yazdığımı bile kendilerine göre algılıyorlar 1mhz den hızlı demedim kafa tutuyor dedim arkadaşım yazıldığı gibi oku

Kafa tutabilmesi için 2 telefonun hızları hızları arasında çok az bir fark olması lazım, hızları arasında ki farkta gayet açık olduğuna göre 
ilk telefonum nokia idi...(33 00 idi galiba) simdide nokia N8 yani o gunden bu gune hep nokia kullandim..(N serisinin hemen hepsini N900 dahil) diyorumki Nokiadan bi nane olmaz cok geri kaldi bundan eminim.Bu gun gittim iphone 4 aldim hanimdada samsung Galaxy var yani 3 telefonuda yan yana koydum once gorselligine baktim sonra calismasina hizina vs..inanin en kazmasi N8..bu benim fikrim degil gorunen koy klavuz istemez.Fiyat diyorsunuz ama ben N8 e 660$ verdim aldim..simdi iphone 4 icin 800$ verdim yani 140 $ fark..bence deger..neyse tartisma icin degil gozlemlediklerimi yazmak istedim N9 degil Ne cikarsa ciksin..gidip denemeden benim icin en az su an elimdeki iphone 4 kadar hizli ve gorsel olursa dusunecegim..nokia diyince artik durup dusunmek gerek..sonucta o da ucuz degil..
Evet ya ben az önce baktım 2500 tl teknoloji marketinde gerekirse isminide veririm800 $ a nerden aldiniz?
GALAXY S2 İÇİN CIKACAK ÇİFT ÇEKİRDEKLİ SİSTEME UYGUN OYUN UYGULAMA N9 UYUMLU OLMAYACAKSA AT ÇÖPE GİTSİN O ZAMAN , HİÇBİR DEGERİ KALMAZ N9 UN
ŞUAN BİLE ÖLÜ Yatırımdan başka birsey degil bu telefon çünkü nokia nın bu telefona wp7 ye verecgi degeri vermeyecek , ve bu görüp görebileceginiz son meego lu telefon olacak nokia için
acıkcası beni haya kırıklıgına ugrattı bu telefon şahsen gidipte bunu alacagıma her türlü galaxy s2 alırım
nokia böyle fanatikler oldugu müddetce asla düzelmez , n8 ,n97 ,ve şimdide n9 nokia için ölü doğmuş telefonlardır bence
bu telefonudaa kimse nin alacagını düşünmüyorum piyassada çift çekirdekli işlemcciler çok modayken , ancak nokia fanları alır bu tasarım özürlüsü telefonu
nokia bu telefonu en erken 2012 de piyasaya sürer , hoş ben türkiyeye geleceginide düşünmüyorum
kısacassı bu teelefonu kimse almaz , nokia bu akafyla gittiği sürece hep kaybetmeye devam edeecek
piyasaya android ve ios hakim maeego ya yer yok

nokia ya bu kadar güvenme bence n97 , n8 vakalarını unutmadıkN9 bütün boş konuşanlara laflarını yedirtecek.
----------Eklendi @ 23:35:35 ---------- Yazıldı @ 23:33:51 ----------
Sen de susacaksın onlar da...![]()

burası nokia bölümü o yüzden nokia kullanıcıları eleştiri yapacak dogal olarak , nokia bugune kadar hep kazık attı bize eleştirmek en doogal hakkımız , ama bakıyorumda her defasında nokia nın taş devrinden kalma telefonlarını bile cok fena savunuyor bazı fanatikler , bu kafayla giderseniz nokia nın düzelecegini hiç sanmıyorumYa anlamadığım şey nokia yı vede n8 i eleştirenlerin %90 nının profilinde nokia telefon kullandığı yazıyor.hayırdır![]()
nokia ya bu kadar güvenme bence n97 , n8 vakalarını unutmadık![]()
N8 bana göre süper bi telefon sana göre vaka olsa da. Burda gelip boş yorum yapmayın, N9 bambaşka bi telefon androidliler gibi şişirme değil ve androidi de çalıştırıyor.
Nokia size ne yapsa beğenmezsiniz siz çünkü telefonun t'sinden anlamıyorsunuz.
Bana kalırsa meegoya laf eden sizler asıl vakalarsınız. 
Ya anlamadığım şey nokia yı vede n8 i eleştirenlerin %90 nının profilinde nokia telefon kullandığı yazıyor.hayırdır![]()
N8'in 1 ghz'lik telefonlardan hızlı olduğunu söyleyenlere de laf anlatılmıyor ki.. Şu at gözlüğünü çıkartın artık yahuAdamın karşısına video koyuyorsun, adam gidin okuyun diyor, 2 satır yazı yazınca N8 daha hızlı oluyor , meego ömrüne ömür katıyor zaten
![]()

yorumların fanatiklikten öte degil eger bu telefon çift cekirdekliiler le uyumlu oyun programı acamyorsa (tek cekirdekli oldugu için)ben ne anladım bu işten ,nokia yine teknolojiinin gerisinde kalmışşş
Laflarınızı yutacaksınız.N8 bana göre süper bi telefon sana göre vaka olsa da. Burda gelip boş yorum yapmayın, N9 bambaşka bi telefon androidliler gibi şişirme değil ve androidi de çalıştırıyor.
Nokia size ne yapsa beğenmezsiniz siz çünkü telefonun t'sinden anlamıyorsunuz.
Bana kalırsa meegoya laf eden sizler asıl vakalarsınız.
![]()