Samsung galaxy s 2 skandal

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s 2 skandal
Samsung galaxy s 2 türkiyeye gelen 1.2 ve amerikan versiyonuda varmış bugün gördüm ekranı daha büyük 1.4 gzh işlemcisi var 4g ve süper bir telefon galaxy s 2 onun yanında fısssss android kulanılıyor ikisindede ama amerikan versyonu çok farklıı süper bir telefon

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
yav kardeş, öyle bir başlık açıyorsun ki, sanki bu telefon gelmiş de çalışmamış, hemen kırılıp dökülmüş vs.
bu 4.3" bile bana çok büyük gelirken belli sen daha büyük ekranlı olanı istiyorsun. ha 1.2 ghz işlemci yerine 1.4 işlemci olması öyle çok da büyütülecek bi mevzu değil. 1.2 hız zaten fazlasıyla yeterli bir seviyedir diye düşünüyorum.

ezcümle "skandal" başlığını çok abartılı ve gereksiz buldum kardeş. ama fiyatından müşteki olsaydın anlarım seni.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu ne şimdi?

OğuzcanAbi

Üye
resim koysana kardeş :hmmm

ultrayer6

ultrayer6

Üye
kaynak??
-mış larla olmuyo öyle...

AYNA

AYNA

Üye
bu nasıl bir başlık böyle ya:ehe
senin gördüğün telefon samsung infuse 4g olmasın? amerika için yapılan..
4.3 ekran zaten büyük daha büyüğü kötü olur bence 1.4de zaten çok şarj yer 1.2 yeterince hızlı zaten..

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
enaa_881

enaa_881

Üye
evet bahsettiği telefon büyük bi ihtimalle infuse ekranı 4.5 biraz büyük görünüyo ki s2 zaten yeterince hızlı 1.4 çok farketmez bence

belferkay

Üye
4.3-4.5 den büyük istiyorsanız siz cep telefonu değil tablet pc istiyorsunuz demektir. Ne isteediğinizi bilin :)
Cebe sığmayan telefona cep telefonu denir mi ya :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu nasıl bir başlık böyle ya:ehe
senin gördüğün telefon samsung infuse 4g olmasın? amerika için yapılan..
4.3 ekran zaten büyük daha büyüğü kötü olur bence 1.4de zaten çok şarj yer 1.2 yeterince hızlı zaten..

telefon böyle savunulur. :oke:

• Beğen
Tepkiler: M.VASFİ ve AYNA

berkcombil

Üye
Yahu şaştım kaldım doğrusu.Anlaşılan pek çok kişi daha telefonda Dual Core kavramını anlayamamış.:bann:Dediğiniz telefon 4.5 inclik infuse 4G modeli ve ayrıca o tek çekirdekli 1.2 Ghz,Galaxy S2 ise çift çekirdekli 1.2 Ghz.Alın işte kaynak da burada:
Lütfen insanları yersiz yere telaşa vermeyin.Önce biraz daha araştıralım,sonra konumuz gerekliyse açalım.Telefon büyük diye kapılıp gitmeyelim.Herkes de çok iyi bilir ki boyut değil işlevi önemlidir:ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Yahu şaştım kaldım doğrusu.Anlaşılan pek çok kişi daha telefonda Dual Core kavramını anlayamamış.:bann:Dediğiniz telefon 4.5 inclik infuse 4G modeli ve ayrıca o tek çekirdekli 1.2 Ghz,Galaxy S2 ise çift çekirdekli 1.2 Ghz.Alın işte kaynak da burada:
Lütfen insanları yersiz yere telaşa vermeyin.Önce biraz daha araştıralım,sonra konumuz gerekliyse açalım.Telefon büyük diye kapılıp gitmeyelim.Herkes de çok iyi bilir ki boyut değil işlevi önemlidir:ehe

özellikle son cümlene katılıyorum :ehe

nexpow

nexpow

Üye
ne şimdi bu skandal nerde :) heycanlandırdın bizi :):d::d::d:

fahreneit

Üye
hızı yetmiyorsa 1.5 ghze arttır kardeşim:D büyük ekran daha az şarj ömrü demek unutma.

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
HYR 1.4 GZH Hummungbird İŞLEMCİ CİFT CEKİRDEK VE ARKA KAPAKTA ÇOK KALİTELİ MALZEME KULANIMIŞ ;)

berkcombil

Üye
Bir kaynak verirsen Super Olacak:yuru

raaa1303

Üye
Elimde samsung galax s 2 canlı canlı :d daha alalı 9 saat oldu. Böyle bir telefona böyle bi başlık ayıp gerçekten. Hiç bir yorumla hiç bir yazıyla bir telefon iyi yada kötü olmaz. Kullancaksın ondan sonra konuşacaksın. ıphone satıcısıyım. Ama htc tercih ettim. Beğenmedim ve 200 tl zararla ıade ettim. şimdi s2 aldım. Ilk başta navigasyon için baya sıkıntı çektim. çünkü sim kartı henüz açalmımıştı açılır açılmaz. En çok 3 saniyede uyduları da buluyor. 10 üzerinden 8 alır benden :d ki notum çok kıttır benim. Hiç bir telefon henüz. 10 alamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt