İşte Yepyeni Nokia N9

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İşte Yepyeni Nokia N9

- Amoled Capacitive 16M Colors
- 480 x 854 pixels, 3.9 inches
- Gorilla glass display
- Anti-glare polariser
- Multi-touch input method
- Proximity sensor for auto turn-off
- Accelerometer sensor for UI auto-rotate
- MeeGo OS, v1.2 Harmattan işletim sistemi
- 1GHz Cortex A8 CPU, PowerVR SGX530 GPU, TI OMAP 3630 chipset ve 1 gb Ram
- 8 MP, 3264x2448 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, dual LED flash ve 720p@30fps HD video Kayıt
- A-GPS support; Ovi Maps
- MicroSIM card girişi
- SNS integration
- Active noise cancellation with dedicated mic
- Digital compass
- TV-out (720p video) via HDMI and composite
- NFC support
- Dolby Digital Plus via HDMI
- MP3/WAV/eAAC+/WMA/FLAC player
- MP4/H.264/H.263/WMV player
- Document editor (Word, Excel, PowerPoint), PDF viewer
- Video/photo editor
- Voice memo/command/dial
- Predictive text input (Swype)
- 16/64 gb dahili Hafıza Seçenekleri
- Standard battery, Li-Ion 1450 mAh (BV-5JW)

----- Tasarımıyla göz dolduran Nokia'nın son bombası Black, Cian, Magenta renk seçenekleriyle piyasaya çıkacak. Angry Birds Magic (NFC), Galaxy on Fire 2, Real Golf 2011 oyunları indirilebilir olarak kullanıcalara sunulacaktır.

Uruloki

Uruloki

Üye
batman keşke tanıtılmadan koymayaydın çünkü özellikleri değişik olabilir sonra bu cihaz bile olmayabilir bence şimdilik heyecan yapmayın yarın saat 12 ye kadar herşey belli olacak yalnız tasarımı güzel nokia u konsepti ve chuck norris imzalıdır

.:ÇAĞLAR:.

Üye
1 yıldır cıkaramadılar şu telefonu , çevremde nokia kullanan çok az kişi kaldı , çoğu kişide samsung var ar

Uruloki

Uruloki

Üye
özellikleri olarak şunları buldum batman eklersin konuya platformu omap3630 yani cpu arm cortex a8 ve gpu powersgx530 ben pek beğenmediö performans olarak fakat kullananlar var twitterda yazmışlar aşırı hızlı diye hatta arayüzü 120fps de çalışıyormuş işte linux sağ olsun ama kamerada güzel 720@30 fps video çekiyor ve sürekli odaklamalı bir şekilde N serisine yakışan bir özellik bakalım tam incelemeler çıksın ne olucak görürüz

anılbaran

anılbaran

Üye
daha önce n9 un haberi cıkmıstı bu forumda e7 ye benzeyen klavyeli birşeydi fakat bunu görünce şaşırdım neyse hadi bakalım inşallah hayal kırıklıgına uğratmaz

Uruloki

Uruloki

Üye
daha önce n9 un haberi cıkmıstı bu forumda e7 ye benzeyen klavyeli birşeydi fakat bunu görünce şaşırdım neyse hadi bakalım inşallah hayal kırıklıgına uğratmaz

o telefon dali sadece geliştiriciler için yapıldı biraz daha farklı özellikleri

fireman87

fireman87

Üye
Nokia devri kapanıyor diye düşünüyorum, MS ile anlaşsaydı bişeyler olurdu ama artık cok zor.. Son direnişleri malesefki..

Uruloki

Uruloki

Üye
feshedilmedi merak etme 5 senelik anlaşmaları var

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
özellikleri olarak şunları buldum batman eklersin konuya platformu omap3630 yani cpu arm cortex a8 ve gpu powersgx530 ben pek beğenmediö performans olarak fakat kullananlar var twitterda yazmışlar aşırı hızlı diye hatta arayüzü 120fps de çalışıyormuş işte linux sağ olsun ama kamerada güzel 720@30 fps video çekiyor ve sürekli odaklamalı bir şekilde N serisine yakışan bir özellik bakalım tam incelemeler çıksın ne olucak görürüz
tamamdır Uruloki Özelliklerini ekledim. Valla cihaz süper, Linux farkını da ortaya koyacaktır. Sürekli odaklamalı video çekmesi bir telefon için çok iyi olmuş, 120fpsde çalışması da etkileyici.

----------Eklendi @ 13:41:17 ---------- Yazıldı @ 13:40:14 ----------

O telefonun da yeni görüntüleri var ve N950 olarak piyasaya sürülecek gsmarenadan yanlış okumadıysam.

Barbo2

Barbo2

Üye
tek kelimeyle güzel tel nokıa aramıza döndü

Uruloki

Uruloki

Üye
yok yok N950 çıkmayacak o geliştiriciler için

Barbo2

Barbo2

Üye
Qt sayesinde program zahmetıde yok html5 desteklı browseri var dobly digıtal uyumlu video oynatıcısı var saymakla bitmez bir ton yenilik var bu arada video codeklerinin tümünü oynatıyor yeni bilgi bu ıphone htc samsung kara kara düşünsün artık

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
gerçekten güzel olmuş nokia kaybettiği kanı bu telefonla toplayabilir diye düşünüyorum arka kısım bana s.e vivazı anımsattı 1Ghz frekans hızı ve 1Gb ram şuan nokia nın en iyi telefonu olarak gösterilen n8e göre çok iyi dolby digital kullanılması etkileyici kamera ve video çekimine diyecek laf yok zaten nokia bu özellikleri diğer eşdeğer özellikli telefonlara göre çok az daha ucuza satarsa %12-13 lük satış artışı göstereceğini düşünüyorum .

Üye
cihazın çok eksikleri var hayal kırıklıgına ugrattı beni
-Telefonun arka tasarımı bence kötü olmuş.
-Telefonun yine pili çıkmıyor..
-Galiba flash desteği yok onun yerine htlm5 var
-Usb otg özelliğinide göremedim.
-Bluetooth 3.0 yapılabilirdi..
-Kamera tuşu koyulabilirdi.(Benim gibi alışmış olanlar eminim arayacaklardır o tuşu :))
-Hdmı çıkışıda yok sanırsam
-radyoda yok

pRime.

pRime.

Üye
cihazın çok eksikleri var hayal kırıklıgına ugrattı beni
-Telefonun arka tasarımı bence kötü olmuş.
-Telefonun yine pili çıkmıyor..
-Galiba flash desteği yok onun yerine htlm5 var
-Usb otg özelliğinide göremedim.
-Bluetooth 3.0 yapılabilirdi..
-Kamera tuşu koyulabilirdi.(Benim gibi alışmış olanlar eminim arayacaklardır o tuşu :))
-Hdmı çıkışıda yok sanırsam
-radyoda yok

Radyo var
Hdmi var
Usb otg var
Şu ana kadarki en iyi web tarayıcısı var flash desteğiyle
N8deki bluetooth 3.0'ın 2.1den farkı yok, o yüzden değişen bişey olmazdı.

buket2

buket2

Üye
renkler çok güzelmiş... ama sanki tasarımında rahatsız edici bir şey var...çözemedim:hmmm

cozturk

cozturk

Üye
Bence gayet güzel bir telefon olmuş...Xenon'u bırakıp led düşünmeleri mantıklı..İşlemci hakkındada kimse artık Nokia kabak çekirdeği üretiyo diyemez...Şu özellikler'in aynısı olursa telefonu almayı düşünürüm + ları olursa garanti alırım diye düşünüyorum....
Ayrıca Çağlar sana birşey söylemek istiyorum...Özellikleri nerenden okudun abi ???

pRime.

pRime.

Üye

www.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=PWDuthCxwkw
şu videoları izleyin ve hız neymiş, akıcılık neymiş görün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...