluslararası dolaşım için ek ücret alınıyor mu alınıyorsa bu ne anlama geliyor? Yabancı sitelere girmek mi, yurt dışında cep telefonundan internet kullanmak mı? Ben eBay, Fedex gibi yabancı sitelere giriyorum bunlar için ücretlendirilir miyim. Deneyeniniz varsa yardımcı olur musunuz?

disconnect4141

disconnect4141

Üye
Yabancı sitelere de girsen ek ücret vs olmaz. İnternet internettir.

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim, maxicepte bir üyemizin yorumunda okumuştum gayet de emin konuşuyordu o yüzden sordum :oke:

emre3017

emre3017

Üye
uluslar arası gprs dolaşımı demek yabancı sitelere girmek değildir :) telefonu alıp yurt dışından nete bağlanmaktır.

quad4core

quad4core

Üye
zaten vodafone'nin kendi sitesinde yurt içi internet paketi yazıyo ama 4 aydır kullanıyorum fazladan 1 kuruş bile kesilmedi

Mcq.

Üye
bende aylık cepnet kullanmaya basladım yaklasık 1 haftadır.iphone 4 um var yalnız net cok yavas 1 dk lık videoyu 5,7 dk arasında dolduruyor ızleyemıyorum neden kaynaklanıyo acaba ayrıca nasıl ıptal edıyoruz bu netii ?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bende aylık cepnet kullanmaya basladım yaklasık 1 haftadır.iphone 4 um var yalnız net cok yavas 1 dk lık videoyu 5,7 dk arasında dolduruyor ızleyemıyorum neden kaynaklanıyo acaba ayrıca nasıl ıptal edıyoruz bu netii ?

Yavaşlama nedeni, aylık cepnetlerde ilk 100mb yüksek hızda, ondan sonrası ise düşük hızda olmasından kaynaklı. 100 mb adil kullanım hakkınız var yani.

İptal etmek için IPTAL AY yazıp 3636 ya göndereceksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt