Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Grey west

Grey west

Üye
msj at hemennn pınar noluooo anlat

minoo

minoo

Üye
Yarın var ya öldürcem Tuğçe o kızı ben. Ali'yle Doğan'a deme bşey. Murat'a da deme. Haberin yokmuş gbi tamam? Dur atıyorm msj.

by şarlo

by şarlo

Üye
Konuya yabancı kalmak :-) an itibari ile :-)

minoo

minoo

Üye
Ya kusura bakmayın :s Çok sinirliyim şu an. Sanırım yarın bi kızı öldürücem!
Tuğçe ile biz arkadaşız normalde. O olayları bildiği için anlattım burda görünce de şaşırdım zaten girmezdi hiç. Mesaj atcaktım ama uyudu sandm yarın yanına gdip anlatrm dedim :D

ebuş...

ebuş...

Üye
hepinize iyi geceler şimdi çıkmam lazım ... internetsiz tatilime çıkana kadar buralardayım :D :D öptüm hepinizi ... :op:

by şarlo

by şarlo

Üye
Kendi adıma bir sorun olmadığını söylemek isterim.sohbetinize devam edin siz:-)

• Beğen
Tepkiler: minoo
Grey west

Grey west

Üye
yarın ben emrahla bı yere gıdıcem gelcem geldımde o kızı ben olmadan bısey yabmıcaksın tammm kım olduu bulundu o kız yarın oldu

ebuş...

ebuş...

Üye
Ya kusura bakmayın :s Çok sinirliyim şu an. Sanırım yarın bi kızı öldürücem!
Tuğçe ile biz arkadaşız normalde. O olayları bildiği için anlattım burda görünce de şaşırdım zaten girmezdi hiç. Mesaj atcaktım ama uyudu sandm yarın yanına gdip anlatrm dedim :D

ağla ağla açılırsın derler ya ... sende kimse O , kır kalbini açılırsın ...hep bizmi kırılcaz canım aa :eller: ALLAHA EMANET OLUN CANLAR :)

minoo

minoo

Üye
Ya güzelim saçmalama bunu yapanın Simge olduğu ne belli? Yanlış adamın hayatını kaydırmayalım bak sonra :s Sadece mesaj attı kız. Benim davam o zaten. Yarın Emrah'a da anlat. Bi beyin fırtınası yapalım. Ama bence o değildir. :hmmm O değilse gecenin bu saatinde ne cesaretle mesaj atıyo o zaman :s Ya kızım benim kafam fena karıştı ya kim bu benle uğraşan :s

----------Eklendi @ 02:28:20 ---------- Yazıldı @ 02:27:20 ----------

ağla ağla açılırsın derler ya ... sende kimse O , kır kalbini açılırsın ...hep bizmi kırılcaz canım aa :eller:

Ben bunu yapanın kalbini değil yavrum kafasını kolunu falan kırcam

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
Grey west

Grey west

Üye
onun murata msj atması bile bı hata oldugu ıcın bılıosun zaten gıcıkdım ulan bıraz oncede dogana dıodumkı ıcım daralıo yıne bısey olcak al bak cıkdı tamm sabah emraha anlatıcam fakat o kızla bulusup derdını ogrenmem gerek bu bole olmaz

minoo

minoo

Üye
ağla ağla açılırsın derler ya ... sende kimse O , kır kalbini açılırsın ...hep bizmi kırılcaz canım aa :eller: ALLAHA EMANET OLUN CANLAR :)

İyi geceler canım.

----------Eklendi @ 02:32:19 ---------- Yazıldı @ 02:32:02 ----------

onun murata msj atması bile bı hata oldugu ıcın bılıosun zaten gıcıkdım ulan bıraz oncede dogana dıodumkı ıcım daralıo yıne bısey olcak al bak cıkdı tamm sabah emraha anlatıcam fakat o kızla bulusup derdını ogrenmem gerek bu bole olmaz

Çok rahatsızım şu an!

by şarlo

by şarlo

Üye
Minoo oyunlarda sohbet edilmediğini bilmiyodum kusura bakma.öğrenmiş oldum.

minoo

minoo

Üye
Aynen canım yasak :D Sohbet konularında istediğin kadar konuş, ama oyunlarda yasak. Silmek zorunda kalıyorum sonra :dry:

by şarlo

by şarlo

Üye
Aynen canım yasak :D Sohbet konularında istediğin kadar konuş, ama oyunlarda yasak. Silmek zorunda kalıyorum sonra :dry:

o yazdıklarımızı sil o zaman sonra sen sıkıntıya girme:-)

minoo

minoo

Üye
O kadardan bir şey olmaz hepimiz yapıyoruz onları :D

minoo

minoo

Üye
Aynen :ehe Ama işte :bilmm

----------Eklendi @ 03:17:07 ---------- Yazıldı @ 03:16:41 ----------

Sen Sivaslı mısın? :hmmm

by şarlo

by şarlo

Üye
Evet sivas lıyım.
Bu arada cepten giriyorum davete cevap veremiyorum.yarın pc den grince hallederim artık.kusura bakma:-)sen nerelisin

minoo

minoo

Üye
Sivaslıyım ben de. O yüzden sordum işte. Hemşo çıktık :D

by şarlo

by şarlo

Üye
Sivaslıyım ben de. O yüzden sordum işte. Hemşo çıktık :D

hadi ya zaten aynı tarz müzik ,hoş sohbet ,yardımseverlik boşuna değilmiş kan çekti :-)
bişey sorucam bu oyun- sohbet cafe yazıyo buralarda sohbet yasak mı oluyo :-)

• Beğen
Tepkiler: minoo

Üst Alt