www.ekopasaj.com dan alısverıs yapmıs olanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
www.ekopasaj.com dan alısverıs yapmıs olanlar
arkaşlar dan alısverıs yapanlar satıs sonrası olsun satıs tedarık ulastırma olsun bır sorun yasadınızmı yada herhangı bır fıkrı olan varmı.hepsiburada.com gıbı olmasında

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Abi sen şu hepsi burada konusu açsana bi merak ettim:ehe

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
hepsiburada.com dan fotograf makınesı aldım almaz olaydım :) . makıneyı ıyı guzel sıparısı hemen yolladılar burda bır sıkıntı yok.makıneyle beraber ındırımlı kılıfta sıperıs etmıstım.kılıfın fıyatı normalde 25 tl cıvarıydı ındırımle 10 tl ye felan gelıyoru.kılıf sıparıs ettıgım deıldı aksıne trıpot ıle beraber satılan yanı trıpot + kılıf 15 tl ye satılan urunun sadece kılıfını yollamıslar cok adı bırseydı bu 1.sı ıkıncısı cıhaz arızalı cıktı ekranda alt kısmında kırmızılık oluyor ılk basta olu pıxel dedım ama makınenın on yuzundede bır ekran var ordada cıkıyor veya tv ye bagladıgım zamnda ordada aynı yerde cıkıyor yanı lensınde bır problem vardı.resımlere yansımasada cekılen vıdeolara yansıyor.yenı bır urun acılmamıs 0 bır urunde boyle hata cıkması canımı sıktı ve utunun yenısıyle degısımını ıstıyerek gerı yolladım ıkı urunude.aradan 15 gun gectı urunu ınternetten akıbetını takıp ederken pat kapı caldı aynen bana yollamıslar hıcbır degısım yapmadan.ozel bır teknık servıs ten arıza tespit edılemedı yazısıyla beraber.oysakı ben trabzon samsung yetkılı servısıne gosterdıgımde arızalı yenısıyle deıstır dedıler.tabıkı yasadıgım arıza ve samsug yetkılı servısıne ınanıyorum.ıkıncı kez durumu bırkez daha ıfade ederk gerı yolladım ya paramı gerı ıade edın yada yenısıyle deıstırın dıye.bu sefer sadece kılıfı degıstırdıler ,makıneyı aynen yıne bana yolladılar.musterı hızmetlerını arıyorum adamların hıc bır yetkı ve bılgısı yok.sokaktan toplayım musterı hızmetlerıne koymuslar.karşımda muhatap bulamadım .sımdı makıneyı oyle kullanıyorum bu sure ıcınde 1,5 ay gecti 2 taksıdını odemstım ve toplasan 3 gun makıne bende kaldı gerısı kargoda orda burda gectı yanı benım ıcın ''hepsıburada''oldu'orada burada' sımdı oyle kullanıyorum makıneyı vıdeo onemlı degıldı benm ıcın ama yenı urun ıste o canımı sıktı ve hevesle almıstım makıneyı hevesımde kursagımda kaldı hakem heyetıne basvurmaklada ugrasmadım acıkcası. nettende alısverıs yapmam dedım.hemsıburda gıbı buyuk bır sıte bıle boyle yapıyrsa dıgerlerıne suphe duymam normal.
sımdı galaxy gıo alacagım ve teknosada 550 burda belırttıgım sıtede 480 tl ye gelıyor (pesın alacagım ıcın) arada 70 tl fark var kararsız kaldım.bırde normal telefonculara bakacagım bugun.durum bu yanı

alican36

Üye
kardeş ben p970 aldım 'dan dün aldım bugün geldi.Walla 10 numara hizmet, hepsiburada.com 'dan 1-2 sipariş vermiştim 1 hafta sonra o yok onun yerine bunu alın diye aradılar ikisinde de, ben tavsiye ediyorum birde tüm cep telefonlarında sadece distribütör ürünü satıyorlarmış grey-paralel ithalat ürünü yok.Güvenilir bence

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben p970 aldım 'dan dün aldım bugün geldi.Walla 10 numara hizmet, hepsiburada.com 'dan 1-2 sipariş vermiştim 1 hafta sonra o yok onun yerine bunu alın diye aradılar ikisinde de, ben tavsiye ediyorum birde tüm cep telefonlarında sadece distribütör ürünü satıyorlarmış grey-paralel ithalat ürünü yok.Güvenilir bence

onerın ıcın teşekkür ederım fakat ınternetten alısverıs defterını kapadım 45 tl daha verım tım den alacagım kısmetse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...