dorian cep kitap uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cetger

Üye
    Konu Sahibi
dorian cep kitap uygulaması
Dorian yüklü telefonda fakat "ş" benzeri Türkçe karakterleri okumuyor farklı abuk ve subuk şekiller çıkıyor
ben nasıl telefonda kitap okurum şöyle hem güzel arşiv olsun hem tam ekran olsun hem Türkçe karakterler olsun
çok mu şey istiyorum ? :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Dorian dediğin ebook uygulaması mı ben hiç cepten kitap falan okumadığım için bilmiyorum formatı nedir, eskiden ebook formatı pdf idi zamanla gelişmiştir elbette.

exalted55

exalted55

Üye
Arkadaşım bende e-kitap hastasıyım ve tavziyem ZX reader dır her karakteri destekler hiçbir problem yaşamazsın ve bedava bir programdır.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
Arkadaşım bende e-kitap hastasıyım ve tavziyem ZX reader dır her karakteri destekler hiçbir problem yaşamazsın ve bedava bir programdır.

dostum programı indirdim çok güzel gibi ama buna uygun ebook formatı hangisi.nerden indirebilirizi?

aydnzara

Üye
nerden indirdiniz arkadaşlar bende indirsem baktım bulamadım

moondial

Üye
pdf okuyanı var mı?

moondial

Üye
kitap okuma anlamında yani. Kendi içindeki rezalet

Cetger

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar pdf lere baktımda kitap okumak için değil
dorian görünüm itibari ile çok güzel .ebub uzantı kitap kolay bulunuyordu tam ekran olması filan iyi ama Türkçe karakter sorunu var
yardım bekliyorum zx reader indirip bakayım olumlu çıkarsa yazarım

emirpol

Üye
epub formatı format olarak e-kitap okuyucuların ekranına en iyi uyan format. ben reeder e-kitap okuyucu sahibiyim pdf dosyalarımda var fakat maksat kitap okumaksa yine epub derim.:oke:

exalted55

exalted55

Üye
arkadaşlar bütün kitaplarınızı utf8 txt uapın ve zx reader şa harika bir şekilde okuyun. Hatta arka planı siyah yazı rengini de sarı yapın daha az elektrik kullanıp şarjı da yemesin. Boşverin ebub u pdf yi. En basit en iyidir.

Cetger

Üye
    Konu Sahibi
ebub gerçekten güzel kardeşim ama Türkçe karakter sorunu zx reader linkini atabilirmisin
zahmet olmaz ise maxi ^3 symbian için olanı

exalted55

exalted55

Üye
ebub gerçekten güzel kardeşim ama Türkçe karakter sorunu zx reader linkini atabilirmisin
zahmet olmaz ise maxi ^3 symbian için olanı

Ne demek tabiki olmaz.

Direk indirip kurabilirsin. Sizin programın bundan artısı ne onu da bilmiyorum. Kitapkurdu olarak onu da belirtirseniz belki bende ona geçmeyi düşünürüm.
Saygılar.

Cetger

Üye
    Konu Sahibi
126 tane kitap var elimde içindede çok sevdiğim kitaplar var dokunmatiği gerçekten çok hoş tamamiyle kontrol sende kalıyor kitapın bir bölümünün son satırı ucundan gözükür diğer sayfaya geçince ortalıyorlar renk ayarı var etiket özelliği var denerseniz hoşunuza gideceğinden eminim biraz arşivi artırmam gerekiyor torrent bakıyorum bulursam biraz arşiv yapar daha güzel sonuç alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt