Samsung galaxy mini rehber e bişeyler oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

kaan67800

kaan67800

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy mini rehber e bişeyler oldu.
Merhaba arkadaşlar.

Başlıktaki gibi galaxy mini telefon aldım ve rehberime bir sürü numara yükledim (bazılarını hafıza kartına bazılarını telefona. Bi ara rehbere girdim sonra rehberde çok az kişi gösteriyor ama numarayı kendim yazdığımda kayıtlı buluyor. :hmmm

Örneğin: Rehberde kaan yok ama kaan numarasını tuşlarda yazdığımda kaan diye çıkıyor yani kayıtlı ama rehberde gözükmüyor.

Lütfen yardım edin...

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Rehber görünümüyle alakalı olabilir rehber görünümünü tümü yap yani sim kartında kayıtlı olanlarda telefonda kayıtlı olanlarda gözüksün.

kaan67800

kaan67800

Üye
    Konu Sahibi
Nerden yapıyoruz?

onurgunay35

onurgunay35

Üye
galaxy miniyi bilmiyorum ama tahminen rehber-diğer-ayarlar-kullanılan bellek-kişileri göster-hepsi böyle olması lazım

kaan67800

kaan67800

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bir şey bulamadım ne yazık ki fakat bir şey farkettim önceden aradığım bir kişinin üstüne tıklıyorum sonra telefonun sol tuşunu tıklıyorum sonra gönder diye bir seçenek var ona tıklıyorum orada da rehber war ona tıklayınca bütün numaralar gözüküyor ama normal rehberden gözükmüyor :S :S :ah:ah:ah:ah:ah:ah

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bilmiyorum dostum galaxy mini kullanmadım daha önce

ugur_1453

Üye
Öyle bir şey bulamadım ne yazık ki fakat bir şey farkettim önceden aradığım bir kişinin üstüne tıklıyorum sonra telefonun sol tuşunu tıklıyorum sonra gönder diye bir seçenek var ona tıklıyorum orada da rehber war ona tıklayınca bütün numaralar gözüküyor ama normal rehberden gözükmüyor :S :S :ah:ah:ah:ah:ah:ah

dostum ben mini kulklanıoyorum ılkk aldıgımda bende aynı problemı yasamıstım bıraz kurcalayınca ogrendım ama sen yınede fazla kurcalama
dıye soylım rehberdeyken sol tusa bas bır menu gelecek ıce aktar
dısa aktar secenegıne gır numaraları tele aktar man yeterli ben oyle yaptım sorunsuz kullanıyorum

kaan67800

kaan67800

Üye
    Konu Sahibi
dostum ben mini kulklanıoyorum ılkk aldıgımda bende aynı problemı yasamıstım bıraz kurcalayınca ogrendım ama sen yınede fazla kurcalama
dısa aktar secenegıne gır numaraları tele aktar man yeterli ben oyle yaptım sorunsuz kullanıyorum

Cevabınız için teşekkür ederim ama tele aktar diye bir seçenek yok. SD kartından al , SD karta aktar , SIM kartından al , Sim karta aktar ve Kartviziti gönder seçenekleri mevcut.
Hangisini seçmeliyim?

ugur_1453

Üye
ben sım karttan al dedım butun numaraları tele yukledım ama ıstersen hıc tele yukleme yapma
[rehber uzerındeyken sol tusa bas gelen menuden dıger secenegıne gel ekran ayarlarından goruntulenecek kısılerı sec bolumunden sım kısmını ac tüm kısıler4ı onayla tamam dıyerenk cık]
sımdekı kısıler rehberınde gorunur :ehe bende sımdı kurcaladım da gordum:ehe

ekara1905

Üye
dostum çok işe yaradı

navti

navti

Üye
gerçek çözüm rehber/menü tuşu/diğer/ekran ayarları/sım/Tüm kişiler yazısına tik koy.

Üst Alt