N8 e Android Kurulur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

brzgunay

Üye
    Konu Sahibi
N8 e Android Kurulur mu?
Arkadaşlar bir cok yerde okudugum haberler dogrultusunda sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.N8 e android işletim sistemi kurulabilir mi acaba?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
imkanı yokkk telefon patlar:ehe kaldırmaz performansı yeterli değil

ultrayer6

ultrayer6

Üye
kurulmaz.

uribaju

uribaju

Üye
n9a kuruluyormus n8de oyle birsey yok.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Android yarasa gibi birşey işlemciyi adeta sömürüyor.

Krofessional

1 dakka ya işlemcinin en az 528 mhz olması lazım bence kurulur ama buna göre modlaman lazım ve daha önce dediğimiz gibi c serisi ve 2011 de çıkan bütün nokialarda boot looader koruması var

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Bana kalsa xp kuracam ...

• Beğen
Tepkiler: Melih Burak
Dampierre

Dampierre

Üye
N8'in işlemcisi android'e gayet yeter ama yüklenirse çoğu donanım çalışmaz, tüm driver'ları falan bulup entegre etmek gerekir. Bu durumda nokia'ya iş düşer bana göre, nokia'da yapmayacağı için N8'e android yüklenmez.

fireman87

fireman87

Üye
İm-kan-sız :ehe kaldıramaz yavrucak ..

technoblue

technoblue

Üye
cihaza android yüklemeyi keşke kullanıcı yerine nokia düşünse de kullanıcıları android yüklenir mi acaba diye düşünme derdinden kurtarsa. bakalım ne zaman değişecek bu kafa.

pensacola

Üye
N8 e Andro id kurup napcan boşver :) anna Geliyor Zatenn :)

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
bunu bende soracaktım yaa,c7e olmuyor demi ?

pasha14

pasha14

Üye
Çok zor.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
yaw yapmayın etmeyin telefon symbianda zor çalışıo herkes şu sorun bu sorun bu kasıyo şu kasıyo diyo bide android yüklersek vay halimize :ehe tabi işlemci gücü arttırılırsa ayrı

OğuzcanAbi

Üye
yaw yapmayın etmeyin telefon symbianda zor çalışıo herkes şu sorun bu sorun bu kasıyo şu kasıyo diyo bide android yüklersek vay halimize :ehe tabi işlemci gücü arttırılırsa ayrı
n8 kullanıcıları olmaz diyor :aha:

saruman_me

saruman_me

Üye
çok rahat kaldırır da stabil çalışmaz buda zaten 2. dk hevesini kırar silersin..

ahmetdemircim

Üye
vodafone 945 androidi kaldırıyorda n8 neden kaldırmasın

• Beğen
Tepkiler: alayisyan024
symbianware

symbianware

Üye
samsungun n8'den daha düşük işlemcili birçok androidli cihazı var.. Sadece işlemci olarak düşünürsen olabilir.. Fakat driver ve hardware açısından düşünürsen çok zor.. Hatta olamaz dersen abartı olmaz.. N8'e vereceğin parayla alabileceğin birçok cihaz var. Android kullanmak istiyorsan onlara yönel bu kadar kasma ya.. Ayrıca n8 kullanıcıları olmaz dedi diye olmaz diye birşey yok.. Bunda bu kadar komik birşey yok.. O zaman android cihaza symbian yükleyin? Gereksiz yorumlar forum kirliliğinden başka birşeye yaramaz..

Takipçi Satın Al

Üst Alt