i9000 v i9003 fark nasıl anlaşılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
i9000 v i9003 fark nasıl anlaşılır?
Benim bi hocamda galaxy s var ama hangisi olduğunu bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?

berkcombil

Üye
Hocana sorarak öğrenebilirsin:ehe

sh0ck

sh0ck

Üye
ayarlar, telefon hakkinda, telefon kimligi

en ustte goruceksin.. ;)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
nexpow

nexpow

Üye
eger bilmiyosa :)

berkcombil

Üye
:ehe eğer bilmiyorsa?
Eğer bilmeden telefon alıyorsa ona 3310 bile fazla:bann:Hiç aksiyona gerek yok ki telefonunu açarken telefonun model numarası yazar.Eğer GT-I9000 yazısını görürse bildiğimiz Galaxy S'tir,GT-I9003 yazısını görürse Galaxy SL'dir.Bu kadar yani:kop:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
eğer bilmeden telefon alıyorsa ona 3310 bile fazla:bann:hiç aksiyona gerek yok ki telefonunu açarken telefonun model numarası yazar.eğer gt-ı9000 yazısını görürse bildiğimiz galaxy s'tir,gt-ı9003 yazısını görürse galaxy sl'dir.bu kadar yani:kop:

okaaay

yuja

Üye
ekrana dokun anlarsın cünkü galaxy i9000 amelod digeri lcd

OğuzcanAbi

Üye
dışardan başka türlü anlaşılmıyormu :ehe

----------Eklendi @ 23:10:53 ---------- Yazıldı @ 23:10:38 ----------

evet anlaşılmıyor

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi
.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
hocan telefonla konusurken başı agırıyorsa bilki galaxy sl dir , çünküü galaxy sl in sar oranı cok yüksek

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
:(
baya fark varmış aralarında

utramega

Üye
kardeşim bi kere i9003 kullanım kılavuzunda sar degeri 0.30 olarak yazıyor ikincisi dokunmatiğinde pek bir fark yok hatta aynı üçüncüsü ise galaxy s i9000 super amoled ekranı mavimsi bir haza kattığı için siyah ve koyu renleri daha güzel gözüküyor i9003 ekranı canlı renkleri daha göze çarpıtıyor bu nedenle bana göre i9003 i9000 hem makyajlanmış hemde kırpılmış hali ayrıca kullanılan ram 478 gözükmeyenle birlikte 650 civarı bişey i900 daha önce çıktığı için 512 görünmeyen diye geçiyor aslında 369 gibi bir şey i9000den bana göre tek kötü yanı samsungun mükemmel hummingbrd çipi yerine başka bir firma çipi kullanılmış bide birinin cpusu x540 ötekininki x530 tek bariz fark:yuru

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
samsung galaxy s in fabrika sürümü 2.1 sl in ise 2.2 ve ekran farkı var ve arka kapağı değişik

Şehriyar

Şehriyar

Üye
disardan bakinca baya belli oluyo i9000 in kenarlari daha oval duruyo i9003 un de ekrani daha buyuk ben ekran filmi almistim i9000 icinmis kucuk gelmisti telefona

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
tamam uzatmayın. Konuyu neden hortlattınız ki:ehe

öğrendik işte :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ben gördüm gırdım valla tarıhe bakmadım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt