psp sorun acill yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kng95

Üye
    Konu Sahibi
psp sorun acill yardım !
arkadaşlar bende psp 3004 var daha yeni aldım ve bugün bi sorunla karşılaştım oyunlar açılmıyordu aldığım yere götürdüm yeniden kırdılar sonra evde baktığımda oyunlar açılıyor fakat resimler müzikler ve save data daki save dosyaları bozuk diyor ve o dosyalarda silinmiyor ne yapmalıyım

birmot

birmot

Üye
bilgisayara bağlayıp dosyaları bul ve sil fakat yanlış dosyaları silme hen yine uçar aldığın yere gitmene gerek yok bi sorun olursa sende yaparsın internetten araştır detaylar var.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
arkadaşlar bende psp 3004 var daha yeni aldım ve bugün bi sorunla karşılaştım oyunlar açılmıyordu aldığım yere götürdüm yeniden kırdılar sonra evde baktığımda oyunlar açılıyor fakat resimler müzikler ve save data daki save dosyaları bozuk diyor ve o dosyalarda silinmiyor ne yapmalıyım

Garanti kapsamında olmayan yerlere cihazınızı kırdırmayın. Eğer cihaz bozulduğu zaman çöpe gidecektir. Onun için eğer böyle bir problem var ise o zaman hafıza kartınızın olduğu bölüme gelin ve Hafıza kartınıza "Format Memory Stick" format atın. Formattan sonra tüm veriler silinecektir.

kng95

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar psp mi kadıköyde kırdırabileceğim iyi bir yer biliyor musunuz? Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
arkadaşlar psp mi kadıköyde kırdırabileceğim iyi bir yer biliyor musunuz? Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

İstanbul'da bu işi garanti kapsamında yapan Khalkedon var ve Firmware'ı yaptığı zaman, cihaz pilinin üstüne garanti kapsamında yapıldığına dair yapışkan bir kağıt yapıştırıyor. Eğer cihazınız da herhangi bir bozulma durumu olursa, yenisi ile değiştiriyor. Adresi ve telefonu aşağıdadır.

Adres: Cevizlik Mahallesi, İskele Caddesi, Beyaz Güvercin Sokak No: 1/D Bakırköy-İSTANBUL ( Khalkedon, Bakırköy vergi dairesi yanındadır. )

Telefon numarası: ( 0212 ) 571 30 71, GSM numarası: 0536 480 55 03

kng95

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar size birşey daha sormak istiyorum acaba kendim psp mi kırabilirmiyim.Kırabilirsem bu işlemi bana anlatırmısınız? şimdiden teşekkür ederim.
PSP 3004 Version 6.35

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt