nokia x3-02 mi c3-01 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karmatte

karmatte

Üye
    Konu Sahibi
nokia x3-02 mi c3-01 mi
arkadaşlar net ten x3-02 sipariş verdim ama bir yandan aklım c3-01 de kaldı sizce hangisi daha iyi ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ikisini de çok az inceleme fırsatım oldu. Fazla fark göremedim. Ben olsam c3-01 alırdım.Çünkü bence daha güzel görünüyor.

karmatte

karmatte

Üye
    Konu Sahibi
tip olarak da ikiside gerçekten çok şık ama x3-02 benim daha hoşuma gitti yorumun için teşekkürler dostum

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İyi bir tercih olmus ikisi arasında.X3'ün hafızası biraz daha iyi 50 mb C3'ün ise 30 mb.
C3'ün de kamerasında flash olması güzel bir artı ama kameraları zaten ikisininde idare eder.Çok donanımlı br kameraları yok o yüzden flash pek gerekli degil...Hayırlı olsun :oke:

karmatte

karmatte

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler zaten kamerayla pek işim olmuyor kullanışlı ve ufak ve ince olması yetiyor bana nasipse yarın elimde:islik

PureFood

PureFood

Üye
İkisininde tasarımı gayet güzel, aklın C3 te kalmasın X3-02'te kalitelidir...
WLAN yok biliyordum baktım Nokianın sitesinden varmış, daha iyi olmuş, hayırlı olsun.

karmatte

karmatte

Üye
    Konu Sahibi
sagol kardeşim bu forumu seviyorum hemen yorumlar geliyor herkese teşekkürler yorumlarınıza danışıyorum çünkü bu işte bilgi sahibi olan olmayan herkesin yorumunu önemsiyorum:bigstar:

karmatte

karmatte

Üye
    Konu Sahibi
yahu salı akşamı verdiğim sipariş perşembe oldu hala beklemede yazıyor dün aradılar bu sabah da kargo yetiştirilmeye çalışılıyor diyor. nasıl bir sistemdir bilgi de yazmıyorlar daha önce karşılaşmadım böyle birşeyle ertesi gün gelirdi sizce bu normal mi?:hmmm

PureFood

PureFood

Üye
Belki bi yoğunluk falan vardır...

fireman87

fireman87

Üye
yerinde olsam symbian telefon almazdım.

karmatte

karmatte

Üye
    Konu Sahibi
olabilir ama en azından hazırlanıyor falan yazması gerekmez mi beklemede yazıyor sanki hiç işlem yapılmamış gibi

----------Eklendi @ 13:44:01 ---------- Yazıldı @ 13:35:05 ----------

uzun süre 5800 kullandım bir çok mod cfw falan derken sonu gelmiyor bunların yahu :P: ince ufak kibar ve fazla vaktimi çalmayacak telefon istedim nokia ya da alıştığım için s40 sistemli bunu almaya karar verdim biliyorum 5800 den sonra düşük bir model ama en azından ince ve kibar birde dokunmatikte mesaj yazmayı oldum olası sevemedim bu tam bana göre çok mesajlaşanlar için hem dokun hem bas :heyo: bakalım telefon gelsin yorumlarımı yazarım objektif bir şekilde (h)

----------Eklendi @ 14:01:01 ---------- Yazıldı @ 13:44:01 ----------

bu arada bu tel in sistemi s40 6th diye mi geçiyor bilgisi olan var mı:hmmm birde tema oyun vs bununla ilgili forumda 6th veya hangisiyse uygun konular var mı. s40 bölümü çok genel :allalla:

cepanokia

cepanokia

Üye
c3-01 çelik kasa
onunda dısında dahili hafıza dısında pek bir fark yok...
hayırlı olsun..

harun22

harun22

Üye
O telefonlarda tek sorun yada gıcık edici özellik seçim tuşunun olmaması. Hayırlı olsun yinede c3 e göre iyidir. Wlan iyi olmuş :D

karmatte

karmatte

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar.bir süredir foruma giremedim şimdi fıratım oldu.2 gündür kullanıyorum yorumlarımı belirteyim:

Artıları:
-wlan ile internet seçeneği, opera mini nin yüklü gelmesi ve oldukça hızlı internet.
-müzik tuşu ve mesaj tuşu ile oldukça rahat kullanım. pratik arayüz s40 lardan biraz daha farklı bana çok kullanışlı geldi
-özelleştirilebilir ana ekran. menüler dokunmatiğe uygun yazı boyutları ve kullanım kolaylığı.
-ses kalitesi iyi ve dışarı yüksek ses veriyor 5800 kadar olmasada tek höparlöre göre oldukça iyi
-3g desteği ile hızlı internet ve diğer olanaklar
-kasası sağlam arka kapak çelik olması mandalların kırılma vs sorunları önlüyor
-usb üzerinden sarj olması. usb kablosunun kısa olması( bir yere gidildiğinde kablo ile usb olan her yerde sarj bence güzel avantaj)
-mesaj ve sesli arama geldiğinde ışık efekti(tüm tuşlar ara ara yanıp sönüyor)
-mesajlarda sohbetler şeklinde gösterim seçeneği
-ogt (on the go) kablosu ile flashbellek vs usb portuna takıp media gibi kullanabilme telefonu.(flash belleğin içindeki bilgileri görür okur...)
-16 gb ta kadar microsd desteği
...

Eksiler:

-3g desteğinin olmasının yanısaıra görüntülü görüşmenin olmaması
-5mp kamera ama autofocus vs özeilikler olmaması dolayısıyla kalitenin tatmin edici olmaması
-860mah lık batarya yerine daha yüksek olsaymış daha uzun dayanırdı( ben çok mesajlaşan biriyim yaklaşık 1 buçuk 2 gün gidiyor)
...

Aklıma gelenler bunlar arkadaşlar her türlü konuda yardımcı olmaya çalışırım. bu arada kutu içeriğini merak eden arkadaşlar için söyleyim
-standart ince uçlu şarj cihazı
-batarya
-kısa usb kablosu (bazı arkadaşlar usb kablosu çıkmıyor diye şikayetçi bende çıktı)
-2gb microsd kafıza kartı
-kulaklık
-kullanım kılavuzu..

objektif yorumlar yapmaya çalıştım saygılar arkadaşlar...:bigstar:

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
X3 - 02 Yi Tercih Ederim.

muhammetgumus

muhammetgumus

Üye
c3-01 tipi güzel x302 müzik bakımında iyi ama bence c3-01 almayı düşünüyorum türkcellden

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sipariş vermeseydin ben ikiside değil derdim yani onlara 450 500 lira verecegine lg optimus me p350 derdim hata yapmışın bence ama yinede hayırlı olsun güle güle kullan

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sipariş vermeseydin ben ikiside değil derdim yani onlara 450 500 lira verecegine lg optimus me p350 derdim hata yapmışın bence ama yinede hayırlı olsun güle güle kullan

yine tamamen katılıyorum :D

muhammetgumus

muhammetgumus

Üye
bence c3-01

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt