online araba yarışı TAVSİYESİ ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
online araba yarışı TAVSİYESİ ???
arkadaşlar 2 gündür uğraşıyorum güzel bi araba yarışı bulmak için onlarca yarış indirdim kimisi çalışmadı kimisi kötü çıktı :(

live for speed-street challenge - superstar racing - trackmania daha ismini hatırlayamadığım birsürü oyun... hepsini indirdim ama elde var sıfır onca zaman umut boşa gitti

live for speed çok güzel gerçekçi ama demoymuş ... süperster racing güzel değil diğerleri hata verdi çalışmadı :(

şimdi project torque - head online- level-r indirip getircek babam ...bunların dışında fazla bişey kaldımı bilmiyorum ama tavsiye edebiliceğiniz bi oyun varmı acaba ???

belki bilirsiniz AİRİWALS diye bi oyun var uçaklı bişey o tarzda araba yarışı arıyorum... yarışlara katılıp oyun parası toplayıp motifiye yapabiliceğim güzel bi oyun ????? :evet: :evet: :evet:

Utku

Utku

Üye
NFS World:oke:

----------Eklendi @ 19:51:52 ---------- Yazıldı @ 19:47:03 ----------

Daha iyisini bulamazsın:naughty:

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
Utku™;3542108' Alıntı:
NFS World:oke:

----------Eklendi @ 19:51:52 ---------- Yazıldı @ 19:47:03 ----------

Daha iyisini bulamazsın:naughty:

şimdi baktım oyuna gerçekten güzele benziyo :naughty: ama aklıma takılan bişey var indirip kurduğumuzda 10. levele kadar oynanıyomuş bunu biraz açarmısın yani level 10 olunca daha oynayamicazmı ???

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Dirt 3 dene o da online oluyor ama bikac kisi yani genelde single ve şimdiye kadar yapilmis en iyi yaris oyunlarindan olmaya aday :)

• Beğen
ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
şimdi baktım oyuna gerçekten güzele benziyo :naughty: ama aklıma takılan bişey var indirip kurduğumuzda 10. levele kadar oynanıyomuş bunu biraz açarmısın yani level 10 olunca daha oynayamicazmı ???

hehe çok güzel bi haber duydum level sınırlaması kalkmışş :D :D :D şuan indiriyorum süpersinnn :aha:

----------Eklendi @ 23:43:03 ---------- Yazıldı @ 23:40:28 ----------

Dirt 3 dene o da online oluyor ama bikac kisi yani genelde single ve şimdiye kadar yapilmis en iyi yaris oyunlarindan olmaya aday :)

peki bunuda denicem indircem :D tavsiye ettiklerinizin hepsini indirmeyi düşünüyorum çok seviyorum araba yarışını :sarıl: playstationda NASCAR RUMBLE hastasıydım taa ki ps bozulana kadar :D keşke nascar rumblenin PC versiyonu olsa en son baktığımda yoktu :bilmm

-Emre

-Emre

Üye
PCde nfs underground 2 oyna. hamachi diye bi program var online oynanıyo turnuva26 ağında hem de Türk'lerle :)

• Beğen
ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
PCde nfs underground 2 oyna. hamachi diye bi program var online oynanıyo turnuva26 ağında hem de Türk'lerle :)

teşekkürler hemen bakıyorum :D bu tavsiyeleri listeleyip babama veriyim işi ne indirsin bütün gün :naughty: :naughty:

-Emre

-Emre

Üye
bnde varım ağda gelsin drift yapalım :))))))))))))))))))))))))))

• Beğen
Utku

Utku

Üye
dirt 3 açmak için iyi bir sistem gerekir ama....:heyo:

-Emre

-Emre

Üye
arkadaşlar 2 gündür uğraşıyorum güzel bi araba yarışı bulmak için onlarca yarış indirdim kimisi çalışmadı kimisi kötü çıktı :(

live for speed-street challenge - superstar racing - trackmania daha ismini hatırlayamadığım birsürü oyun... hepsini indirdim ama elde var sıfır onca zaman umut boşa gitti

live for speed çok güzel gerçekçi ama demoymuş ... süperster racing güzel değil diğerleri hata verdi çalışmadı :(

şimdi project torque - head online- level-r indirip getircek babam ...bunların dışında fazla bişey kaldımı bilmiyorum ama tavsiye edebiliceğiniz bi oyun varmı acaba ???

belki bilirsiniz AİRİWALS diye bi oyun var uçaklı bişey o tarzda araba yarışı arıyorum... yarışlara katılıp oyun parası toplayıp motifiye yapabiliceğim güzel bi oyun ????? :evet: :evet: :evet:

live for speed in cr***lisini indirseydin keşke. O zaman tam versiyon oynardın:oke::oke:

--Usta--

--Usta--

Üye
need for speed world
daha iyisini bulamazsın ama alternatif olarak bi kaç tane söyliyim
-raycity online
-levelr
-heat online
-project torque

• Beğen
ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
need for speed world
daha iyisini bulamazsın ama alternatif olarak bi kaç tane söyliyim
-raycity online
-levelr
-heat online
-project torque

Utku™;3543345' Alıntı:

bişey dicem dün NFS world indirdim kurdum 2-3 saat boyunca.... bayaa bi oynadım 2. levele kadar çıktım :naughty: oyunu kapadım yattım şimdi malum sabah oldu :D

açıyorum oyunu yazıyorum mail şifre ... yeniden download ediyo :allalla: her oynamaya kalktığımda download yapıcak değil heralde ??? :ehe:ehe

----------Eklendi @ 14:33:09 ---------- Yazıldı @ 14:25:38 ----------

live for speed in cr***lisini indirseydin keşke. O zaman tam versiyon oynardın:oke::oke:

live for speedin c r a c k ve patch vardı... söylendiği gibi oyunun kurulu olduğu yere attım filan uyguladım herşeyi ama değişen bişey olmadı :ağlarım: beceriksizim beceremedim bi türlü :ağlarım:

----------Eklendi @ 15:50:28 ---------- Yazıldı @ 14:33:09 ----------

...... hamachiyi indirdim turnuva26 ağına katıldım.... şimdide oyun iniyo :eller:

-Emre

-Emre

Üye
Ağdaki ismim emre64 oyunu indir de bi drift atalım senle :)

• Beğen
Utku

Utku

Üye
bişey dicem dün NFS world indirdim kurdum 2-3 saat boyunca.... bayaa bi oynadım 2. levele kadar çıktım :naughty: oyunu kapadım yattım şimdi malum sabah oldu :D

açıyorum oyunu yazıyorum mail şifre ... yeniden download ediyo :allalla: her oynamaya kalktığımda download yapıcak değil heralde ??? :ehe:ehe

----------Eklendi @ 14:33:09 ---------- Yazıldı @ 14:25:38 ----------

live for speedin c r a c k ve patch vardı... söylendiği gibi oyunun kurulu olduğu yere attım filan uyguladım herşeyi ama değişen bişey olmadı :ağlarım: beceriksizim beceremedim bi türlü :ağlarım:

----------Eklendi @ 15:50:28 ---------- Yazıldı @ 14:33:09 ----------

...... hamachiyi indirdim turnuva26 ağına katıldım.... şimdide oyun iniyo :eller:
nfs world güncelleme yüklüyordur en fazla 2kere yükler

ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
Ağdaki ismim emre64 oyunu indir de bi drift atalım senle :)

evet hamachi programında gördüm seni :ehe oyun hala iniyo % 86 daha :evet:

----------Eklendi @ 19:19:41 ---------- Yazıldı @ 19:18:45 ----------

Utku™;3544583' Alıntı:
nfs world güncelleme yüklüyordur en fazla 2kere yükler

bunu duyduğuma çoook sevindim oyunu beyendim çok güzel bidaha oyniyamicam sanıyodum :evet: :evet: :evet:

-Emre

-Emre

Üye
Bitti mi indirme save yükledin mi??

ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
Bitti mi indirme save yükledin mi??

evet indirdim kurdum da şuan oyunu anlamaya çalışıyorum arabam neden yavaş acaba :bilmm bide online nasıl olcak bu oyun daha demin pc ye karşı yarıştım :ehe

-Emre

-Emre

Üye
evet indirdim kurdum da şuan oyunu anlamaya çalışıyorum arabam neden yavaş acaba :bilmm bide online nasıl olcak bu oyun daha demin pc ye karşı yarıştım :ehe

sen bana hamachiden msj çek bn sana f-u-l-l save veriyim arabn 400 ü bulsun :) Bir de pcnin işletim sistemi ne?

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Hamachi kur Need For Speed oyna zor olur ama güzel olur :D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...