Huawei İdeos x5 alınmalı mı

Sponsorlu Bağlantılar

hayabusa77

hayabusa77

Üye
    Konu Sahibi
Huawei İdeos x5 alınmalı mı
beyler huawei x5 modelini inceledim hoşuma gitti i,mdi onun yerine şunu al duymak istemiyorum sadece fikirlerinizi duymak istiyorum mesela hd oyun oynayabilirmiyim parçalarını bulabilirmiyim veya overclock yapılıyomu vs. bunlar duymak istediklerim fikirleriniz bekliyorum :hmmm

hayabusa77

hayabusa77

Üye
    Konu Sahibi
cevap vercek yokmu

technoblue

technoblue

Üye
arkadaşım bende inceledim benim de çok hoşuma gitti fakat marka desteği ne kadar sağlam, teknik destek nasıl, özellikleri göründüğü kadar iyi mi bunları iyice araştırmak lazım. kesin bilgiler almadan para vermek pek doğru değil.

fireman87

fireman87

Üye
Bence o fiyata alınır :oke:

nexpow

nexpow

Üye
valla özellikleri iyi ama cihaz saglam cıkarmı bilmiyom cin markasıyda sanırım Huawei

mert_1047

mert_1047

Üye
cihazda adreno 205 bulunmakta yani bu da demek oluyor ki desire hd ile aynı gpu ya sahip fakat işlemci çipseti farklı o yüzden youtube da cihazla ilgili olarak bi tur atmam lazım

61semih

61semih

Üye
arkadaşım açıkcası benım fıkrım soyle.bundan 1 yıl once htc almaya karar verdıgımde senın durumundaydım,hıc duyulmamıs bır markaydı,hoş hala nedır o dıyenler var htc ıcın ama neyse.araştırma sonrası htc nın nekadar kalıtelı bır marka oldugunu anladım ve oyle aldım.telefon alırken ozellıklerı bence %50 onemlı.satıs sonrası hızmetlerı,malzeme kalıtesı ve kağıt uzerındekı rakamsal verılerın pratıkte nekadar gercegı yansıttıgı onemlı.bende gecen hafta galaxy gıo aldım.huwei 5 ı ınceledım ve almamaya karar verdım.performansı ıyı olsada seneye o telefonu satarken 200 tl ye ancak satarım ve satıs sonrasının pek ıyı oldugunu ayrıca telefon parçalarının kalıtelı olduguna ınanmadıgım ıcın almadım.senı yanıltmak ıstemem belkı alırsan cok memnun kalrsın fakat benım gorusum bu.htc gıbı bır markayı elden cıkarırken zar zor hak ettıgı fıyata satabıldım huwai yi sen dusun.

cdemirforum

Üye
Turkcell T10 ve Vodafone un android telefonlarını da üreten firma bu firma. O yüzden kalite konusunda problem olacağını sanmıyorum.

bu adresten. Video incelemeleri ve başka bilgilere de ulaşabilirsin.

61semih

61semih

Üye
Turkcell T10 ve Vodafone un android telefonlarını da üreten firma bu firma. O yüzden kalite konusunda problem olacağını sanmıyorum.

bu adresten. Video incelemeleri ve başka bilgilere de ulaşabilirsin.

evet sadecet10 degıl turkcel dekı turkcell markalı elektronık urunlerın tamamı huawei vınn lar vs. ama bence kalıte kıstası bu olmamalı
adıdas markalı ayakkabıların ıcındekı made ın chına damgası olanda usa olan bırmı.sonucta ıkısıde adıdas fakat arada kalıte ve fıyat farkı oluyor :oke:

Dampierre

Dampierre

Üye
Bence gayet iyi telefon ama 61semih'in dediği gibi 2. elden satarken zorlanabilirsin. Onun dışında başka bir sorun olcağını sanmıyorum.

OğuzcanAbi

Üye

tasarım - bence

mert_1047

mert_1047

Üye
eğer uzun süreli kullanacaksan tavsiye ederim youtube da bi tur attım asphalt6 yı bile oynayabilirsin adreno 205 bulunduran bi cihaz bu sayede oyunların htc versiyonlarını rahat açıyor satmamak üzere alacaksan güzel cihaz tabi kaliteyi bilemem huawei pek duymadığım bi isim tleefon piyasasında ama cihaz bu fiyata üst sınıf bir cihaz olarak bile düşünülebilir 720p 30 fps filan çekmesi baya şaşırttı beni.

Overclock la 1.5 Ghz a Kadar Artıyor.

not:cihaza nette birtek ekopasaj adlı sitede rastlayabildim siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım bilgilerinize...

Düzeltme:Cihaz hepsiburada da var bilgilerinize...

hayabusa77

hayabusa77

Üye
    Konu Sahibi
saolun yorumlarınız için dediğim gibi inceledim baya telefonu sadece 2. elde sorun olacak sanırım ama ben satmamayı planlıyorum

----------Eklendi @ 00:44:44 ---------- Yazıldı @ 00:39:50 ----------

işlemci hızı gerçekten iyi shadow guardian oynandığına göre

cio231

Üye
BU markaya nokia lg sonyerricson yetkili teknik servisi olan teleservice şirketi bakıyor yani satış sonrası tamir konusunda sıkıntı yaşatmayacak bi cihaz HTC ile kıyaslamaya kalkarsak HTC nin uçuk yedek parça fiyatlarını göz önüne alırsak bence oldukca matıklı bi cihaz

Ocean258

Ocean258

Üye
guzel telefona benzıo gercekten ama hersey tasarım degıl sadece kardes bence daha cok duyulmus ıyı yorumlar alan telefonlara yönel..

kovboy

kovboy

Üye
Huawei markası ülkemizde pek tanınmasada Android tabanlı telefonlarıyla dünyanın en büyük ilk 5 üreticisinden biri arkadaşlar

fireman87

fireman87

Üye
Bu zamana dek hangi cin malı telefonun sponsoru turkcell oldu ? çin diiyp geçmeyin bi araştırırn gözünüzü seveyim..

Ocean258

Ocean258

Üye
alla allah.. ben bu kadar ılerıde olduklarını bılmıyordur gercekten... hakkını vermek lazım okadarda kotu degılmıs :)

hamdi38

hamdi38

Üye
bende inceledim telefonu gayet güzel hizli bir telefon ancak kamera tam performans veremiyor 1-2 ay icerisinde alacacagim

aylanc3

aylanc3

Üye
Arkadaşlar,
Bu telefonu aldım ve üç gündür kullanıyorum. Birşeyler söylemek için daha erken mi bilmiyorum ama şarj konusu çok kötü gibi geldi bana:
Sabah 6:45 de kalktığımda şarjdan aldım cihazı ve 7:05 de baktığımda %97 ye düşmüştü bile- GPS-Wifi ve Veri iletişimi kapalı olduğu halde.
Sabah şarjdan aldığımda normal kullanımla akşamı zor buluyorum. Bir arkadaşım, akünün belli bir zaman sonra tam randımana gireceğini söyledi ama içimde hala şüphelerim var. Cihazı Turkcell den aldım (kontratlı) ve Aslında LG-P503 alacaktım ama ellerinde olmadığından acele ettim.

Bunun dışında kamera hariç cihazdan çok memnunum. Cihazın içinde dahili 2Gb lık sd kart var, ayrıca kendi sd kartınızı takabiliyorsunuz.
Arkadaki kameranın çıkıntısı sürekli rahatsız ediyor ve kameranın camını kolayca çizilebilecek şekilde açıkta bırakıyor. Turkcell'in sitesinde yazılanların aksine FM Radyo YOK!!!
Aklıma gelenler bunlar- O kadar fazla anlamadığım için daha teknik olaylardan bahsedemedim ama alma kararı vermeye çalışanlar için umarım ufak bir yardımım olur.

Üst Alt