!!!TTPOD 4.31 EXTREME 2011 +80 SÜPER SKİNS AND VİSULATİONS S^3 VE S60v.5

Sponsorlu Bağlantılar

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bizede bi cewap verseydin albüm resmi göstermiyomu bu versiyon hoş artık 4.20 e geri döndüm o sorunsuz. v4.30 da göstermiyo albüm resmi.

dostum bende gorunuyo album resimleri ama yeni indirip yukledim daha dogrusu otomatik muzigi acinca buldu sende neden olmadi bilmiyorum ama sen eger 4,30 da yukledigim resimleri gostermiyo dersen belki bu yuklenince eskilerini silebilir ama sonuc olarak sorunsuz guzel bir bicimde gosteryo

najanaja

najanaja

Üye
iyide ben resimleri ttpod la indirmiyorum. Hepside mp3 lerin içine gömülü. Pc de her atacağım mp3 ü tek tek elden geçiririm. Yani silme ihtimali sıfır. Şu an 4.20 i yükledim tekrar. O gösteriyo.

uribaju

uribaju

Üye
iyide ben resimleri ttpod la indirmiyorum. Hepside mp3 lerin içine gömülü. Pc de her atacağım mp3 ü tek tek elden geçiririm. Yani silme ihtimali sıfır. Şu an 4.20 i yükledim tekrar. O gösteriyo.
bu ttpod da bazen oluyo silip tekrar yükleyince düzelebiliyor bazen ayarları iyi yapmak lazım albüm kapak resmini göster ayarı var bide albümü göster felan diye bir ayar vardı ben kullanırken onların ikisi farklı şeyler biri arkaplana album kapak resmini koyuyo diğeride temanın album resmi yerine resmi koyuyor.TTpodu kaldırken bütün dosyalarını silmek gerekir xplore yardımıyla..

najanaja

najanaja

Üye

bu ttpod da bazen oluyo silip tekrar yükleyince düzelebiliyor bazen ayarları iyi yapmak lazım albüm kapak resmini göster ayarı var bide albümü göster felan diye bir ayar vardı ben kullanırken onların ikisi farklı şeyler biri arkaplana album kapak resmini koyuyo diğeride temanın album resmi yerine resmi koyuyor.TTpodu kaldırken bütün dosyalarını silmek gerekir xplore yardımıyla..

o ayarları biliyorum zaten ben n82 de de ttpod kullanırım favorimdir uzun zamandır kullanırım bu proyu yani bütün ayarlarını biliyorum sorun ayarlardan deil yine de bilgi için saol zaten hiç bi fark yok aralarında 4.20-4.31 hiç yeni bi özellik yok buda yeterli benim için 4.20 türkçe kullanıyorum şu an gayet memnunum.

uribaju

uribaju

Üye
o ayarları biliyorum zaten ben n82 de de ttpod kullanırım favorimdir uzun zamandır kullanırım bu proyu yani bütün ayarlarını biliyorum sorun ayarlardan deil yine de bilgi için saol zaten hiç bi fark yok aralarında 4.20-4.31 hiç yeni bi özellik yok buda yeterli benim için 4.20 türkçe kullanıyorum şu an gayet memnunum.
dogru zaten aralarında fazla fark olmuyo 4.20 yi kullan en iyisi

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
haklisin versiyon olarak fark yok ama o arayuzler gercekten harika en iyileri sirf onun icin yukledim

MaximRom

Üye
çok iyi be :) teşekküRLeR :oke:

najanaja

najanaja

Üye
ben yükledikten sonra skin ve görselleri kopyalamıştım. Bunu kaldırdıktan sonra 4.20 yi kurup tekrar yapıştırdım. Hepsini kullanabiliyorum iyi yanı bu oldu bi sürü skinimiz oldu.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkür ederim eline sağlık

Apollon

Apollon

Üye
teşekkürler dostum..ama font orjinal gibi olamıyormu?baska font ekleyemezmiyiz?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
signed dostum proğramı kurarken dil seçeneğinden sadece ingilizceyi seç o zaman yüklenir:oke:
paylaşım için teşekkürler.indirdim kurmaya çalışırken sertifika hatası aldım.sanırım program signed değil.

----------Eklendi @ 21:46:13 ---------- Yazıldı @ 21:10:08 ----------

alt tarafı bi müzik çalar bu kadar yüksek boyut olabilirmi yahu yükledikten sonra 82 mb yer kaplıyor hd oyunlar bile o kadar yer kaplamıyor:allalla:

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
signed dostum proğramı kurarken dil seçeneğinden sadece ingilizceyi seç o zaman yüklenir:oke:

----------Eklendi @ 21:46:13 ---------- Yazıldı @ 21:10:08 ----------

alt tarafı bi müzik çalar bu kadar yüksek boyut olabilirmi yahu yükledikten sonra 82 mb yer kaplıyor hd oyunlar bile o kadar yer kaplamıyor:allalla:
dostum program SİGNED mi bazı arkadaşlar yok sertifika felan dediği için unsigned yazdım başlığa benim tel hackli olduğu için eğer signedse birdaha bilmeyen insanlar yorum yazmasın belki bu yüzden programı kurmayan arkadaşlar olmuştur ah cahillik ah :S

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
öncelikle eline sağlık arkadaşım çok güzel olmuş
proğram signed ben telefona yükledim gayet güzel
ama yükleme esnasında bi soru çıkıyor ingilizcemi portekizcemi diye orda ingilizceyi işaretleyip devam edersen yüklemeyi tamalıyor
ayrıca proğramın boyutu neden bu kadar büyük anlamadım?:hmmm
dostum program SİGNED mi bazı arkadaşlar yok sertifika felan dediği için unsigned yazdım başlığa benim tel hackli olduğu için eğer signedse birdaha bilmeyen insanlar yorum yazmasın belki bu yüzden programı kurmayan arkadaşlar olmuştur ah cahillik ah :S

----------Eklendi @ 22:29:04 ---------- Yazıldı @ 22:27:55 ----------

bu arada avatarın yakıyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: nokia 6270
CoDeYs

CoDeYs

Üye
:tşk:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Eline sağlık

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi

rica ederim

----------Eklendi @ 14:34:26 ---------- Yazıldı @ 14:31:41 ----------

öncelikle eline sağlık arkadaşım çok güzel olmuş
proğram signed ben telefona yükledim gayet güzel
ama yükleme esnasında bi soru çıkıyor ingilizcemi portekizcemi diye orda ingilizceyi işaretleyip devam edersen yüklemeyi tamalıyor
ayrıca proğramın boyutu neden bu kadar büyük anlamadım?:hmmm

----------Eklendi @ 22:29:04 ---------- Yazıldı @ 22:27:55 ----------

bu arada avatarın yakıyor :oke:
iltifatınız ve verdiğiniz bilgi için teşekkürler tuğ abi :bigstar:başlığı düzelteyim hemen birde boyutunun büyük olmasının sebebi 80 skin içerisinde bazıları hareketli olmasından ve birde kaliteli oldukları için boyutu biraz büyük kaliteli olsunda varsın boyutu büyük olsun ^^:oke:

----------Eklendi @ 14:35:53 ---------- Yazıldı @ 14:34:26 ----------

rica ederim

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

moondial

Üye
imzalı değil.

----------Eklendi @ 16:56:01 ---------- Yazıldı @ 16:54:22 ----------

Ben bunun imzalı olanını da görmedim. Bilen var ise link verebilir mi?

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
imzalı değil.

----------Eklendi @ 16:56:01 ---------- Yazıldı @ 16:54:22 ----------

Ben bunun imzalı olanını da görmedim. Bilen var ise link verebilir mi?
ben ilk başta signed yada unsigned diye yazmadım üyeler hacksiz telde yükleyebilirse signed yazarım demiştim biri yüklenmedi dedi unsigned yazdım başlığa geçen ise başka bir arkadaş unsigned değil yüklenemiliyor signed dedi ben tekrar signed yazdım artık bende şaşırdım deneyip kendiniz bulun benden bu kadar

catdog136

catdog136

Üye
ben ilk başta signed yada unsigned diye yazmadım üyeler hacksiz telde yükleyebilirse signed yazarım demiştim biri yüklenmedi dedi unsigned yazdım başlığa geçen ise başka bir arkadaş unsigned değil yüklenemiliyor signed dedi ben tekrar signed yazdım artık bende şaşırdım deneyip kendiniz bulun benden bu kadar

unsigned kardeşim kesin ;)

Üst Alt