Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye
Olmaz mıııı :D O 8'in içinde olan bir arkadaş diyor ki; Pınar ben o kızı iyi tanıyorum, kafayı seninkine takmışsa yapmayacağı pislik yok. Mesela o kızla ben buluştum geçen. İşte dertleşme ayağına. Kız benim yanımda sevgilime mesaj atıyor. O da bana mesaj attı dedi kız bana mesaj attı ne diyeyim :ehe Tamamen organizeyiz yani :D Ama az kaldı.

tamam o zaman o'dur indirin :)

minoo

minoo

Üye
Düşünsene yanında konuştuğun erkek, kız arkadaşına mesaj atıyo ama sana söylemiyo. Kız arkadaşın da diyor ki bana mesaj attı şmdi, ne yapayım? O an onu vallahi öldürmemek için zor tuttum kendimi ya :D Bana diyo ki ''iyi ki o kız benle ilgli bşey deyince kızı dövmüyosun'' :ehe

greenmile

greenmile

Üye
Düşünsene yanında konuştuğun erkek, kız arkadaşına mesaj atıyo ama sana söylemiyo. Kız arkadaşın da diyor ki bana mesaj attı şmdi, ne yapayım? O an onu vallahi öldürmemek için zor tuttum kendimi ya :D Bana diyo ki ''iyi ki o kız benle ilgli bşey deyince kızı dövmüyosun'' :ehe

öyle bi şey olsa öldürürm bayram mesajı bile olsa sen ne diyon ya kesin o dur artık şüphem kalmadı:D

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
öyle bi şey olsa öldürürm bayram mesajı bile olsa sen ne diyon ya kesin o dur artık şüphem kalmadı:D

Düşün benim durumumu şimdi :D En çok ben istiyorum olayın ortaya çıkmasını :eller: Ama bu işin sonunda isimsiz mesajları kardeşime yazan eleman bu kız değilse bile ben o kızı her türlü dövecem.

greenmile

greenmile

Üye
hahaha :D doğru ama geçerli bi sebebin var tam dayalık yani inşallah bu çıkarda toptan aradan çıkarmış olursun

minoo

minoo

Üye
hahaha :D doğru ama geçerli bi sebebin var tam dayalık yani inşallah bu çıkarda toptan aradan çıkarmış olursun

Off en çok istediğim bu :eller: Kimden dayak yiyeceğini kendisi seçsin :D 8 kişinin 8'i de diyor ki ben kimseye bırakmam, ben kimseye bırakmam. Benden önce döveni ben döverim diyolar :ehe

greenmile

greenmile

Üye

Off en çok istediğim bu :eller: Kimden dayak yiyeceğini kendisi seçsin :D 8 kişinin 8'i de diyor ki ben kimseye bırakmam, ben kimseye bırakmam. Benden önce döveni ben döverim diyolar :ehe

bence sen döv çünkü erkeklerin kız dövmeleri hoş olmaz :)

minoo

minoo

Üye
Ben de öyle diyorum zaten. Bırakın diyorum bana. Kızsa siz dokunmayın falan. Ama öyle bir hale geldi ki artık Murat, bizimkiler de haklı. Saçma sapan şeyler söylüyor. Tehlikeli şeyler. Anlatabildim mi? :hmmm Neresinden uyduruyorsa artık. E bizimkiler de diyor ki bu saatten sonra bunları yapan kız erkek kim olursa olsun tanımam ben hiç farketmez :hmmm

greenmile

greenmile

Üye
valla ne diyeceğimi şaşırdım :) en yakın zamanda bu olayı çözüme kavuşturduğuna dair haberler duymak istiyorum senden :)

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
İnşallah canım benim ya. Aklımdan çıkmıyor inan bu olay :hmmm

greenmile

greenmile

Üye
:) tabiki de kolay bişey değil ki sen bi de hiç bişey yok gibi yüzüme bakabiliyor diyorsun.Eğer oysa cidden insan demeye utanılacak bir varlık.Ama sizinde öyle bir plan yapmanız gerekir ki artık kıvıracak bi tarafı kalmasın.Bu arada kızın adı ne?

minoo

minoo

Üye
Kızın adı Simge. Zaten bi plan var gündemde. İşte bu akşam onu konuşacağız bizimkilerle. Köşeye sıkıştıracak tarzdan. Bakalım neler olcak.

Necmati

Necmati

Üye
Merhaba

minoo

minoo

Üye
:op:

greenmile

greenmile

Üye
Kızın adı Simge. Zaten bi plan var gündemde. İşte bu akşam onu konuşacağız bizimkilerle. Köşeye sıkıştıracak tarzdan. Bakalım neler olcak.

bakalım neler olacak :)

minoo

minoo

Üye
Kim var buralarda? :islik

Necmati

Necmati

Üye
Me .

minoo

minoo

Üye