elmas14
Üye
Huawei İdeos x5 Marka ve modelli telefon Fiyat bakımından birçok telefonu tabiri caizse ezip geçiyor
. Özelliklerini incelediğinde MİLYARLIK telefonları bile geride bıraktığı büyük ve bazıları için acı bir gerçektir
. Telefonun teknik desteği için ise pek birşey diyemiyeceğim .Fakat şunu belirtmek istiyorum Turkcell'in T10 adlı modelini ve daha birçok markanın telefonlarını & 3G için Gerekli Modemleri Bu firma üretmiştir.
Kafanı karıştıran diğer bir etmen ise Çin asıllı bir marka olmasıdır.Bunuda sana kısa ve basit bir örnekle anlatmaya çalışıyım.
Sen 100 TL verip Dokunmatik +3g + Wi-fi vb. özelliklere sahip bir telefon almak istersen adamlar bunun karşılığını verir , böyle bir telefon üretirler.Ve görünüş olarak güzel olan, ama gel gelelim içinde hiç bir şey barındırmayan bir telefonu sana sunarlar.Sende bu telefonu Uzun süre kullanmadan atarsın gider
.
Şimdi birde bu özellikleri içinde barındıran ve fiyatı diğer LÜX Telefonlara yakın olan bir model aldığında Örnek olarak vermek gerekirse Huawei markası, bu marka Android İşletim sistemine sahip telefon üreten ve ihraç eden En iyi 5 firmadan birisidir
.
Şimdi farklı bir sorun daha var anladığım kadarı ile . Bu telefonun 2. el piyasası kötü olabilir diyorsunuz.Şöyle bir örnek vereyim, 2-3 sene öncesine kadar Ne I-phone ,Ne HTC nede Bunun benzeri telefonlar vardı.Bu cihazlar da ilk çıktıklarında bu modelin yaşadığı bütün olayları onlarda yaşadı fakat şimdi gidip bir 2. el HTC yada I-Phone almaya yada satmaya kalksan Fiyatlar çok can yakıcı diyebilirim.
. Telefonun teknik desteği için ise pek birşey diyemiyeceğim .Fakat şunu belirtmek istiyorum Turkcell'in T10 adlı modelini ve daha birçok markanın telefonlarını & 3G için Gerekli Modemleri Bu firma üretmiştir.Kafanı karıştıran diğer bir etmen ise Çin asıllı bir marka olmasıdır.Bunuda sana kısa ve basit bir örnekle anlatmaya çalışıyım.
Sen 100 TL verip Dokunmatik +3g + Wi-fi vb. özelliklere sahip bir telefon almak istersen adamlar bunun karşılığını verir , böyle bir telefon üretirler.Ve görünüş olarak güzel olan, ama gel gelelim içinde hiç bir şey barındırmayan bir telefonu sana sunarlar.Sende bu telefonu Uzun süre kullanmadan atarsın gider
. Şimdi birde bu özellikleri içinde barındıran ve fiyatı diğer LÜX Telefonlara yakın olan bir model aldığında Örnek olarak vermek gerekirse Huawei markası, bu marka Android İşletim sistemine sahip telefon üreten ve ihraç eden En iyi 5 firmadan birisidir
.Şimdi farklı bir sorun daha var anladığım kadarı ile . Bu telefonun 2. el piyasası kötü olabilir diyorsunuz.Şöyle bir örnek vereyim, 2-3 sene öncesine kadar Ne I-phone ,Ne HTC nede Bunun benzeri telefonlar vardı.Bu cihazlar da ilk çıktıklarında bu modelin yaşadığı bütün olayları onlarda yaşadı fakat şimdi gidip bir 2. el HTC yada I-Phone almaya yada satmaya kalksan Fiyatlar çok can yakıcı diyebilirim.