Symbian anna hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
Symbian anna hakkında
bugün saat 11.18 de teknomobil den mesaj geldi mesaj aynı söyle

''Symbian isletim sisteminin son versionu anna nokianın n8 e7 c7 ve c6-01 modellerinin yeni versiyonlarına yuklu olarak gelecek.Bu modellerin satın almıs olanlar ise ağustos ayında isletim sistemlerini Anna'ya yukseltebilecek.''

Şimdi geleyim soruma biz 5800 kullanıcısı c6 daki fw kodunu 5800 kopyalıyorduk acık kod bulunduğu için şimdi vu c6 gelecek olan anna yı bizim 5800'a yapabilecekmiyiz veya nokia'ya mesaj yassak 5800'da getirse varmısınız yokmusunuz :aha::aha::aha::aha::aha::aha:

fireman87

fireman87

Üye
Ah ah keske yapılabilicek bişey olsa, 5800 kaldırmaz..

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi

bu sitede cfw var symbian anna olarak türkçe yapabilecek varsa denesin bence

technoblue

technoblue

Üye
5800 kendi sistemini zor kaldırıyo onu hiç kaldırmaz :)

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi

burdaki cfw v52.0.101 de olurmuki :hmmm

edit: olurmus

goktas19

goktas19

Üye
Bence mesaj atalım 5800 yeni sürüm çıkarsınlar???

Del Rey

Del Rey

Üye
bugün saat 11.18 de teknomobil den mesaj geldi mesaj aynı söyle

''Symbian isletim sisteminin son versionu anna nokianın n8 e7 c7 ve c6-01 modellerinin yeni versiyonlarına yuklu olarak gelecek.Bu modellerin satın almıs olanlar ise ağustos ayında isletim sistemlerini Anna'ya yukseltebilecek.''

Şimdi geleyim soruma biz 5800 kullanıcısı c6 daki fw kodunu 5800 kopyalıyorduk acık kod bulunduğu için şimdi vu c6 gelecek olan anna yı bizim 5800'a yapabilecekmiyiz veya nokia'ya mesaj yassak 5800'da getirse varmısınız yokmusunuz :aha::aha::aha::aha::aha::aha:

Eğer ben Nokia olsaydım, sana çoktan dava açmıştım rahatsız edilmekten.

Hâlâ anlamıyorsunuz, Symbian^3 portlansaydı Anna portlanabilirdi. Ama Nokia tarafından bu yapılmaz, PHNT de tam olarak yapamaz!

Bu tür yazıları görmekten gerçekten sıkıldım. Maxicep'in gereksiz konuları 30 gün sakladığı çöp kutusu gibi bir kısmı yok mu? Varsa bu türleri ve de 5800'da Asphalt 6 gibi konuları oraya yazamaz mısınız direkt olarak?

Eğer Anna'yı çok istiyorsan git X7 al! :off:

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
Eğer ben Nokia olsaydım, sana çoktan dava açmıştım rahatsız edilmekten.

Hâlâ anlamıyorsunuz, Symbian^3 portlansaydı Anna portlanabilirdi. Ama Nokia tarafından bu yapılmaz, PHNT de tam olarak yapamaz!

Bu tür yazıları görmekten gerçekten sıkıldım. Maxicep'in gereksiz konuları 30 gün sakladığı çöp kutusu gibi bir kısmı yok mu? Varsa bu türleri ve de 5800'da Asphalt 6 gibi konuları oraya yazamaz mısınız direkt olarak?

Eğer Anna'yı çok istiyorsan git X7 al! :off:

sana sormadım yiğenim eğer anna çok istiyorsam evet güzele benziyor N8 var ona kurarım ben sadece öneride bulundum

bthn_997

bthn_997

Üye

burdaki cfw v52.0.101 de olurmuki :hmmm

edit: olurmus

bu cwf s60v5 tabanlı dimi?
ben de bu yaz cfw atmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum ters bişey olur diye iyi bir cwf midir acaba bu?

Del Rey

Del Rey

Üye
sana sormadım yiğenim eğer anna çok istiyorsam evet güzele benziyor N8 var ona kurarım ben sadece öneride bulundum

Bana yiğenim diyemezsin, bu seviyeni hemen belli eder. ^^ Forum herkese açık, ki zaten belirtmemişsin yalnızca kimlere soruyu açtığını. :d: Hatta bu senin dediğin gibi bir öneri de değil resmen istek. Önce kelimelerini doğru seç. Sen aslında benim neler yaptığımı duysan böyle konuşamazdın. Bu forumda yalnızca iki kişi biliyor, biri ben diğerini de söyleyemem :evet:

baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
tamam kes

bthn_997

bthn_997

Üye
Bana yiğenim diyemezsin, bu seviyeni hemen belli eder. ^^ Forum herkese açık, ki zaten belirtmemişsin yalnızca kimlere soruyu açtığını. :d: Hatta bu senin dediğin gibi bir öneri de değil resmen istek. Önce kelimelerini doğru seç. Sen aslında benim neler yaptığımı duysan böyle konuşamazdın. Bu forumda yalnızca iki kişi biliyor, biri ben diğerini de söyleyemem :evet:

ben de biliyorum azcık ucundan baya bilgilisin hatta bi siteye çağırılmışsın filan :d: harbi anlatsana sen neler yaptın :D

'Patron

'Patron

Üye
Yiğenim falan olmadı burası bi forum.Açtığınız konuda zaten saçma. tel bolumune 5800-iphone-n8 yazmışsın. ozaman ne 5800 derdıne dusuyon? git n8ine yukle eğlen mutlu ol.

• Beğen
Tepkiler: bthn_997
Del Rey

Del Rey

Üye

ben de biliyorum azcık ucundan baya bilgilisin hatta bi siteye çağırılmışsın filan :d: harbi anlatsana sen neler yaptın :D

Onlar diğerlerinin yanında bebek kalır. :d: Dediğim gibi benden başka bir kişi biliyor, o da yanlışlıkla açığımı buldu. :sır:

----------Eklendi @ 11:23:57 ---------- Yazıldı @ 11:23:24 ----------

Maxi Hiphoplife cevabını verdi sanırım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt