N97 Özellik ve Kullanım Hakkında Önemli Bilgi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZeynEpmin

ZeynEpmin

Üye
    Konu Sahibi
N97 Özellik ve Kullanım Hakkında Önemli Bilgi..
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır bu sitenin üyesiyim. Çok aktif olmasam da çok şeyden yararlandım. Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu konu ile ilgili en doğru ve en detaylı bilgiyi buradan bulacağıma inanıyorum.

Yeni bir telefon almak istiyorum. Ancak bir türlü karar veremedim. Ben N97 almak istiyorum. Yalnız benim için bir telefonda olmazsa olmazlarım var.

Çok fazla mesajlaşırım. Turkcell aylık 10000 sms yetmiyor bu yüzden 2 adet Turkcell hattım var iki tane 10000 sms paketim var. Bu telefon bu kadar fazla mesajlaşmayı kaldırabilir mi?

Mesajlaşmanın yanında günde ortalama 2 saat konuşurum (minimum 1 saat, maksimum 4 saat). Mesaleğim gereği de uzun süre şarja ihtiyacım olacak. Bu şekilde kullanımda ortalama şarj ne kadar gider?
Her gün uzun süreyle olmasa da wireless veya internet paketi ile günde yaklaşık toplam 1,5 saat internete bağlanırım.

Ve yine mesleğim gereği telefonumda büyük boyutlarda pdf ve word dosyalarını rahatlıkla açabilir miyim? (Örneğin 75 MB)

Telefonda bu şekilde kullanımda donma olur mu? Genellikle bu işlerden birini yaparken müzik dinlerim.. Ve bu şekilde mesajlaşmaya karşı telefonda yavaşlama, donma olur mu?

Telefon hafızasını yarıdan fazla doldurmam.

Maalesef minibook ile geziyorum..

Hepinizin özellikle N97 kullanıcılarının acilen geniş tecrübe ve bilgilerini bekliyorum...

--------------- Ekleme ---------------

Unuttum söylemeyi arkadaşlar internette örneğin Facebook'ta, Youtube'de video izleyebilir miyim?

--------------- Ekleme ---------------

Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama en önemlisini sormayı unuttum :/

Telefonda şifreli tuş kilidi özelliği var mı ?

daniel_23

daniel_23

Üye
şifreli tuş kilidi var diğerlerini bilemiyorum :D

moonsea54

Üye
şarj istiyosan e72 öneririm

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
n97 nin şarjı iyi gidiyor 1500mha batarya var ama internetten videoların bir kısmı izlenmiyor maalesef

ZeynEpmin

ZeynEpmin

Üye
    Konu Sahibi
C6-00 aldım telefon kullanışlı fakat benim isteklerimi karşılamıyor :/

nonamex

Üye
C6-00 isteklerinizi karşılamadıysa N97 nin karşılaması mümkün değil. Düşük işlemci ve ram, güncelligini yitirmiş bir işletim sistemi. Sizi hayal kırıklıgına ugratır

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
C6-00 isteklerinizi karşılamadıysa N97 nin karşılaması mümkün değil. Düşük işlemci ve ram, güncelligini yitirmiş bir işletim sistemi. Sizi hayal kırıklıgına ugratır

tamamen katılıyorum :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt