0.maxicep açılsın diyenler :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi
0.maxicep açılsın diyenler :D
aslında güzel olur konu potansiyeli artar "telefon 0.maxiye girmiyo yardııım!" gibisinden :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
program indirme işi var, resim-video işi var, birde operatörlere ödenen bedel vs. O iş sakat :d:

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi
program indirme işi var, resim-video işi var, birde operatörlere ödenen bedel vs. O iş sakat :d:

bencede sakat gözüküyo :D ama eğer bi forumun 0.'sı açılcaksa bu kesinlikle maxicep olmalı bizim forumumuzdaki sıcaklık başka hiçbi forumda yok

by şarlo

by şarlo

Üye
maxicep forumlar arasında önemli bir konuma sahip. yılların forumu. böyle bir uygulama çok güzel olur. yöneticilerin sözlüğe emek veren üyelere saygı göstererek bu uygulamayı yapması gerekir. saygılar....

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi

böyle bi konu olduğunu bilmiyodum bu durumda bize düşende konuyu kapatmak teşekkürler .

----------Eklendi @ 23:02:56 ---------- Yazıldı @ 23:00:22 ----------

maxicep forumlar arasında önemli bir konuma sahip. yılların forumu. böyle bir uygulama çok güzel olur. yöneticilerin sözlüğe emek veren üyelere saygı göstererek bu uygulamayı yapması gerekir. saygılar....

dediğin gibi maxicepin forumlar arasında ağır bi konuma sahip başka forumlarda maxicepten bahseden iyi yönlü birçok mesaj okumuştum konuyla ilgilenip mesaj attığın için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: by şarlo
by şarlo

by şarlo

Üye
böyle bi konu olduğunu bilmiyodum bu durumda bize düşende konuyu kapatmak teşekkürler .

----------Eklendi @ 23:02:56 ---------- Yazıldı @ 23:00:22 ----------

dediğin gibi maxicepin forumlar arasında ağır bi konuma sahip başka forumlarda maxicepten bahseden iyi yönlü birçok mesaj okumuştum konuyla ilgilenip mesaj attığın için teşekkürler

rica ederim...

OğuzcanAbi

Üye

maxicep yönetimi elinde olsa bu gün yapar yani ama
elinde olan bir şey değil :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt