LG OptimusBlack

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mobilegeek

mobilegeek

Üye
Ek olarak: Nova Display smartphone'un şarjını nasıl etkiliyor?:bilmm

paganini58

paganini58

Üye
Ek olarak: Nova Display smartphone'un şarjını nasıl etkiliyor?:bilmm

sensörünü auto yapmayıpta en parlağa alırsan 1 gün bile gitmez sarjın el feneri gibi özelliklede beyaz renklerde çok göz alıcı oluyor ama auto yapıp telefonun kendisinin ayarlamasına izin verirsen daha avantajlı oluyorsun ama ne yaparsan yap çok sık kullanıyor isen 1 gece bir gündüz toplamda 24 saat diyelim sürekli açıktutuyorum sonra sarja takıyorum...

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Auto olarak Nova Display özelliği işlev gösteriyor değil mi?

buket2

buket2

Üye
nova display özelliği gerçekten kusursuz... güneş altında çok net görünüyor ekran...

aygün85

Üye
Auto olarak Nova Display özelliği işlev gösteriyor değil mi?

gösteriyor diye biliyorum ben... bu telefonu kullananlar, genel olarak memnunmusunuz? değiştirmeyi düşünüyorum telefonumu...nova display ve android 2.2 olmasından dolayı optimus black'i beğendim fakat sizlerede soruyim.. tavsiye edermisiniz?

ismailcan0

Üye
Geçen gün teknomarkette inceledim şık bir telefon.

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Nova Display auto olarak işlev gösteriyorsa şarjı nasıl etkiliyor peki; kafam karıştı şimdi. :hmmm

paganini58

paganini58

Üye
Nova Display auto olarak işlev gösteriyorsa şarjı nasıl etkiliyor peki; kafam karıştı şimdi. :hmmm

seçeneklerden istersen devre dışı bırakabiliyorsun ekran gözüne hoş görünsün diye seçenekleren auto modu kapatıp elle ayarla en yüksek parlaklıkta kullanılır ise telefonun şarjı ortalama sabah sekizden öğlenden sonra 3-4 e kadar ancak gider fakat!!!! auto modda kendisi hassar ayar yapıyor sensörleri sayesinde o zaman iş değişiyor samoledlerdeki gibi fazla güç tüketmiyor bu da sana ekstradan enerji tasarrufu sağlıyor. diyebilirsinki ne kadar gerçekçi olursak diğer Smart Phone'lar ne kadar gidiyor ise bu cihazın şarjıda o kadar gidiyor.

Özetle şarj yeterli...:evet:

Masha

Masha

Üye
Arkadaşlar bende bir Optimus Black almak istiyorum ama kafam karışık bazı yerlerde iyi diyorlar kalite tasarım falan android 2.2 froyo bazı yerlerde sarz konusunu ve sesini falan kötülüyorlar sesi çok önemli değil ben fazla sesi sevmiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

fireman87

fireman87

Üye
Neyine işletim sisteminemi kötü diyolar ? Android 2.2 froyo işte uygulama ve oyun bolluğu yaşarsın.Nova display özelliği zaten dış mekanda daha çok işe yarıyor..512 mb rarmi var o yüzden hız sorunu yaşamazsın.. Ekranı oldukça kaliteli zaten diyicek baska bişey yok, fiyatıda 999 liraydı en son..

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sonunda buldum.. optimus black kutu içerisindeki parçalarıyla güzel bir anlatım gerçekleştirmişler bende sizlerle paylaşıyorum buyrun..

[video=youtube;1wjmb94XMx4]http://www.youtube.com/watch?v=1wjmb94XMx4[/video]

fireman87

fireman87

Üye
Daha yakından incelemiş oldum simdi, anlatan arkadas cok iyi anlatmış özellliklerini.. Bakalım bizde canlı bi incelemeye gidelim o zaman tam olarak anlayabiliriz :oke:

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoblue

technoblue

Üye
sesi nası kötüymüş ben anlayabilmiş değilim. bana göre karalama kampanyası bunlar. millet samsung, nokia vs. fanatiği olmuş. kendilerine rakkip olanı direk karalıyorlar. oysaki burasının forum olduğunu ve forumun amacının insanların birbirine yardımcı olması olduğunu sanırım unutuyorlar. he bir de şu var zevkler ve renkler tartışılmaz o ayrı bişey ama adamlar yapmışsa hakkını vermek lazım. ben şahsen gittim satürn'de test ettim optimus black'i. tasarımı çok şık, kullanılan malzeme kalitesi sağlam görünüyor. hızı gayet yeterli. hatta müzik dinlemeyi seven biri olduğum için ses olayına özellikle baktım ve gayet tatmin edici buldum. adamlar nova display ekran teknolojisi kullanmışlar. ortam aydınlığına göre parlaklığı otomatik olarak ayarlıyor bu sayede de şarj olayında tasarruf sağlıyormuş. şarj olayını kötüleyenlere sor bakalım kendi telefonlarının şarjı ne kadar gidiyormuş. rakiplerinden hiç bir eksiği yok üstüne birde fiyatı çok daha ucuz, bu özellikleri taşıyıp bu derece ucuz olan piyasadaki en iyi smartphone adayı. uzun lafın kısası madem istiyorsun ama kafanda soru işaretleri var gidip bi teknomarkette dene. kendin de bir gözlemle öyle karar ver.

Masha

Masha

Üye
gayet güzel anlatılmış beğendim optimus black G- 700 Nıt ten bahsettı parlaklık mı oluyor bu yanı Nova Display ekran ?

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
gayet güzel anlatılmış beğendim optimus black G- 700 Nıt ten bahsettı parlaklık mı oluyor bu yanı Nova Display ekran ?
evet 700 nit ekran parlaklığı oluyor..

----------Eklendi @ 22:09:54 ---------- Yazıldı @ 22:04:25 ----------

Arkadaşlar bende bir Optimus Black almak istiyorum ama kafam karışık bazı yerlerde iyi diyorlar kalite tasarım falan android 2.2 froyo bazı yerlerde sarz konusunu ve sesini falan kötülüyorlar sesi çok önemli değil ben fazla sesi sevmiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

sesi kötü değil dolby mobile seçeneği var ve ses kalitesi gayet iyi kulaklıkla dinlersen.. yok tlf üzerinden dinlemek istiyorsan ses çıkışı zayıf kalıyor ancak sessiz bir ortamda tatmin ediyor..
şarjı ilk aldığım haftalarda 1 günü zor buluyordu şu anda 1 günü rahat deviriyor batarya yavaş yavaş performans vermeye başlıyor

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar resim ekledim nonamex üye arkadaşımızdan. bilginize sunarım... @gunesınoglu şuan şarjı ne kadar gidiyor bilgi verirmisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt