çok oyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ouzcn_33

Üye
    Konu Sahibi
çok oyun
arkadaşlar samsung star wifi telefonum var telefona 264 tane oyun atsam bi sorun oluşurmu kasma vs.
?(bu arada 4gb hafıza kartı var)

fireman87

fireman87

Üye
Kasma yapar hepsini birden yükleme, o telefon kaldırmaz yazık edersin. :ehe

OğuzcanAbi

Üye
hafiza yettigi kadar.yukle :D

ouzcn_33

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım peki sadece setuplarını atsam hafıza kartına ozmn da kasar mı?
kaç tane yüklemek uygundur peki?

fireman87

fireman87

Üye
Zaten indirdiğin oyunların hepsini çalıştırmicak telefonun merak etme.. 50 - 50 - 50 - 50 - 50 - 14 şeklinde ayrı ayrı at sorun olmaz.

sonlevent36

sonlevent36

Üye
Telefon symbian olmadığı için, ne kadar oyun ve program(önemli not:sadece java yüklenebiliyor.) yüklersen yükle telefon kasmaz. Sadece telefonun yüklü oyunların listesini açması biraz uzun sürer, onun dışında menüde vs. bir yavaşlama olmaz. Montemde şu an 100 tane oyun var dediğim gibi hiç sıkıntı yok.

OğuzcanAbi

Üye
o.zmn kasmaz muzik atsanda oyun atsanda ayni sey yukleme dosyalarini aatinca 10 tane 15 tane yuke sevmedini kaldir :oke:

ouzcn_33

Üye
    Konu Sahibi
Zaten indirdiğin oyunların hepsini çalıştırmicak telefonun merak etme.. ayrı ayrı at sorun olmaz.
kardeş o dediğin gibi 50 - 50 - 50 - 50 - 50 - 14 şeklinde nasıl olacak bir yardımcı olurmusun bu arada yardımcı olan herkese teşekkürler :)

sonlevent36

sonlevent36

Üye
Zaten indirdiğin oyunların hepsini çalıştırmicak telefonun merak etme.. 50 - 50 - 50 - 50 - 50 - 14 şeklinde ayrı ayrı at sorun olmaz.

Ne kadar yardımsever arkadaşlar var ya şu forumda; arkadaş hiç üşenmeden "50 - 50 - 50 - 50 - 50 - 14 şeklinde" hesaplamış ve yazmış.

kardeş o dediğin gibi 50 - 50 - 50 - 50 - 50 - 14 şeklinde nasıl olacak bir yardımcı olurmusun bu arada yardımcı olan herkese teşekkürler :)

50 - 50 - 50 - 50 - 50 - 14 şeklinde kurulum: ilk önce 50 oyunu telefona kur dene, çalışmayanları sil, ardından başka bir elli, ardından başka bir elli şeklinde.

fireman87

fireman87

Üye
Ayrı ayrı atıp kurmaktan bahsediyorum siz ne anlıyosunuz ? keyfin bilir istersen 264 tanesini birden at ve kur beni enterese etmez.. Nokia telefonum varken toptan oyunları ayrı ayrı yüklüyordum :ehe

ouzcn_33

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım bir de bende bolt tarayıcısı var telde bolt 2.5 onda video izlerken sesi az veriyor bunun çözümü nedir ??
2.opera miniden video indirdim desteklenmeyen dosya türü hatası diyor nasıl çözebilirim?

sonlevent36

sonlevent36

Üye
İlk sorunu tam bir cevap veremem hiç Bolt Browser kullanmadım.

İkinci soruna gelince; problem Opera'da değil telefonda. Bu telefonlarda eğer patch yüklemediysen sadece 320x240 (ve ya daha az) çözünürlükte mp4 ve 3gp video dosyalarını açabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...