LG OptimusBlack

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
LG OptimusBlack
Arkadaşlar Optimus Black'in vatan bilgisayarda yapılmış bir incelemesini buldum... Sizlerlede paylaşmak istedim umarım faydalı olur.. ;)

[video=youtube;OtH_x5DlMBE]http://www.youtube.com/watch?v=OtH_x5DlMBE&feature=player_embedded[/video]

Arkadaşlar @nonamex Adlı arkadaşımızın yardımlarıylada sizlere fotoğraflardan bir demet sunuyorum... saygılar ... teşekkürler nonamex

Arka Kamera

(Flashlı)

Ön Kamera

Ocean258

Ocean258

Üye
bende baktım geçen satürnde gercekten cok guzel telefon yapmışlar.. tasarım olarakta ağırlık,kalınlık, olarakta mukemmel ayarlanmıs bı telefon. vıdeo bahsettıgı gıbı nova display olayıda çok ilginç.. fiyatıda 999 pıyasadakilerin coğundan uygun.. smartphone almak isteyenlere tavsiye edilebilecek bı makına bence.. her fırsattada dıle getırıyorum zaten.. paylasımn ıcınde tesekkurler..

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
şu anda topkapı vatanda 880 tl civarında almak isteyenlerin bilgisine.. optimus 2x 1.250 tl civarında doğubankta.
samsung galaxy s2 1.450 tl

buket2

buket2

Üye
video paylaşımı için teşekkürler... gayet açık ve net bir şekilde ekran parlaklığı, telefonun hızı görünüyor. çok kalın ve ağır olmaması sayesinde ele tam oturuyor ve kullanım rahatlığı sağlıyor.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Ocean258

Ocean258

Üye
optimus black 999 lıradan cıkmadımı satısa nasıl 880 oldu hemen ?

buket2

buket2

Üye
sanırım o direkt teknomarketlerdeki fiyatı değil, sanal alışveriş sitelerinin fiyatı... hepsinde miktar az da olsa farklılık gösteriyor sadece optimus black'e özel değil.taksit olanakları, indirimler her yerde farklı farklı. yoksa çıkış fiyatı dediğin gibi 990 tl civarında.

fireman87

fireman87

Üye
Adamlar iyi telefon yapmış, gerek tasarım gerek özellik olarak.. Tasarım olarak kalın ve ağır değil ele geliyo ve zarif duruyo.. İşletim sistemi android 2.2 froyo olmasıda çok iyi.. Ekranın parlakllığı olsun, dokunmatiğinin hızı olsun gerçekten beğendim.. Nova display özelliği gözle görülebilicek kadar belirgin.. Bakalım aldım alıcam gibi bişey en iyi telefon listemse başı çekiyor..Ön kamerasının 2mp olmasıda 3g görüşmeyi dahada güzellştiriyo.. Uygulama ve oyunlarıda google marketten indiriyoduk sanırım.. Alıpta bi inceleyelim bakalım..

technoblue

technoblue

Üye
evet arkadaşım smartphone oyun ve uygulamalar google market sayesinde ücretsiz indirilebiliyor.

mmmm5

Üye
arkadaşlar ben vatan bilgisayrdan aldım. telefon gayet güzel ve kaliteli. dokunmatik hassasiyeti oldukça iyi. 1gz hızında çok hızlı. kamerası 5mp ama oldukça net fotoğraflar çekiyor. video kalitesi zaten hd almanızı öneririm.

ladyatalante

Üye
bende bugün vatandan aldım çok güzel bir cihaz

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Hayırlı olsun gule gule kullanın

• Beğen
Tepkiler: ladyatalante

prohisterya

Üye
1 hafta önce aldım. Bence tek eksiği şarjının çabuk bitmesi.
Onun haricinde ekranının kalitesi gayet iyi (Nova teknolojisi kullanmasından ileri geliyormuş).
3G kamerasının 2 MP olması gayet iyi. Görüşme yaptığım kişiler görüntünün gayet iyi olduğunu söylüyorlar.
Telefon çok ince ve hafif. Gömleğimin cebine koyuyorum hissetmiyorum bile :)
Bunlar ilk aklıma gelenler...
Android uygulamaları bol olduğu için uygulama sıkıntısı çekmezsiniz. (Ama ben telefonu aldıktan sonra Android programlama kitabı siparişide verdim.)

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Vatan Computer'in gazete ile beraber gelen broşüründe gördüm. 999 TL fiyatla satılması o özellikteki bir smartphone için hakkaten ilginç. Emektar telefonumun yerine daha güncel bir model almanın zamanı gelmiş sanırım.:bye2:

fireman87

fireman87

Üye
Vatan Computer'in gazete ile beraber gelen broşüründe gördüm. 999 TL fiyatla satılması o özellikteki bir smartphone için hakkaten ilginç. Emektar telefonumun yerine daha güncel bir model almanın zamanı gelmiş sanırım.:bye2:

Bende iphone 3gs kullanıyorum, değiştiricem simdi zaten o yüzden benimde hedefimde optimus black var.. android 2.2 froyo olması oldukca iyi ki bu zamanda bazı tabletlerde o işletim sistemini kullanıyorlar :ehe fiyatının avantajıda var tabi.. Ön kamerasıda 2mp görüntülü görüşmelerde işime yarayacak.. Nova display özelliğide oldukça iyi ekranının parlaklığı dış mekanda %70 gibi bi resme vesaire bakmak istediğimde telefonun üst tarafını siper etmek zorunda kalmam :naughty: su an en iyi smartphone'lar arasında yer alıyor oldukça kaliteli bence..

buket2

buket2

Üye
optimus black'ın fiyatı düşmüş. su an tekno marketler başta olmak üzere sanal alışveriş sayfalarında fiyatlar değişiyor. iyice araştırmak lazım. bir yerde 820 tl olarak görmüştüm...ayrıca bir alışveriş sitesinde en çok satanlar listesine girmiş bile...bilginize :)

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
optimus black'ın fiyatı düşmüş. su an tekno marketler başta olmak üzere sanal alışveriş sayfalarında fiyatlar değişiyor. iyice araştırmak lazım. bir yerde 820 tl olarak görmüştüm...ayrıca bir alışveriş sitesinde en çok satanlar listesine girmiş bile...bilginize :)

telefonun özellikleri çok iyi sadece şarj o kadar dayanıklı değil lanse edildiği gibi değil yani. Onun haricinde hemen hemen tüm özellikleri ile tatmin ediyor şu an buraya lg black ile yazıyorum. .internet keza keyifli

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Bende iphone 3gs kullanıyorum, değiştiricem simdi zaten o yüzden benimde hedefimde optimus black var.. android 2.2 froyo olması oldukca iyi ki bu zamanda bazı tabletlerde o işletim sistemini kullanıyorlar :ehe fiyatının avantajıda var tabi.. Ön kamerasıda 2mp görüntülü görüşmelerde işime yarayacak.. Nova display özelliğide oldukça iyi ekranının parlaklığı dış mekanda %70 gibi bi resme vesaire bakmak istediğimde telefonun üst tarafını siper etmek zorunda kalmam :naughty: su an en iyi smartphone'lar arasında yer alıyor oldukça kaliteli bence..

Nova Display dediğiniz o yansımamazlık özelliği çok iyiymiş ya.:oke:

Smartphone denilince insan akıllı telefon bekliyor haliyle; hızıyla, tasarımıyla ve özellikleriyle kullanıcıyı yormaması lazım.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
evet bir tek bu özellik optimus black' te var.. nova display çok ilginç bir tasarım harikası... aslına bakarsanda süper bir icat bence :)

buket2

buket2

Üye
nova display gerçekten çok akıllıca bir icat :)))) bu arada şarj sıkıntısı ile ilgili başka bir başlık altındada yazdım. mutlaka onun bir püf noktası vardır arkadaşlar. iyice okudunuz mu kullanıcı el kitabını? çünkü adamlar öyle bir şey olsa %50 enerji tasarrufu iddiasıyla piyasaya sürmezler...

Ocean258

Ocean258

Üye
nova display sadece guneste parlama yapmaması ıcın mı yuklendı telefona? telefonun ekranına kattıgı ayrı bı ozellık yokmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt