Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone'daki işlem kaydı
Sponsorlu Bağlantılar
kaanka0
Üye
Konu Sahibi
Vodafone'daki işlem kaydı
Vodafone internet sitesinde atılan mesajlar aranan numaralar internetten veri transferi gibi bilgilere ulaşabildiğimiz zavazingodan Turkcell'de de var mı? çok acil lazım da varsa bilen birisi varsa nasıl bakıldığını anlatabilir mi?
S.c.k.N
Üye
Vodafone internet sitesinde atılan mesajlar aranan numaralar internetten veri transferi gibi bilgilere ulaşabildiğimiz zavazingodan Turkcell'de var. Online işlemlere girdiğinde Kullanım detaylararında ayrıntılı görebilirsin.
12352
Üye
vodafone daki eski mesajlarımı,aramalarımı görebilmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım edermisiniz ?
Vodafone internet sitesinde atılan mesajlar aranan numaralar internetten veri transferi gibi bilgilere ulaşabildiğimiz zavazingodan Turkcell'de de var mı? çok acil lazım da varsa bilen birisi varsa nasıl bakıldığını anlatabilir mi?
Vodafone internet sitesinde atılan mesajlar aranan numaralar internetten veri transferi gibi bilgilere nasıl ulaşabilirim ? arıyorum sitede ama bulamıyorum