tam 1 aydan beri n8 kvk da ;yardım.:(

Sponsorlu Bağlantılar

one2one2

one2one2

Üye
talep etseydin yasal faizini bile alabilirdin. ben öyle yaptım biraz uzun sürüyor ama hadlerini bildirmek adına inatla bekledim ve paramı aldım.:oke:

budur yav. turk insani gozunu acsin biraz artik haklarimiz ve arayalim arkadaslar. yurtdisinda insanlar 10 € icin mahkemeye(trde hakem heyeti) basvuru yapiyolar hakkim yeniyor diye. yorumu begendim ha:yuru

akrep81

Üye
    Konu Sahibi
konu açan arkadaşa çok teşekkürler bayağı yararlı bir şekilde tekip edip bizleride bilgilendirdiği için.

Ben teşekkür ederim.Bunu sizlere aktarmamdaki amacım benim gibi mağdur olanların nasıl bir yol izlemesi gerektiğini aktarmaktı.

Bu arada az önce tüketici haklarını aradım 20,05,2011 de büyük ihtimal ile sonuca bağlanıcak deniyor.Zaten parasını talep ettiğim için 3 ay süreceği bilgisi bana verilmişti.

Beklemeye devam ediyoruz.(beni izlemeye devam edin:evet:)

sosyologokan05

Üye
merhabalar arkadaşlar,bendede aynı problem yani anakartın değişmesi problemi var,02.05.2011 de bıraktım,şimdi ben anakartı değişmiş telefonu almak istemiyorum,cihazın yenisini alabilmek için 30 iş gününün dolmasını mı beklemeliyim yoksa şimdi tüketici heyetine başvurmalımıyım,bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..:hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
merhabalar arkadaşlar,bendede aynı problem yani anakartın değişmesi problemi var,02.05.2011 de bıraktım,şimdi ben anakartı değişmiş telefonu almak istemiyorum,cihazın yenisini alabilmek için 30 iş gününün dolmasını mı beklemeliyim yoksa şimdi tüketici heyetine başvurmalımıyım,bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..:hmmm

30 gün geçtiyse direk başvur kardeşim hatta iş günü süresi 20 güne inmiş 27 nisanda kabul edilmiş tamamen sen haklısın kardeşim

erkara_64

kesinlikle iş günü dolmadan hakem heyetine vermeyiniz çünkü adamlar haklı çıkar...adamlar bilerek anakart talep ettik bekliyoruz diyorlar neden çünkü oyalamak adına..30 günde gelmeyen anakart nedense şikayet ettiğin zaman 3 günde geliyor...bunlara haklarımızı yedirmemek lazım ama tc de bir şekilde yeniyor maalesef...toshiba g500 vardı 6 ay bekledim öküzleri...ama 2000 tl para kazandım mahkeme yoluyla...1000 tl si avukata gitti ama olsun:)

ilkturk82

ilkturk82

Üye
arkadaşım nokiada ücret iadesi aldım 1 ay önce cumartesiler iş gününden sayılıyor bilginiz olsun.ayrıca nokia 30 iş günü geçse bile gidin cihazınızı alın diyor iade yapmıyor hiç nokia ile uğraşmayın hakem heyetine bi dilekçe 2 ayda para sizde aynen o kadar.

safisa

safisa

Üye
kardeş hakem heyeti nereye bağlı dilekçe yolluyacağımız heyete nasıl ulaşabiliriz

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ya kardesim bu nasil konu :kop: senn tel 1 aydan beri kvkdaysa biz calalim mi teli sana mi verelm :kop::kop::kop: nasl bi yardm istiorsu nole :D

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
kardeş hakem heyeti nereye bağlı dilekçe yolluyacağımız heyete nasıl ulaşabiliriz

Hakem heyeti ilçe kaymakamlıklarında (küçük bir ilde isen valilikte) bulunur. Dilekçeni onlar halleder sen giderken

- Fatura fotokopisi
- Garanti belgesi fotokopisi
- Kimlik Fotokopisi
- Sunacağın deliller (Servisin verdiği kağıtlar vs.)

yanında götür.

Not: Hakem heyetinin verdiği karar 1039 TL ye kadar bağlayıcıdır. Yani 1040 TL ise faturan hiç boşuna uğraşma Tüketici Mahkemesine başvur.
Aksi takdirde 3 ay fazladan beklemiş olursun.
İyi Forumlar...

akrep81

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar;gözümüz aydın hakem heyeti dün 26,05,2011 de bize kararı ulaştırdı.Yani mahkeme kararı benim lehimde verdi.Nokia veya KVK firmasının 2 hafta içinde itiraz edebilirmiş.Etmezler ise parayı inşallah alıyorum.
Öyle yada böle iş şuan karara bağlandı :evet:
top hakem heyetinden çıktı..:naughty:

Ödemeyi aldığım gün size bilgi veririm..

akrep81

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bugün itibari ile 15,06,2011 kvk benden tüm aparatlarını faturaları mahkeme kağıdını vs.istedi bende teslim ettim.1 haftaya kadar hesabıma havale yapacaklar..Bundan sonra Nokia markası benimiçin bitmiştir.Büyük ihtimal ile samsung galaxy s2 veya iphone4 veya gelirse lg optimus 3d almak istiyorum..

Sizlere azda olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...herkese hayırlı günler iyi forumlar...:evet:
:bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2:

mustafa

mustafa

Üye
arkadaşlar bugün itibari ile 15,06,2011 kvk benden tüm aparatlarını faturaları mahkeme kağıdını vs.istedi bende teslim ettim.1 haftaya kadar hesabıma havale yapacaklar..Bundan sonra Nokia markası benimiçin bitmiştir.Büyük ihtimal ile samsung galaxy s2 veya iphone4 veya gelirse lg optimus 3d almak istiyorum..

Sizlere azda olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...herkese hayırlı günler iyi forumlar...:evet:
:bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2:

:aha::aha::heyo::heyo::heyo:
tebrikler arkadaşım
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...beri-n8-kvk-da-yardim-463100.html#post3229341 burda sana hakem heyetine verseydinya yazmışım iyiki gerekeni yapmışsın. erken sürede sonuçlanmış şükret. ayrıca yeni telefon alma konusunda Sonyericsson da bakabilirsin Xperia Arc ya da Xperia Neo vs :oke:

akrep81

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş dün itibari ile (22,06,2011) kvk hesabıma parayı yatırdı.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Gözün aydın...

t.a.f.i

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 5 aylık bir N8 kullanıcısıyım bende,cihazımdan oldukça memnundum fakat harici kulaklık girişi temassızlık yaptıgı ıcın kvk'ya vermiştim.bir hafta sonra ''genel bakım yapıldı,sorun giderildi'' dendi teslim aldım.denemeden imza atıp öyle bir hataya düştüm çünki sorun giderilmemişti sadece format atılıp verildi.aldığım gün geri verdim şuan 2.kez verişimin ardından bugun 3.haftaya girdik internette yazan ibare anakart değişecek parça beklenmekte die.inş 30 iş gününden önce vermezlerde sıfır cihaz talebinde veya para iadesi talebinde bulunabilirm diye bakıyorum şuan..

sizlere sormak istediğim,N8 farklı bir cihaz duyduğuma göre anakart değişsede ımeı aynı kalıyormuş..sizce bu mümkün mü??

darkwolf33

darkwolf33

Üye
arkadaşım bende 13 gün önce verdim n8 i bluetooth ve ön kamera sorunu ile anakart değişimi yapılacakmış ürün 1 sen oldu alalı ilk sorum şu illa ki 30 iş gününde mi gelecek yoksa daha erken bir sürede gelir mi? ikincisi ise anakartı değişen telefon istemiyorum dem gibi bir hakkım var mı bunları cevaplarsanız mutlu olurum