n8 mesaj yazma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papazzzz

Üye
    Konu Sahibi
n8 mesaj yazma sorunu
arkadaslar n8 alalı yaklasık bır hafta oldu ve suan mesaj yazmada sorun yasıyorum mesaj yazarken t9 kullanarakk yazıyorum aldıktan bu zaman kadar bır sorun yoktuu ama bugun sorun yasamaya basladım.. t9la yazarken donma oluyor yazılarım gec gozukuyor ben bir kelimıye yazdıktan 2,3 sanıye sonra ekranda goruyorum yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden tesekkurler

emre817

Üye
aynı sorun bende de var sanırım ocak ayında çıkacak olan güncelleştirme ile düzelecektir bu

pcwolf

pcwolf

Üye
Arkadaşlar sorunu bildirin bence nokiaya, 5800da da bu sorunu görmüştüm.

serkan_cesur

Üye
N97 kullanıcısyım..bende de aynı sorun vardır.. ben hallettım..

Ayarlar - Telefon - dil - yazma dili TURKCE olarak degıstırırsen sorun giderılecek..

N8 alma konusunda kararsızım , tavsiye edermısın ?

merve1988

Üye
Arkadaslar merhaba ,
Ben de N8 kullanıcısıyım .. Telefonun arada kilitlenmeleri kendını yenıden baslatmaları bır anda öylece donakalmaları falan oluyordu fakat hıc bır sey su anki kadar canımı sıkmamıstı..

şöyleki; mesaj yazamıyorum .. Kafayı yemek üzereyim resmen . mesaj yazmak ıcın ekranı acıyorum daha 1 kelıme bıle yazamadan bazen de 1 cumle degısıyor kafasına gore takılıyor ekran kapanıyor butun yazdıklarım bosa gıdıyor ..

ekran kapanmadan hemen göndereyım dıye tek kelime tek kelime göndermeye calıstım ama bu sefer de ıyıce mesajlar anlamsızlastı özellkle avea saolsun mesalar gec ıletıldıgınde artık dayanılmaz bır hal aldı ..

butun arkadaslarım artık attıgım daha dogrusu atamadıgım mesajlardan öturu isyanda..

bense mesajlasmya bıle cok zor vakıt bulabılırken bu kadaar cocuk oyuncagı gıbı oynamaktan çıldırmak üzereyim..

şu ana kadar böyle bırsey vasına gelen var mı lütfen fikri olan varsa yardım etsın durum baya acil oldu artık ..:S

uribaju

uribaju

Üye
Arkadaslar merhaba ,
Ben de N8 kullanıcısıyım .. Telefonun arada kilitlenmeleri kendını yenıden baslatmaları bır anda öylece donakalmaları falan oluyordu fakat hıc bır sey su anki kadar canımı sıkmamıstı..

şöyleki; mesaj yazamıyorum .. Kafayı yemek üzereyim resmen . mesaj yazmak ıcın ekranı acıyorum daha 1 kelıme bıle yazamadan bazen de 1 cumle degısıyor kafasına gore takılıyor ekran kapanıyor butun yazdıklarım bosa gıdıyor ..

ekran kapanmadan hemen göndereyım dıye tek kelime tek kelime göndermeye calıstım ama bu sefer de ıyıce mesajlar anlamsızlastı özellkle avea saolsun mesalar gec ıletıldıgınde artık dayanılmaz bır hal aldı ..

butun arkadaslarım artık attıgım daha dogrusu atamadıgım mesajlardan öturu isyanda..

bense mesajlasmya bıle cok zor vakıt bulabılırken bu kadaar cocuk oyuncagı gıbı oynamaktan çıldırmak üzereyim..

şu ana kadar böyle bırsey vasına gelen var mı lütfen fikri olan varsa yardım etsın durum baya acil oldu artık ..:S

bilmiyorum telefonlarla aran nasil ama(teknik acidan)bunun cozumu mevcut.tek yapman gereken cihazini guncellemek.bunu dosyalarini yedekledikten sonra ovi suite yardimiyla yapabilirsin .ovi suite de eger versiyonun guncel cikarsa bu sefer de son surumu tekrar yukle islevini kullanacaksin.bu sorun cogu kisinin basina geldi merak etme tek sende yok .ama sorun bu yolla halledilebiliyor..

Utku

Utku

Üye
Arkadaslar merhaba ,

uribaju'nun açıkladığı gibi ama yapamazsan Nokia shopa durumu anlat onlar yazılımı güncelleyecektir

fireman87

fireman87

Üye
N8'de bu tür sorunlar artık normal karşılanmaya baslandı ne yazıkki.

pasha14

pasha14

Üye
N8'de bu tür sorunlar artık normal karşılanmaya baslandı ne yazıkki.

Bu sorunla ilgili daha önce kaç konu açıldı ? Yazılımı güncelledikten sonra bu sorun ortadan kalkıyor. ;)

fireman87

fireman87

Üye
Burada açılmasına gerek yok, benim gördüklerim bunlar malesef.

domino123

Üye
ben güncelledim ama yine de ekran kapanıyor. Fabrika ayarlarına geri yükledim, yazılımı yeniden yükledim ama sorun devam ediyor. Kafayı yemek üzereyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt